Nejste přihlášen/a.
Víte kolik dnes stojí dělostřelecký granát ráže 155mm . Je to 8000 euro .
Nějak mi to nejde na rozum! Ta podpora Ukrajiny, má jako znamenat co? Že se podporují nacisti, fašisti, Banderovci a jejich pohrobci? Tahle zásadní věc, by asi měla být zřejmá. Jsem zvědav, až to jednou bude zřejmé, jestli si ti všichni slavící a podporující budou sypat popel na své hlavy? Nebo budou tvrdit, že jako po roce 1969, byli pomýlení? Jak se říkalo.
Příjde za to, co jsem napsal BAN? Seznam to rád dělá.
Jinak, v roce 1980+- stál dělený náboj ráže 122mm asi 2000 Kčs. A když byla vystřelena raketka s odvíjejícím se drátkem pro navádění na nepřátelský tank opět ráže 122mm, jakoby vyletěla Škodovka z té doby. Š 125 LS. Cena asi 60tis.Kčs. Dneska je to asi dobrý kšeft, ať už se obchoduje s čímkoliv vojenským, válečným.
Podpora Ukrajiny znamená, že se podporují napadení v obraně proti teroristickému útoku ze strany státu, který je těmito útoky neblaze proslulý. Schovej si tu ruskou agitku pro své tovaryšče.
Nejde o to, jakou věc podporujete, ale jestli peníze dorazí tam, kde přispěvatel zamýšlí. Což se většinou neděje.
Právě proto je Dárek pro Putina dobrá adresa, tam ty peníze už opakovaně dorazily kam měly a výsledky jsou na Ukrajině vidět.
keebleek® vdnes 00:48
Nějak mi to nejde na rozum!
To nevadí, třeba Vám to dojde jindy, příště. Někomu to nedojde nikdy.
Tak to jo. Seznam Zprávy, to je ten nejlepší zdroj informací pro ty pomýlené. Je jen otázka času, kdy se ukáže, kdo měl pravdu. Nejhorší je, když si někdo, sám před sebou, zakazuje přijmout běžně dostupné informace vlastně o čemkoliv. Tak si to ulož.
@ben a Vy jste nechtěl (nechcete) znát názory Lenina, Hitlera, Stalina, atd...atd..?
Pokud nebudeme znát názor nepřítele (protivníka) tak se nikdy z historie nepoučíme, a nebudeme do budoucna připravení a vědět co se děje.
Kdyz uz se neco objevilo, tak to bylo udajne nepresne prelozeno
a kdo by měl udělat doslovný a zbytečný překlad, když ho takto hned někdo označí. Zamění se tam slovo mělo za bylo a hned to můžeme označit na nepřesné.
Ale každý má právo věřit čemu chce. Klidně označit jedny zprávy za špatné. které jsou ty správné?
Tak jo, je vydět že válka je pro některé firmy dobrý vejvar.
V roce 2020/21 dělostřelecký granát ráže 155mm . stál neco kolem 2000 e
V roce 2023 neco kolem 3300e
No a dnes 8000e
je vidět že válka je pro některé firmy dobrý vejvar
Ano i pro potravinářský průmysl. I textilní výrobci si mnou ruce. Ale to bylo od nepaměti, již za 1. světové.
Zase jsem to popletl...
Omlouvám se, dotaz byl:
Dělostřelecký granát
Podle mého , řešíte nesmysly . Rusko se za posledních 30 let přiblížilo k NATO a musí tedy být zničeno a rozděleno .
Hlavní problém je v tom, že rusko napadlo sousední zem (kterou se zavázalo chránit) a odmítá zanechat nezákonné okupace.
Kdyby se rusáci stáhli zpět do svých hranic, byl byl klid.
Pokud budou napadat ostatní, dostanou po tlamě.
Když se pan Milan sysel připojil do diskuze, tak tak vehementě neříkal, že dotaz dělostřelecký granát je hlavní téma. To až po vyčerpání argumentů
Mě nedošly argumenty, pro Vás zbytečné, ale byl jsem upozorněn, že jako sysel mám právě dodržovat pravidla..
