Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rust vousu v 16

Od: sasanovak7 odpovědí: 11 změna:

ahoj jsem kluk bude mi 17 a roste mi chmyri pod nosem po 2 tydnech od oholeni a parchloupku na brade a ja se chci zeptat kdy mi porostou normarni vousy kazdy druhy den

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

za několik měsíců...

sasanovak7
hodnocení

a za kolik tak?

To je třeba za 2 až 150 měsíců, ale určitě to není za 1 měsíc.

liska5
hodnocení

2x

Neznámí lidé Ti přece nemohou říct přesně. ...Každý jsme jiný, na to není šablona.

A nespěchej. Čím dřív budeš mít vousy, tím dřív přestaneš růst.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, jste moc hrrr. Penis neroste, vousy nerostou - buďte trpělivý a tolik se nepozorujte a alespoň vousů se jistě dočkáte. Zdravím!

s obojím má problém? To se za několik měsíců vyřeší...

ben®
milancukrar - poradte.cz/...

Nojo, zase máte pravdu...

;)

nov

Kdyby jen vousy a penis v 16 letech, ale před 14 dny chtěl ve 24 letech zemřít vlastní rukou. Holt prázdniny ještě nekončí...

poradte.cz/...

ben®
nov - díky, dobrá práce. Měl jsem dojem, že jsem se zde s tím nickem ještě někde setkal. Ten chlapec to nemá lehké. Nic mu neroste a ani svůj skutečný věk nezná .
nov

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]