Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah nevztah

Od: dohnivak odpovědí: 52 změna:

Prosím o názor, 30 letá dcera se schází s nějakým mužem, který sice není ženatý, ale žije s přítelkyní, ona má 14 letého syna a spolu mají taky kluka, dcera se s ním potkala asi po 10 letech když se tenkrát poznali, potkali se v obchodě, nejdříve mi říkala,že to je jenom tak, jenom,že se uvidí a zajdou na kafe, občas se setkali ve městě, jenže ted se to začalo stupnovat,a ona stále žhaví mobil,stále mluví a mluví, řekla jsem jí at jde od toho,že má děti,paní at nic nerozbíjí,ale ona mi řekla,že nikoho netahá od rodiny,že si nic neslibují, ještě se mi s tím svěřuje,že konečně potkala trochu lásky, on jí občas něco dá,tuhle jahody,tuhle čokoládu,tuhle pro jejího syna banány, a samozřejmě si stěžuje na svoji paní,to se tak většinou děje,až na to,že jí nic neslibuje, má toto smysl,za mne ne,ale víc dělat nemůžu,pa,d.

52 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

opravar
hodnocení

1x

Takze : vy mate neuplnou rodinu, vase dcera ma 14 leteho nemanzelskeho syna (v 16 letech ji nekdo zbouchnul), schazi se s podobnym... a vy jim chcete radit, chapu spravne? A s kym si ma vase dcera podle vaseho nazoru zasu...? Se sousedem? A proc to resite vy, jestli ma jeji aktivita "smysl"? Pta se vas ona na nazor? Vadi vam, ze se potrebuje vypovidat a uz se nebavite o letakach a slevach?

V kazdem pripade, nemyslim si, ze je moudre davat dceri nevyzadane rady. Pozvete nabijece na nedelni obed, treba taky dostanete, pomerance.

dohnivak
hodnocení

jeho paní má 14 letého syna a spolu mají asi 8 letého, pochopil jste špatně a dcera ma 4 letého syna, ona se mě ptá na můj názor,proto jí odpovídám,d

hodnocení

1x

Dcera je dospělá *nevi* tím je řečeno vše.

Můžete říct svůj názor, ale to je tak vše.

Neptejte se na smysl, ani dcera to neví.

A když Vám poradím, aby jste to neřešila, tak to stejně neuděláte zrovna tak, jako dcera neopustí toho kamaráda.

dohnivak
hodnocení

chápu, ptala se mě na názor, tak jsem odpověděla, to je vše,d

hodnocení

1x

Teď už nemůžete dělat nic. Máte po sezóně. Dcera je zřejmě osamělá postarší paní s dítětem, která je vděčná za to, že se s ní sejde nějaký zadaný, stejně neúspěšný a zřejmě o hodně starší pán a dá jí nějakou pozornost. Otázkou je, co dělala v době dospívání a proč si nenašla včas vhodného patnetra pro normální manželství a svou rodinu. Jak je vidět, tak tyhle pomíchané vztahy žádným pokrokem nejsou. Snad svět není v pořádku jen v reklamě Globusu.

dohnivak
hodnocení

sebe neřeším, dceři je 30 let, jestli je to postarší paní,nevím a tomu muži může být tak 35, jestli to je stařec nevím dle vás, co dělala,tenkrát,o ničem,ano svět se v prdel obrací.

hodnocení

0x
To je ale slátanina.
Generátor náhodných slov?
etana*

Je to jedno ze stovek prakticky totožných vyprávění. Vyznačuje se zmateným, postupně doplňovaným líčením obskurních vztahů mezi lidmi zjevně nepříliš inteligentními, s kupou všemožných nemanželských i manželských dětí, psychopatickými matkami a neschopnými partnery/partnerkami. A zejména totálně zprasenou interpunkcí. Domnívám se, že autor je jedna a ta samá osoba. Asi se pekelně nudí.

dohnivak
hodnocení

Vám obzvlášt děkuji za Váš názor, velice mě potěšil a hodně pomohl, přeji hezký den !

p23®
hodnocení

0x

Pokud je dcera svobodná, tak ať hledá svobodného muže, bez závazků. Jistě se najdou. Sice tento muž není sezdaný, ale již nyní má problémy, do kterých by zatáhl i Vaši dceru. Dceři je 30, určitě už nestojí o Vaše rady, ale stejně bych si s ní o tom pohovořila. Pokud má přítelkyni a s ní již dítě, může se to stát i ji. Ruce od něj pryč.

