Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové vtipy 4

Od: babkazov® odpovědí: 162 změna:

Zakládám nové vlákno s vtipy. Trojka už je hodně dlouhá. Zasmějme se, bavme se, nic nešme! *smich2*

Nové vtipy 4
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
Založeno nové vlákno..

162 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

10.01.24 18:02
hodnocení

9x
rytmaus
23.02.24 14:37

hodnocení

8x

Jeden pro Stira.

Nové vtipy 4 #5
07.12.23 10:29
07.12.23 17:18
07.12.23 17:33
muffin
07.12.23 21:40

Když už jsme u toho LEGA

medium.seznam.cz/...

boingboing.net/...

Nové vtipy 4 #9

Ono nemusíme zůstávát jen u Lega. *smich* Já vůbec nechápu, kde ty lidi na to chodí, vždyť přece Tesla vůbec nehoří *smich*

Nové vtipy 4 #10

007cz
27.12.23 21:45
hodnocení

7x

hodnocení

6x

Jedna bazarovka...

Nové vtipy 4 #12

hodnocení

6x

Víte co patří do bramborového salátu?

Lžíce, abyste v noci při nájezdu neštrachali v příborníku.

*smich* *smich* *smich*

30.12.23 19:09
hodnocení

6x
007cz
30.12.23 19:44

hodnocení

6x

Chtěla bych být housenka. Žereš, žereš, žereš, usneš, probudíš se a jsi krásná.

007cz
23.04.24 21:00
hodnocení

6x

06.12.23 19:05
hodnocení

5x
tak
17.12.23 08:20

hodnocení

5x

Posledný pokus,inak to vzdávam.

Nové vtipy 4 #18
Nové vtipy 4 #19

Motorka supr *haha**palec*

hodnocení

5x

Tak jeden vánoční:-D

Nové vtipy 4 #20

khbjvfc
hodnocení

5x

zákon zachovánji hmote

Nové vtipy 4 #21

26.01.24 09:26
hodnocení

5x
26.01.24 11:59

hodnocení

5x

Vite čemu Ostravak neji boloňske špagety?

Bo loňske špagety by žral jen c.p! *haha*

23.02.24 13:35
hodnocení

5x

Ještě tam chybí kytky...

24.03.24 21:35
hodnocení

5x
liska5
23.04.24 22:53

Au!*alene*

02.01.24 14:24
hodnocení

4x
02.01.24 14:30

bodnar
hodnocení

4x
Rodiče mají dvě děti -jednoho pesimistu a druhého velkého optimistu.Na Vánoce chtějí rodiče děti vyzkoušet.Pesimistovi vykoupí obchod s hračkami a optimistovi dovezou do pokoje kopu koňského hnoje.Zazvoní na zvonec a děti běží do pokoje podívat se na dárky.Z pokoje pesimisty se ozývá pláč."Tolik dárků, všichni mi budou závidět, hračky se budou kazit a tolik baterek do nich."Z pokoje optimisty se ozývá nadšený smích.Když přijdou do pokoje, optimista se přehrabuje v hnoji a říká:"Tolik hnoje,to tu musí být někde schovaný koník!"

007cz
25.12.23 23:04
hodnocení

3x

hodnocení

3x

Němec zastaví u benzínky, vystoupí a strčí si tankovací pistoli do zadku.
Obsluha říká : das ist nicht normal.
Němec odpoví: ja, das ist super.

