Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký program na vypisování pošt. pouk. - II?

Od: zvedavec777® odpovědí: 1 změna:

V únoru 2010 jsem tady žádal o radu: Jaký program na vypisování pošt. poukázek?

( viz: poradte.cz/... )

V podstatě mi šlo o to, mít ( kdykoliv ) okamžitě po ruce doklad o zaplacení - tj. kontrolní ústřižek pošt. poukázky.

Sešlo se hodně různých rad, jak takovou situaci řešit, ... za což všem poradcům ještě jednou upřímně děkuji.

A protože jsem dnes ... vlastně jenom náhodou ... narazil na stránky, které lze využít právě k vypisování pošt. poukázek, ... tímto tyto stránky nabízím k případnému využití.

Jde o stránky: slozenky.filaso.cz/...

Novou otázku otevírám proto, že dřívější otázka je již uzavřena.

Je mi jasné, že toto sdělení mohlo být uvedeno např. i v diskuzi, ... ale proč neudělit nějaké "bodíky"poradcům, kteří mají třeba ve svém "rukávě"*smich* "zašitý"*ua*ještě nějaký podobný šikovný prográmek, který tu nabídnou k využití? *nevi*

Za uvedení dalších možností tímto všem děkuji. *placni*

doplněno 15.07.10 09:07:

... tak "bodíky"... nebudou. *plac*

Bylo přeřazeno do diskuze. *nevi*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

barien*
hodnocení

0x

Já používám demo verzi Form studio a šlape to jako po másle...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]