dohnivak
hodnocení

ano, řekla jsem jí, at jde od toho pryč, ale zbytečně, možná si chtějí jenom užívat, nevím,d

p23®

Je to těžký. Nedá si říci. Přijde možná za Vámi, až na tom bude stejně jako ta jeho přítelkyně s dětmi. Každé dítě s jíným. Přece, když žije s ženou, tak je to pro mne ponížení a nikdy bych se s takovým nezodpovědným mužem nestýkala, ani jako kamarádka. Jelikož co dělá nynější přítelkyni, bude jednou třeba dělat i ji. Pak bude doma s děťátkem, bude plakat a čekat až se vrátí od jiné. Netrapte se. Musí asi na to přijít sama. Nejhorší je na tom to, že svou nezodpovědností potom trápí ostatní kolem.

opravar

"Pokud je dcera svobodná, tak ať hledá svobodného muže, bez závazků"? Fakt? A to je příčina dnešního stavu, kdy pojem samoživitelka už je pejorativní.

Tyhle dámy samoživitelky, kterým někdo nakukal takovou blbost že si mají hledat svobodného bez závazků, mají kupu požadavku a neuvědomují si, že jsou v podstatě ... prostě na vztahovém trhu jsou naprosto neatraktivní a hrají si na bůhvíco...

A mimochodem, kam dává její dcera to 4 leté děcko, když si jde užívat? Že by k tazatelce?

p23®

Pokud je svobodný muž bez závazků schopný a chytrý, tak si nikdy nenajde samoživitelku. Jelikož samoživitelka již měla muže. Přece se nebude starat o dítě jiné krve, když může mít vlastní. A může žít v klidu a pohodě v sezdané rodině, kterou bude milovat.

dohnivak
hodnocení

Ano k tazatelce, požádala mne, abych ho pohlídala, jelikož jede s tímto mužem kamionem kamsi do Ostravy a přijede druhý den.

dohnivak
hodnocení

Přesně, je to její věc, dokud tím potom neotravuje okolí a je v nesnázích, ale na druhou stranu, která máma nepomůže, mě moje máma taky pomáhala a dodnes jsem jí za to moc vděčná a vážím si toho.

dohnivak
hodnocení

A to nemáte pravdu, že pokud je muž svobodný, hledá si také svobodnou a má s ní děti, znám dost případů, kdy si muž našel ženu dokonce i se 2 dětmy i když sám žádné neměl i se 3 i to se děje.

p23®

No, tak se pletu, ale nemělo by to tak být. Tak se opět ve Vašem případě jedná o muže, který si zbytečně komplikuje život. Proto je dnes tolik rozvedených a samoživitelek. Píše se, že děti mají psychické problémy, že je málo dětských psychologů. Vůbec se nedivím, když děti mají několik maminek, tatínků, babiček a dědečků, k tomu střídavou péči. Chybí morálka, nezodpovědnost rodičů.

V tomto případě se opět jedná asi o samoživitelku, což jsem přehlídla. Jelikož paní má čtyřletou holčičku. Takže není co řešit.

p23®

opravar - Myslím svobodnou dívku, bez závazků. Ne samoživitelku. Paní má již čtyřletou holčičku, což jsem přehlédla.

dohnivak
hodnocení

ano paní 30 letá má 4 letého syna a je s ním sama.

dohnivak
hodnocení

možná si ten muž komplikuje život, je to pravda.

hodnocení

0x
Napsala bych v podstatě to samé,jako @sepi. Ale můj názor - je to jejích život, nemá smysl řešit nic kolem. Ve třiceti je sama dospělá a svéprávná. Já s tímhle problém nemám. Neřešila jsem,jestli je muž zadaný, ženatý, svobodný...
dohnivak
hodnocení

a mohu se zeptat, jak jste to tedy dělala když jste neřešila jestli je muž svobodný,ženatý,rozvedený, to jste se jim vyhýbala, nebo šla i s tím ženatým,dík

p23®

Také by mě zajímalo, jestli paní nenarušila nějaké manželství, když neřešila, jestli je muž zadaný, ženatý nebo svobodný.

dohnivak
hodnocení

pán není ženatý,ale žije s partnerkou, mají jednoho syna 14 let, ten je její a druhého mají spolu,jestli narušila vztah nevím, zatím je to za zády té jeho paní,ale podrobnosti nemám,ale je to i jeho věc.

