Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak za pár dní nastupuji do vězení

Od: nesty4® odpovědí: 2 změna:
Zdravím,moje poslední otázka: poradte.cz/... (musím do vězení),přišel jsem se rozloučit a na něco se ješte zeptat,moc děkuji za odpovědi a ještě se chci zeptat jak dlouho budu každý den zavřený v cele? Bojím se nejvíc toho že budu dlouho zavřený v jedné malé stísněné místnosti bez možnosti odejít doufám že tam nebudu 23 hodin denně nebo tak nějak.Každopádně za pár dní nastupuji (na 5 let) a pokud by to někoho zajímalo tak jdu na Pankrác.Tak se mějte hezky a držte mi palce,snad to zvládnu.A za 5 let se sem zase vrátím a uvidíme .

UPRAVIT OTÁZKU
ZÍSKAT ODPOVĚD OD UMĚLÉ INTELIGENCE
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
Pokračujte v minulé diskuzi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady VNITŘNÍ ŘÁD VĚZNI/..., tady VNITŘNÍ ŘÁD PRO O/... a tady vr-veznice-pribra/... máte odkazy na vnitřní řády - ta Příbram je nejnovější, ale je možné, že můžou být nějaké rozdíly oproti skutečnosti.

Jinak na Pankrác nastupujete, ale můžete být přemístěn i jinam - je na to i vyhláška 345/1999 Sb. Vyhl/...

Snad to stihnete přečíst a pomůže vám to,

hodnocení

0x
Tak nashledanou.
No s pokud se budete slušně chovat, tak na půlku jste doma.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]