hodnocení

3x

Letí Čech, Rus, Američan a Brit letadlem. Najednou vybuchne motor a letadlo padá. Na palubě jsou však jen tři padáky.
Američan jeden popadne a prohlásí:
"Jako občan nejmocnějšího národa světa mám právo na život", a skočí.
Druhý padák popadne Rus a řekne:
"Jako občan nejinteligentnějšího národa mám právo na záchranu.", skočí.
Brit zvedne třetí padák a povídá:
"Jsem gentleman a navrhuji tedy o padák losovat."
Čech se usměje a odpoví:
"To nebude třeba, příteli, protože občan nejinteligentnějšího národa skočil s mým batohem".
. . .
. . .
Francouz klidně pojídá svou snídani, když se k němu posadí Američan žvýkající žvýkačku, a povídá: "Jíte celý chléb?"
Francouz rozmrzele: "Samozřejmě."
Američan: "My ne. My jíme jen to, co je uvnitř, kůrky sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich croissanty a prodáváme je do Francie."
Francouz ho ignoruje a tiše přežvykuje.
Američan pokračuje: "Jíte s chlebem džem?"
Francouz: "Samozřejmě."
Američan: "My ne. My jíme k snídani jen čerstvé ovoce, potom posbíráme všechny slupky a zbytky do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich džem a prodáváme ho do Francie."
Francouz se naštvaně podívá na amíka a ptá se: "A co děláte s použitými kondomy?"
Američan: "Vyhazujeme je, samozřejmě."
Francouz: "My ne. My je sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich žvýkačky a prodáváme je do Ameriky."
. . .
. . .
Pluje po moři Čech, Američan a Němec a ztroskotají na ostrově. Náčelník domorodců říká: "Dám vám dvě koule, máte do rána čas na to, abyste se s nimi naučili něco, co jsem ještě neviděl. Pak vás možná nesníme"
Druhý den jsou přivedeni a náčelník si pozve do stanu Američana. Američan tam s koulemi žongluje. Po chvíli náčelník vyjde ze stanu a přikazuje: "Uvařit a sníst!"
Do stanu jde Němec.Ten tam s koulemi různě otáčí a tak. Po chvíli náčelník vyjde a říká: "Uvařit a sníst!".
Poslední jde do stanu Čech. Po chvíli náčelník vyjde a kroutí hlavou: "To jsem ještě neviděl, on tu jednu rozbil a druhou ztratil!"
. . .
. . .
Vsadí se Fin, Čech a Němec, kdo vydrží déle v mrazícím vagonu. Vezmou si dovnitř píšťalku a až už to nevydrží, tak zapískají. Jde Němec, vydrží tam hodinu a pak zapíská. Vyndají ho. Jde Fin vydrží tam 3 hodiny a pak se ozve pískání. Poslední jde Čech. Je tam 3 hodiny, 4 hodiny, po 5 hodinách už se jim to nezdá a tak ho raději vytáhnou napůl zmrzlého ven a ptají se ho: ,,Sakra jak to děláš, žes tam tak dlouho vydržel?" a Čech jim odpoví : ,,No...tak jsem se klepal, že mi upadla píšťalka a rozšlápl jsem ji"
. . .
. . .
Chlastá Čech a Japonec.
Po nějaké době se pohádají, Japonec Čecha udeří dlaní a ten padne k zemi. Po chvíli se Čech probudí a ptá se Japonce, co to bylo za chvat.
Japonec: "To bylo naše aikido."
Tak chlastají dál a po půl hodině se zase chytnou.
Japonec natáhne ruku, udeří a Čech padne jak podťatý. Po hodině se Čech probere a ptá se jak to udělal.
Japonec: "To bylo naše karate."
Tak zase chlastají a za chvíli se znovu hádají. Čech vstane a udeří ho. Po 3 měsících Japonce propustí z nemocnice a když se potkaj v hospodě, tak se ho Japonec zeptá, jak to udělal.
Čech: "To bylo taky vaše, hever od Mazdy!"

007cz
19.04.24 22:45
hodnocení

3x

to je fofr, jak český člověk reaguje humorně.

liska5

hodnocení

2x

Jeden Vánoční :)

doplněno 06.12.23 16:16:

A psí

Nové vtipy 4 #36
Nové vtipy 4 #37

Gumídku, za ten psí dík. Ukázal jsem to sebrance a Ursa se ptá - Ten Gumídek, k tomu to není daleko? Je to pravej frajer?

Jasně že je, háže klobásy *mnam**zdravi*

Podrbej jí za ouškama ;)

Pro berger a jeho smečku *vtip*

Nové vtipy 4 #38

V čase 1:30

Gumídku, splněno, psina děkuje. K druhé fotce - občas přemýšlím, co se jim honí v hlavách. Většinou dojdu k hlavní myšlence -" dobře jsme si ty "páníčky" vycvičili . O žrádlo se staraj, o veta, o pelechy, aport nám hází... za trochu lásky"*alene*

hodnocení

2x

konečně správné téma do této doby *ua*

Ono Vás to přejde. Vždycky se najde nějakej moula, který začne rozebírat, co je a není vtipné, co je recyklovaný vtip a celé to tu rozhodí. Bohužel jim uniká význam slova vtipy...*smich*. Jinak bych souhlasil, je třeba si odfrknout.

fram
hodnocení

2x

:-DPes pod vánočním stromečkem: "Teda, páníček se na Vánoce vytáhl! Který pes se může pochlubit, že mu na záchod zavedli elektrické osvětlení!”*smich*

