V 17 tě čeká další preventivní prohlídka, tak se při tý příležitosti zeptej svého obvodního doktora. Lékařská ordinace není veřejnost, nestyď se zeptat, můžeš příp. požádat i sestřičku, aby na tu chviličku odešla. Nikdo krom tvých lékařů tvůj zdravotní stav nezná, my ti tu neporadíme. Tvoje obvodní doktorka/doktor musí ctít lékařské tajemství, nemusíš se bát, že den na to bude doktor na potkání vyprávět "Hele, byl u mě jeden kluk s operovaným srdcem, víš kterej, ne a ptal se mě, jestli mu ještě poroste péro." A velikost penisu sice hraje roli, ale není spásná sama o sobě
Dobrý den, 4x jste byl hospitalizován, protože jste byl 4x operován, 4x jste měl možnost zeptat se na tento problém přímo nějakého lékaře během pobytu v nemocnici a 4x jste to neudělal, protože se raději zeptáte laického internetu. Tak já hádám, že penis ještě kousek poporoste nebo ne. Zdravím!
Jasně, má nemocné srdce. 4x operace, tak asi něco vážnějšího a když už je tam, tak se zeptá, že má malý péro, zda vyroste přitom je otázkou, zda spíš bude ještě pár let žít...
Další neopodstatněná věc je ta, že kdo má sebevědomí v 16ti jak bejk, že se zeptá i na citlivá témata, jako kdyby šlo o počasí...
Mladej kluk není jako starej dědek na katetrizaci srdce, kdy se směje smrti do ksichtu, že už se těší do rakve a využije před tím každou situaci, kde by jakou sestru ohnul.
To je vpořádku. To se nechce většině normálních lidí.
chad
Děcko, tady se bavíš na veřejnosti, když se zeptáš lékaři, tak to snad není na veřejnosti, anebo si ho vezmi někde stranou, A podléhá to lékařskému tajemství, ten lékař si z tebe určitě nebude dělat srandu, maximálně ti řekne svůj názor to je celé...
Takže ti dobře radí, jdi a zeptej se lékaře, který zná tvou anamnézu...
Já bych se teda soustředil na jiný věci, než jestli ti vyroste pero... Můžeš mít 16 cm ale když tu ženskou neumí sbalit tak ti to je stejně k prdu )
Je to jedno, co ti narostlo to máš, jestli nejsi spokojen tak ho strc do úlu a zabouchej. A jestli tě bude nějaká baba hodnotit podle velikosti ptaka, tak je blbá a nestojí za to abys pro ni plakal.
Zdravím, v některých případech kdy je pohlavní dospívání opožděné dochází k růstu penisu až do 19 - 21 let.
sasanovak7
a myslis ze u me jeste vyroste?
chad
Myslim ze ne.
Ale když si koupíš vývěvu, a budeš každý den třikrát dělat podtlak, tak možná jo, budeš mít hypertrofované penis, jako má arnold hypertrofované bicepsy
liska5
To jste mu teda odpověděl! Kéž to admin vymaže!
chad
A co je na tom špatně?
Navíc takové návody na zvětšení penisu máš všude v inzerci, a víš jak rostou svaly? Námaha proti odporu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.