Nejste přihlášen/a.
Pán Bůh takhle shlíží z nebes na Zemi a vůbec se mu to nelíbí - v mnoha zemích války, příroda zdevastovaná, mnoho druhů zvířat vyhubených. Proto se rozhodne jednat. Zavolá si tedy Archanděla a praví mu : Archanděli, přiveď mi sem dva nejvýznamnější představitele světových zemí a k tomu třeba nějakýho bezvýznamnýho politika z nějaké zemičky do počtu.
Tak se na nebesích ocitne Biden, Si Ťin Pching a Fiala. Pán Bůh povídá : Pánové, takhle už to nejde dál, to co jste provedli jako lidstvo se Zemí je neomluvitelné. Takže - nebudu to prodlužovat, za týden nechám zmizet celé lidstvo z povrchu zemského, Zemi bude bez lidí líp. Tak běžte a řekněte to svým národům.
Takže Biden svolá Kongres a povídá - Mám pro Vás dobrou a špatnou zprávu. Ta dobrá je, že Bůh prokazatelně existuje. A ta špatná je, že za týden vyhubí celé lidstvo.
Si Ťin Pching svolá Státní radu a povídá : Mám pro Vás dvě špatné zprávy. První je, že Bůh prokazatelně existujea druhá je, že za týden vyhubí lidstvo.
Fiala svolá Parlament a povídá : Mám pro Vás dvě dobré zprávy. .Jednak jsem vedl s Bohemvelmi důležité státnické jednání o budoucnosti celého lidstva . Druhá dobrá zpráva je, že Babiš navzdory všem průzkumům, neporazí Pětikoalici ve volbách
Ani to není vtip, jen kouzelný citát, co je na bílém srdíčku, které jsem si dnes koupila na trzích. Nad siluetou pejska s kočičkou je napsáno: Když Bůh skončil s přídělem křídel, začal rozdávat ocásky... Už jsem si tu dojemnou cedulku pověsila v kuchyni na puntíkovanou stužku. Když jsem to řekla synovi, dodal lakonicky: stárneš....
Ráno mě opět sužují neurčité pochybnosti. Jak je to se sportem a jeho prospěšností lidskému zdraví, jeho činorodosti a dlouhověkosti.
Ukázalo se, že:
1. Vynálezce běžeckého pásu zemřel ve věku 54 let ...
2. Vynálezce gymnastiky zemřel ve věku 57 let ...
3. Mistr světa v kulturistice zemřel ve věku 41 let ...
4. Miroslav Tyrš spoluzakladatel Sokola zemřel ve věku 51 let
5. Jindřich Fügner spoluzakladatel Sokola zemřel ve věku 43 let
4. James Fuller Fixx propagoval běhání a zemřel na infarkt při běhání ve věku 52 let ... – ale:
5. Vynálezce značky Nutella zemřel ve věku 88 let ...
6. Výrobce cigaret Winston zemřel ve věku 102 let ...
7. Objevitel opia zemřel při zemětřesení ve věku 116 let ...
8. Vynálezce koňaku Hennessy zemřel ve věku 98 let ...
A pak jsem si vzpomněl na fanatického milovníka doutníků a koňaku, který se dožil 90 let, sira Winstona Leonarda Spencera Churchilla a jeho větu:
"Za svou dlouhověkost vděčím sportu. Nikdy jsem ho neprovozoval!"
A také na našeho souseda, starého starožitníka pana Shulmanna s jeho zásadou:
"Kdyby byl sport opravdu tak zdraví prospěšný, měl by každý Žid v domě už dávno dvě hrazdy!"
Tohle jsem poslala vnukovi, který má smysl pro srandu a výčitky, že se málo pohybuje. Takže, když se dostane na hřiště, tak se zlikviduje natoli, že se vzpamatovává týden.
Vyjádření třídní učitelky k hodinám tělocviku
12. 09. 2023 7:40:41
Dobrý den, paní Králová, reaguji na Vaši stížnost ohledně převlékaní na hodiny tělesné výchovy, kdy je Vaše dcera nucena se převlékat ve společném prostoru se spolužačkou Františkem Dolákem...
...která se narodila jako chlapec, ale identifikuje se jako dívka.
Pochopili jsme, že Vaší dceři je krajně nepříjemné, že spolužačka František se při převlékání zcela odhaluje a jsou vidět její genitálie, konkrétně penis.
Danou situaci jsme před začátkem tohoto školního roku konzultovali na poradě, a rozhodli jsme se navýšit počet převlékacích místností na čtyři, a to takto:
První je pro dívky, které se identifikují jako dívky
Druhá je pro žáky s mužskými pohlavními orgány, kteří se identifikují jako dívky či jinak.
Třetí je pro chlapce, kteří se identifikují jako chlapci
Čtvrtá je pro žáky se ženskými pohlavními orgány, kteří se identifikují jako chlapci či jinak.
Jelikož hodiny tělocviku dívek a chlapců nejsou ve třídě Vaší dcery souběžné, jsou pro třídu Vaší dcery vyhrazené pouze první dvě místnosti, zbylé dvě místnosti jsou obsazeny jiným ročníkem.
Vaše dcera se převléká ve druhé místnosti společně s výše zmíněnou spolužačkou Františkem. Jak Vaše dcera Karel, tak spolužačka František mají penis, nechápeme proto pohoršení Vaší dcery Karla, když sama Vaše dcera Karel penis má. Nejsme schopni zajistit další vhodné prostory pro dívky s penisem, které mohou mít trauma z pohledu na jiný penis.