08.12.23 23:04

hodnocení

2x

Jede mírně přiožralej chlápek autem a nabourá do auta s dvěma buzerantama. Jeden z nich povídá "René, volej policii, pán nám naboural autíčko".
Chlap na to: "Pánové, nešlo by to prosím bez té policie? Dám vám litr každýmu, víte, mám trochu upito..."
a buzík na to:"Reníčku, zavolej policii, pán nám naboural autíčko a ještě bumbal, to se musí vyšetřit"
Chlapík povídá "Pánové, nechte policii bejt, dám vám deset litrů každýmu, víte, mně před tejdnem sebrali řidičák..."
"Renčo, zavolej policii, pán nám naboural autíčko, bumbal a ještě nemá průkazečku, to se musí vyšetřit"!
Chlapík se nasere a zařve "Tak víte co? Polibte mi prdel,
buzeranti zasraný!"
"Reníku, nikam nevolej, pán začíná vyjednávat..."

007cz
hodnocení

2x
Kutilové, už máte adventní věnec?
Nové vtipy 4 #40

hodnocení

2x

Pepíček a žloutenka
Pepíček se ve škole chlubí učitelce, že jeho sestra má žloutenku. Učitelka ho pošle domů, aby to děti nedostaly. Za týden ho potká a ptá se.
"Tak co, Pepíčku, jak se daří sestře?"
"Jó, to já nevím, paní učitelko. To víte, než sem dojde z Austrálie další dopis, tak to chvíli potrvá..."

jendad
hodnocení

2x

Je to kapku delší , tak dám odkaz :)

dfens-cz.com/...

*palec2*

Klidně bych to zde zkopíroval celé

Ale zase tohle nepatří do vtipů, bo co věta, to pravda.*smich2*

.

nox®
Kdysi jsem měl dfens rád, škoda, že je to tam v poslední době jen samá nenávistná sračka, obzvlášť v diskuzích.

Byl mladší...

jendad

Asi to berete moc vážně . Já se bavím :)

Nesmíte věřit všemu co se píše . Už nejsme za komanču , kdy měla jedinou pravdu strana a vláda . Každé médium má svého vlastníka a tedy zobrazuje jeho zájmy .

noxi, taky jsem tam chodil pro rady, ohledně dopravního práva. Ale vulgarity, urážky nemá rád, tak tam již nechodím.

Ale občas kouknu do diskuze Idnes a Novinek, na nezajímavou zprávu, či informaci, a ejhle i tam se urážejí, nadávají, kvůli jiném názoru.

sifon
hodnocení

2x

Objednal si v restauraci sifon.

(následuje představa Moraváka)

Nové vtipy 4 #41
Nové vtipy 4 #42

Sorry jako, ale každý Moravák ví, že když si v hospodě (na Moravě) objednal sifon, tak dostal to co (nejen) v Praze nazývali "sodovka". A když si objednal sodovku, tak dostal to co nazývali limonádou...

To co je na obrázku je možná vlhký sen nějakého instalatéra, ale určitě ne představa Moraváka o sifonu objednaném jako pití.

hodnocení

2x

Čierny humor:

Stretli sa Joe Biden, Emmanuel Macron a Olaf Scholz a rozprávajú sa, aká je situácia v ich krajinách.

Biden hovorí:
"U mňa v Texase takmer vypuklo povstanie a polovica štátov to podporovala."

Macron:
"A moji farmári blokujú Paríž. poslal som proti nim 25.000 žandárov, ale možno bude treba použiť armádu."

Scholz:
"Aj ja mám farmárov, aj kamionistov a železničiarov. A ekonomika ide dolu vodou."

Sedia a premýšľajú. Potom sa Scholz zrazu pýta:
"Tak čo budeme robiť?"

Biden:
"Akože čo? Pomáhať Ukrajine!"

007cz
01.03.24 11:50
hodnocení

2x

jendad
31.03.24 10:08
hodnocení

2x

007cz
06.04.24 00:15
hodnocení

2x

07.04.24 03:46
hodnocení

2x

To není vtip, ale mnohokrát vyvrácená lež, která se nikde nestala, jen si jí někdo vymyslel.

Pokud ale berete tento text jako vymyšlený vtip, pak je to správně

.

jendad

Krásný . Jak se umíme bavit *smich*

hodnocení

Fajne. Fajne a pjekne!

