Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Děkuji za srozumitelnou odpověď

Od: liborzemanek odpovědí: 24 změna:
24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*

Srandovní článek. A protože je dost nepředstavitelné, aby opice a prasata pravidelně dlouhodobě sexovaly, aby vznikl dostatečný počet jedinců pro založení nové rasy, je vysvětlení jediné - genetická úprava v laboratořích. A tím se dostáváme k mimozemšťanům...*alene**smich*

Co vznikne, když se zkříží prase a včela? Malý český člověk - pracovitý, ale svině *smich*

hodnocení

4x

Podle sebe soudim tebe.

hujer
hodnocení

3x

Souhlasím srozumitelně s tebou. Nemáš zač.

liborzemanek
13.12.23 19:23
hodnocení

Díky

hodnocení

3x
Bo lidí...no.*alene*

hodnocení

3x

Tak se podívejte do zrcadla a co vidíte, svini? Nikoliv, takže se mýlíte, lidé nejsou svině.

hodnocení

2x

Tak ľudia nie sú len svine, živočišná ríša je pestra,no najdu sa aj výnimky.

berger*
hodnocení

2x

Odpovím otázkou? Co Vám svině udělaly, že je tak urážíte?

Asi mu nikdo neudělal domácí úkol. poradte.cz/...

achjo

Napadlo mě něco podobného.

Málokdo si uvědomuje, že když přirovnává lidi ke zvířatům, tak vlastně zvířata uráží.

Zvířata zabíjejí pro potravu, ale proč je genocida a války?

Zdaleka nejen pro potravu! I pro zábavu - viz obyčejná kočka domácí, ale často i likvidují konkurenci - např lvi, opice.

absolvent
A co teprve simpanzi, ty jsou schopni zorganizovat genocidu prespolni tlupy.
Valky byly jsou a budou vzdy jen majetkove spekulace, vzdycky slo o zdroje.
Takze “lidi” majici “detske” predstavy z jejich neznalosti sveta me o to vice rozesmivaji. Aneb Typicky absolvent skolskeho systemu (co asi tak o tom prohlasil Rockefeler, Tolstoj, etc.?)

liska5
hodnocení

1x

Tos měl smůlu. Všichni nejsou svině. Svině je Franta, Novák, Vomáčka,... a ještě pár šmejdů.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, protože svině nejsou lidi. Zdravím!

hodnocení

0x

Já si stále myslím, že většina lidí je dobrých,když se musím setkat s nějakou " sviní " , jsem rozhozená, zklamaná a stavím se do opozice. Snažím se jim příště vyhnout, rozčilování nepotřebuji. Jen si kolikrát říkám, jak by se lidé zachovali v případě např. tragédie,někteří, jak občas vidím, jsou na zabití.

gululu
hodnocení

0x

Je pravda, že v čechách říkáte, že jsou lidé špíš krávy?

liska5

Tam je rozdíl. Kráva je blbá, zato sviňa je podrazák.

gululu

Právě že na Moravě neříkáme: "To je ale kráva!"... ale hlavně narážíme do čuníků "To je sviňa!" jo, nevím proč ale do krav se nenarážíme.

hodnocení

0x

Mám problém spíš s nekompromisním chováním.

Protože jim to někdo dovolil?

smode2
hodnocení

0x

Neboť jsou nešťastní zoufalci. Ale to nejsou všichni, že? Ještě nějaké otázky? :)

hodnocení

0x

Lidi jsou svině, protože jim někdo nedal řád, hrdost, lásku a city. Povaha hraje roli taktéž, nicméně sviní ubývá, a ubývat bude. Až se dostaneme do stadia, kdy vymřeme, protože svině nebudeme.

hodnocení

0x

no já nevím, už mnoho let při různých sešlostech vyhlašuji, že jsou jen druhy lidí, svině a já *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]