Dělostřelecký granát
Nic moc sláva, protože banky odmítají poskytnout podnikatelský úvěr na cokoli se zbraněma. Že vydělávat na zbraních, až výdělečné, tak není pro ně dost sluníčkové ...
Sobota, 24.2.2024, program zprávy na primě, v čase 19:17.
Zbrojařské firmy v ČR nemají kvalitní lidé. Mají i problémy s bankami, ale jen někteří.
Tak tak Bene,lietadlo padlo za obeť, No tak isto Adevka, Kryniky alebo Rabotino,už padlo pod náporom.
Jsem zvědav, kdy vám všem dojde, že F-35 je největší chyba jak ekonomická, tak praktická. Amíci sice toto letadlo pro státy NATO jakožto pro vzdušný boj nepodporují, ale za to jsou velmi nakloněni finančním ziskům z jaderného marketingu.
Ne Bene,ja neoslavujem Putina ako sa vy tu chválite úspechom Ukrajiny. Vy fungujete na ideológii a ja na realite. A či sa vám to páči alebo nepáči,tak ako sa iný blbci v minulosti popálili na Rusku,tak sa teraz Amerika s NATO popáli tiež. A odomňa ten výsledok určite nezáleži.
Bene vaše slova sa na chlp podobajú slovám Hitlera o židovskom národe. Uvedumujete si vôbec čo sem píšete?
Milancukrár, tie vaše odkazy na bulvar, su pod vašu úroveň,najmä,ak sú tipu jedna baba povedala. Prebudenie do reality bude šokujúce,ale o tom ja vás presviedčať nebudem,prídete na to sám. No možno vy veríte terajším slovám Zelenského,že za dva roky zomrelo len 32 000 ukrajinských vojakov.
Milan se řídí realitou a označí seznam zprávy? No tak to je vrchol senility. Promiňte Milane. Ale chápeme důchodce, všichni již nemohou být nejostřejší tužky v penále a buďme jim vděčni, že nám vybudovali naši vlast. A o Benovi ani nemluvím, to je neurčitý fundamentalista, ale hlavně aby byl proZápadní, jinam mu to nejde, a to a i objektivně. I kdyby lék na rakovinu přišel z Ruska, tak to popře a dá to za zásluhu USA
Nebojte se, to co tady Ukrajinci čistě odvedou ČR + z teho co tady jiné státy nechávají v ČR Ukrajině vyrobit, tak je teho více, než to co ČR posílá Ukrajině. Tedy ČR na válce vydělává. Tedy tak jsem to četl.
Jo byly doby, kdy jsme byli zbrojařská velmoc. To věděl i Hitler a Francie s Británií mu to sežraly i s navijákem a nechali ho u nás se vyzbrojit. Dneska to asi tak slavné nebude. Zbrojovka ve Vlašimi pokud vím stále vyrábí, ale to neni nic tak velkého (předpokládám, že se neomezují jen na sportovní zbraně a střelivo). Nevím jak zbrojovky v Brně a v Plzni. Ta plzeňská podle mě už neexistuje, nebo přinejmenším z její střelnice na Bolevci je dávno park (a co je to za zbrojovku bez střelnice).
Ale bývaly prý doby, kdy jsme byli na čelních příčkách po Státech a Svazu ve zbrojní výrobě. Těžko říct, jestli je to dobře nebo špatně, že už nejsme světovou zbrojnicí.
Ukrajinci u nás pracují skoro odjakživa. A jsou práce, které by prostě čech nedělal. Nebo ne za ty peníze.
Cena je tržní. A ono se v té ceně bude skrývat spousta dalšího. Pokud jde o výměnu nábojů mezi ruskem a ukrajinou, tak rusku to platí putinova kasa, ukrajině to platíme my, ale stejně s tím nic neuděláme, takže je celkem jedno, kolik to stojí. Ono v tom množství jsou to stejně jenom čísla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.