Pane Milane, Samozřejmě že vtip, proto to taky je ve vtipech a né třeba v politice *smich*

Já si o myslel, ale někdo by tomu textu mohl uvěřit a ono je to opravdu vtip.

Pane Milane, chtěl sem něco napsat o příspěvcích třeba v politice.
To jsou kolikrát vtipy.
Ale raději už mlčím.:-D

hodnocení

1x

Je to vtip, nebo chyba? Za kolik je okurek?

Nové vtipy 4 #52

Třeba je jeden leták určen do Prahy a druhej do Zlína :-D

Ještě bych pochopil, že třeba do Olomouce a Hradce Králové...

Uvedeno Region CZ,

06.12.23 17:53
okolik

Třeba je převáží z regionu do regionu a vmezičase namrzly:-D.

Uvidím, za kolik budou zítra v Pardubicích.

U nás v Coopu je jedna salátová okurka za 31 Kč *zed*

Lidé bděte! čtěte!

Je to jasný, dyť to píšou v nápovdě hned nad tím: Kouzlo Vánoc *smich*

Zapomněl jsem, opravdu byly za 11,90 v obchodě, ale v Penny byly za 9,90

Leták=humor?

007cz
Tak ještě jeden leták..
Nové vtipy 4 #53

hodnocení

1x

Nevím jestli to nepatří spíš do vlákna o elektroautech... *smich*

Nové vtipy 4 #57

kdosi
hodnocení

1x

Hluboká noc, nikde nikdo, jen v autě, pod pouličníma hodinama, sedí chlápek a luští křížovku a vedle něj holka a něco štrykuje.

A každou chvíli někdo z nich vyleze z auta, koukne na hodiny a zase zaleze a pokračuje.

Vidí to policajt, samozřejmě to nechápe, tak ně ně vlítne: "Jménem zákona! Co to tu provádíte!?"

Chlápek na něj koukne a odpoví "No coby? Čekáme až slečna bude zletilá!"

kdosi
hodnocení

1x

Umře takhle člověk a dušička se dostane do pekla.

Hned se jí tam ujme Lucifer a provádí jí tam

Ukáže jí velkánský sál, dlouhé barové pulty, dušičky se tam nalévají o sto šest, několik čertů ve fracích se tam za těmi pulty činí, aby měl každý čeho si zamane - archivní whisky, pitíčka s paraplíčky, orosené korbely piva všech možných značek, šampaňské, ... do toho tam všude pobíhají polooděné čertice s tácy plnými i prázdnými ...

"Tak tohleto je peklo pro ochlasty" komentuje to Lucifer a vede dušičku dál

Další sál je plný velikánských stolů, které se jen prohýbají pod nákladem všemožných dobrot, řízky, šunčička, pečená selata, slavičí jazýčky, jelen nadívaný srnou nadívanou koroptvemi nadívanými králíky nadívanými holoubaty, grilované chobotnice, vaření raci, hrozny vína, banány, mandarinky, prostě cokoli si kdo přeje k jídlu, toho tam je plnou, duše kolem prochází, posedávají i polehávají, berou si co se jim zlíbí a ze stolů stále neubývá ...

"A tohle je zase peklo pro obžerce" povídá Lucifer a vede dušičku dál

Další sál je lehce potemnělý, zalitý rudým světlem, všude podušky, na nich dvojice, trojice i větší skupiny souloží zepředu, zezadu, ze všech stran, všemi možnými způsoby, Kámásůtra hadr a lufifer komentuje "a tady je zase peklo pro smilníky" a zase vede dušičku dál

Přijdou na rozlehlou pláž plnou hedvábného písku, moře tam lehce šumí, slunce pálí, slabý vánek profukuje, všude lehátka, slunešníky, sličné čertice se tam procházejí, obracejí dušičky, natírají je olejíčky, pitíčka roznášejí ...

"A tohle je peklo pro lenochy" povídá Lucifer

Ale dušičce to stejně nedá a ptá se "a co je to tam za těma kovovýma dveřmama s tím velikým zámkem?" Lucifer se tak trochu zarazí, ošije, ale povídá "´á to asi není nic pro tebe, to by se ti nelíbilo ..." a dušička mu do toho skočí: "Ale já to vědět chci a chci a chci! " a dupne si nožičkou.