Dále bych potřebovala vyřešit situaci s Vaším dalším potomkem, Vladimírem. Tento se někdy identifikuje jako chlapec, jindy jako dívka. Bohužel změnu identifikace provádí i několikrát týdně, a zjistili jsme, že se tak vyhýbá hodinám tělocviku, kdy tělocvik pro dívky je v rozvrhu třídy v pondělí, a tělocvik pro chlapce ve středu. Hrozí tak, že nebude z tělesné výchovy klasifikován.
Situaci ohledně obou Vašich potomků jsem samozřejmě konzultovala s naším panem ředitelem, který kontaktoval MŠMT pro metodický pokyn, jak v dané situaci postupovat. Bohužel stále čekáme na odpověď.
Samotnou reakci pana ředitele se zde neodvažuji reprodukovat, nicméně bych to slušně shrnula tak, ať jde Vaše celá rodina do hajzlu.
S úctou,
Jana Nováková
třídní učitelka
Pane Milane, určite Vám neuniklo, v akej sme vlákne. Myslím, že rozoberať zmysel obrázka, nie je účelom jeho zverejnenia. Len poznámka, politici nie sú indické posvätné kravy a netreba k nim vzhliadať ako k najvyššiemu božstvu.
Čiastočne máte pravdu. Priznávam, všetko sa deje tak ako sa má. Tento obrázok som nevyhľadával, objavil sa mi náhodne, pri "brouzdání" netom. Myslím, že je to niekde zo Seznamu, z diskusie. Mohol som to hodiť do vlákna, v ktorom ste sa i Vy "kompetentne" vyjadrili k politickej situácii na Slovensku, ale tu je to vhodnejšie. Je to vec ľudí Čiech a Moravy, že po toľkých rokoch ste si opäť na čelo štátu zvolili kovaného komunistu. Zdá sa, že i Vaša vláda robí všetko preto, aby sa na miesto budúceho premiéra dostal opakovane známy človek, s štb minulosťou. Budete mať vo vedení peknú dvojku dvoch agentov, Bureša a Pávka? Ako hovorí mjr. Terazky: Čo bolo bolo, ... Smutná predstava, snáď sa to nestane realitou.
Kam všichni chodí na to, že Pavel je kovaný komunista (a proč tím pádem už není) a všude to uvádí jako první a hlavní věc, ačkoliv všechny činy po revoluci trvdí opak? Myslím, že zrovna Slováci s Ficem ve vládě, by měli pomlčet.
To pak je kovanej komunista každej kdo byl v pionýru, což byla drtivá většina lidí tý doby. Kovanej komouš kterej šéfuje NATO Za svůj život dokázal že komouš fakt neni... Fotr ve straně, chtěl k výsadkářům a pokud tam nechtěl jen topit v kotelně tak musel. Nebo mohl emigrovat a jít třeba do cizinecký legie. Zvolil zůstat doma. Pro mně neni podstatný co mu ve škole hodili na krk, ale jak se choval posledních třicet let a tam svoje kvality prokázal víc než dost.
Když jsme u těch vtipů, tak nejvíc vtipný je že za komouše ho označujou největší komouši. Hledaj bláto a nic jinýho na něj nemaj.
makak... z tohodle úhlu pohledu nedává většina zdejších vtipů smysl. Může být liška nepozorovaně ve stádu beaglů? Babka co na dortu 100let nadává, že jsou kámošky mrchy?...atd...
1)
Než Alexander Bell vynalezl telefon, tak už měl 3 zmeškané hovory od J. Cimrmana.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2)
Včera byl vnouček u zápisu. Paní učitelka ho pochválila, jak je šikovný a ať si za odměnu něco vybere,... a on si vzal její svačinu!..... Přitom na stolku byly různé omalovánky, přívěsky, propisky. To nevymyslíš
No vrátil to. Prý nějaké bezlepkové pečivo v celofánovém obalu, podlouhlého tvaru.
Chudák, už se zapsal .
@louisa1 však je to -20% no nekup to
Vtipem je i český týden a jsou tam banány z kolumbie . Typicky české. To je vtip na druhou
Autobus veze vládu z výjezdního zasedán na Moravě í. Jenže se pod ním utrhne krajnice a autobus spadne do velice hluboké strže. Když po několika hodinách policie dorazí na místo nehody, najde rozbitý vrak autobusu, dlouhou řadu hrobů a Moraváky, jak zahrabávají poslední z nich. ,,Proboha, to byli všichni mrtví´´ ptají se policajti. A Moraváci : Tož nekeří říkali že né, ale kdo by dneska věřil vládě, no né?
Tak úplně jinde se to stát nemůže, češi jsou spíš pro kremaci, Moraváci spíš do zeme. Ale u takového množství a v průrvě to jde asi vše na hromadu.
GOOGLE-JÁ NAJDU VŠECHNO
WIKIPEDIE-JÁ VÍM VŠECHNO
FACEBOOK-JÁ ZNÁM VŠECHNY
INTERNET-BEZE MĚ STE V HÁJI
ELEKTŘINA-TAK SE UKLIDNÍME JO...
Když se až po desítkách let zjistilo, jak ovlivňují disfenoly náš hormonální systém, plodnost. A ty jsou v plastech, textilních vláknech, obalech potravin, stavebních hmotách,... i v dudlících. Sbírá se to už po generace a na některých jedincích se to projeví. Teď se teprve objevil návrh snížit jejich povolenou dávku 2000x! Bylo před pár měsíci v diskuzi s vědci z výzkumu na Dvojce. A to se kdysi řešily a nevyřešily estrogeny z hormonální antikoncepce, jak je nedokáže z vody odstranit ani moderní čistírna odpadních vod a že jsou už i ve spodních vodách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.