Lucifer tak rezignovaně teda dojde k těm dveřím, otevře je, z poza nich vyšlehne plamen, vyvalí se sirný dým a jsou tam vidět velké kotle na plamenech, ve kterých se vaří, smaží a pečou dušičky, děsně při tom kvílí a ohromná čertiska do nich dodají vidlemi "Tak tohle je peklo pro křesťany" praví rozpačitě Lucifer " mě to teda přijde strašně hloupé a nesmyslně kruté, ale oni si to takhle představují"

hodnocení

1x

V Detroitu nainstalovali na nádraží inteligentní automat na prodej lístků.
Přijde John Brown, vhodí čtvrťák a z automatu vypadne lístek: "Jste John Brown a chcete jet do Cincinnati, jízdenka první třídou vás bude stát 8 dolarů."
John nemůže pochopit, jaktože ten přístroj zná jeho jméno i kam chce jet.
Postrčí před automat vedle stojícího indiána, hodí do automatu další čtvrťák a z automatu vypadne lístek: "Jste bojovník Orlí pero a přejete si jet do Memphisu."
John je z toho úplně paf. Půjčí si od indiána pončo a hlavu si omotá šátkem, vrátí se k automatu a vhodí čtvrťák. Na vypadlém lísku je vytištěno: "Jste John Brown a chtěl jste jet do Cincinnati, ale zatímco tady děláte tyhle blbiny, vlak vám ujel. Ušetřil jste 8 dolarů za jízdenku první třídou."

tak
hodnocení

1x

"Kamaráde, co dostaneš letos na vánoce?" "Nevím, ale myslím, že chlapa. Našel jsem ho v manželčině skříni."

07.12.23 20:12
hodnocení

0x

to jsem se tedy nasmál...

Vložil som obrázok cez odkaz a ono ho nenačítalo. Opraviť už to nešlo a obrázok som nemal v PC stiahnutý,aby som to vložil tak ako sa vkladajú obrázky. Holt prvý pokus sa nezdaril,ja tiež nie všemohúci.

Panu Milanovi holt staci k radosti malo. Stastny to clovek.

08.12.23 00:03
Prosím prosím, ještě třetí pokus,ono to půjde :-D

Opakovany vtip neni vtipem.

Snažím sa a nejde to neviem kde je chyba,raz mi vypísalo,že zlá koncovka a druhýkrát,že to už bolo vložene.

hodnocení

0x

Jeden od P. Kantorka

Nové vtipy 4 #63

moravak*
hodnocení

0x

Ze staréch řeckéch báji - Jak Perzeus vyzrál nad Medůzou

Nové vtipy 4 #64

*smich* dneska jsem u zákaznice montoval varnou desku a vestavnou troubu. Tu troubu jsem potřeboval dostat od dveří do bytu do kuchyně úzkou chodbou, na každé straně pár mm. Takže jsem to hodil na deku, paní táhla, já tlačil. V kuchyni si paní odfrkla, uf, je to tady a já na to, že bych to klidně tlačil ještě i pár km. Ona proč? A já - no, když jste to tahala, měl jsem pěkný výhled... *hi*. Zlatý lodičkový výstřihy na tričkách... *ua*

asd1
Ty být Perseus,tak tě ta Meduza vleče ještě dnes :D

zviratanelide
hodnocení

0x

Nacistické německo vydalo zákon zakazující provádět experimenty zvířatech.

hodnocení

0x

Když je Svátek Práce, tak nikdu nepracuje.

Tak co čekáte od Svátků pohody a klidu?

dsf8dfds7
hodnocení

0x

Prosí o jednu jarní sexy vápněnou punčošku

Nové vtipy 4 #65
hodnocení

To je platan, že?

20.12.23 18:30
hodnocení

Nové vtipy 4 #66
liska5
25.12.23 23:52

burt
hodnocení

0x

Stará: Jenom jedno týdně! A zelenina se taky musí jíst

Nové vtipy 4 #67

hodnocení

0x

Jak se řekne maďarsky kamzík?

" terén koza "

Kamzík se maďarsky řekne "zerge".

A slovensky veverka se řekne "veverička".

Nějak se mi vytrácí ten vtip...*zmateny*

Logiku tam nehľadaj. To je podobné ako včela - seremed, osa - nem sered a sršeň - nem seremed turbo.

Jak se řekně veverka slovensky? Drevokocúr. *haha*

kjhgfd

drevokocúr ve slovenštině neexistuje*haha*, to je mýus jako s kofejnem v kávě, že pomáhá býti bdělý

*zed*to je nápad, rozebírat vtip *smich*

Tak pre vysvetlenie toho vtipu. Kamzík je podobný koze a kamzík skáče po skalách,po zemi a to odborne označujeme terén. Preto terén koza.

liska5

A maďarsky hřbitov? Tuháczkemping *smich*

hodnocení

0x

Pôvodne som foto pripol k príspevku o dôchodkoch, no pán Milan ma upozornil, že som porušil pravidlá, pretože foto patrí do vlákna - vtipy. Držím sa teda jeho odporučenia, hoci mne to vtipné nepríde. :( Takže "vtipné" foto, kde by mladý humanista bol s dôchodkami i dôchodcami, hotový jedna dve. Tie úpravy som nerobil ja.

Nové vtipy 4 #72

Když Vám to nepřijde vtipné, tak to sem nedávejte. Páč ani tam to nepatřilo, když se tazatel ptal kolik a kdy dostane přidáno.

No,ani mně to nepřijde vtipné, ale pojímá mně studený pot. Co dokáže "vyblejt"(hledal jsem slušnější slůvko) student humanitních studií.*sok*
hodnocení

To je hodně smutný příběh! :(

g123
15.02.24 17:43
hodnocení

0x

hodnocení

0x
Snad citlivější povahy prominou :)
Nové vtipy 4 #74

19.02.24 22:18
hodnocení

0x

Co je to za řeč?

Tipla bych si na "východniarštinu" (východní Slovensko). *zdravi*
udgkhfb
Mohla by to být laština, ale tam se nepoužívá ked ale spíš dyž a místo ženy by byli roby a ř by bylo rz. Jinak by byla laština. Z Kopanic by to mohlo být až na to še, tam se používá sa. Tak to není Moravy nebo ze Slezska.

Toto nárečie je šarišské, typické pre východ Slovenska,skoro každy mu tu rozumie alebo nim hovorí.

25.02.24 10:45
hodnocení

Nové vtipy 4 #76
25.02.24 18:22

hodnocení

0x

Výsledky průzkumu mezi mladými lidmi na pražských školách.*smich*

Nové vtipy 4 #77
hodnocení

To je ale hodně smutný humor! Jenže, svět se řítí takovou rychlostí, že co bylo před 30ti lety, to je pro dnešní děcka hlubokáý pravěk, kdy rostly přesličky. Mi to přijde, jako by se někdo mě zeptal, jak se jenoval přítel F.L.Věka nebo někdo, kdo se zasloužil o rodný jazyk. Nejen, že je to hluboká historie, ale ani nemám potřebu to vědět. Stejně jako dnešní mladí. *mir*Smutné? Ale pradivé.

jidumo
hodnocení

0x

Americky jidlo: smaženy obalovany máslo na špéli (kulturni realita)

Nové vtipy 4 #79

hodnocení

0x
To je novinka, Tak toho kamzika znám už z dětství a jsem stará babka.

hodnocení

Vyšertření moči

Nové vtipy 4 #82

hodnocení

0x

Legislativni rasismus nebo spravedlive rozdeleni?

Nové vtipy 4 #83
ben®
axus - není to tak dlouho, kdy Vás pohoršilo, že jsem zde poradil/vložil odkaz na stažení filmu a že z toho bude mít admin problém. I na obrázky se snad vztahují autorská práva a nezdá se, že každý vtipný obrázek zde vložený i vkladatel sám vytvořil (zkrátka je to tak, že ho od někud stáhnul a sem vložil). A jak vidíte, tak i zde to admin toleruje.

axus,

pobavilo mne to. Něco jako když kdysi byl Nový průvodce dopravním značením

Bohužel jsem již vybodován...

To Ben.

Pokud Ti jde o chybejici zdroj obrazku, tak se omlouvam a doplnuji.

Autor kolaze - Axus, vytvoreno 11/4/2024 pro web www.poradte.cz; zdroj obrazku znacek Vyhlaska 294/2015 Sb.

Je to takto lepsi? Jestli to ale jakkoliv pomohlo vtipu netusim.*nevi*

ben®
axus - úžasné. A nyní Vás tady budou určitě zpětně doplněním zdroje a souhlasu se šířením díla následovat ostatní vkladatelé již vložených obrázků .

jendad
20.04.24 10:16
hodnocení

0x

tak
hodnocení

0x

V nemocnici na ženském oddělení skončí vizita a primář se ptá ošetřujícího lékaře, co je té mladé blondýně, ležící u okna. Lékař odpoví, že nic vážného, jenom má prsa č. 7, proto si jí tady nechal na pozorování.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]