Nevyhýbala. Prostě,jak to přišlo,tak to bylo. Neptala jsem se nikdy mužů, zda jsou zadaní či ženatí. Nutno dodat,že jsem nehledala muže na společný život,v tom případě by mě po nějaké době začal zajímat jeho rodinný život. Některé vztahy to nepřežily, ale to by se stalo, i kdyby mě ten dotyčný nikdy nepoznal.
tuk

Deny : Prostě postelové zážitky :)

Tazatelka : No že spolu jedou kamsi kamionem, ona dcera nechodí pracovat? A vy taky ne že hlídáte děcko? Vám může být 50-60 takže produktivní věk...

Až spolu pojedou na tejden a snesou se, tak se dá mluvit o nějakém váźném chození teprv.

dohnivak
hodnocení

pro vaši zajímavost já pracuji a dcera ted nastoupila jako servírka, stíhám všechno i pohlídat, dnes už přijela a sdělila mi, že ten pán se odstěhoval k rodičům, děj se vůle boží.

nov
hodnocení

0x

Omlouvám se, možná se mýlím, ale jak vidím pa,d ... zbystřím.

dohnivak
hodnocení

zbystřit můžete, ale to je tak vše co můžete udělat,d

nov

No ovšem, naše stará známá přejmenovaná dada a její story. *klik*

dagmarsimkova
hodnocení

Prosím,nemusíte číst komentáře a ještě ke všemu na ně odepisovat, je tady dost inteligentních názorů, Váš netřeba !

nov

A proč ne, dagmarsimkova? *frajer*

hodnocení

0x

A o tady očekáváte za názor? Nebo to chcete jen rozpitvávat? A jak ty naše názory prosím konkrétně pomohou Vaší dceři, která má svoji hlavu a je ráda za jahody, čokoládu, banány *zed*

Svůj názor jste jí tedy řekla, nechte ji být, pa

@opravar...prý pomeranče, zabil *smich*

dohnivak
hodnocení

jasně,pomeranče.

hodnocení

0x

Dcera je dospělá, soběstačná. Opravdu si myslíte, že svým názorem, podepřeným názorem neznámých laiků z nějaké poradny, něco změníte? Docílíte jen toho, že se vám bude vyhýbat a nikdy vám už nic neřekne nebo bude lhát. Je to její rozhodnutí, její zodpovědnost. Chce to tak, má to tak. Až to nebude chtít, změní to. A váš názor na to vůbec nic nezmění. Akorát vy nebudete spát, budete se nesmyslně starat, porušíte si vybalancování vlastní imunity a bude vás bolet žaludek a žlučník.

doplněno 24.03.23 07:18:

Ahááá, tak to je nepříjemná situace. A neřešitelná. To vám vůbec nezávidím. *alene*

dohnivak
hodnocení

souhlasím, jenomže ona se mi s tím svěřuje jak to je, to nedělá každý, řekla mi,že si chce užít,at to dopadne jak dopadne,že poznala lásku,kterou jindy nepoznala, s pánem zadaným,ne ženatým,s dětmi,a já bych nerada,aby to padalo i na mne,jako že už to padá,hlídám jejího kluka,když jede s tím pánem pryč,takže se mne to týká,jelikož bydlí se mnou v domě,pokud by nebydlela,je to čistě její věc,ale děkuji vám.

dohnivak
hodnocení

souhlasím s vámi, at si dělá co chce, jenom bydlí se mnou v domě, pak to vypadá trochu jinak,pokud si chce užít,mám hlídat její dítě,to je vše.

tuk

Bydlí s vámi u mámy. Že vy bydlíte v domě po své mámě? :)

To by pak vyznělo jako: proflákáme se životem, moc se nepředřem, budeme si jenom užívat...

Pardon dnes jsem slyšel jednoho bezďáka, jak chodí pracovat. Myslel žebrat a užívat si. Že je to "práce" vymyslet, co bude celý den dělat, že do hokny umí chodit kaźdý pitomec.

dohnivak
hodnocení

nezkoušejte mě tady, já pracuji a dcera ted nastoupila jako servírka.

hodnocení

0x

@juraja - Generátor náhodných slov?

Ale kdepak... @dada* se nám vrátila *zed* Tady Přítel mé dcery (/..., tady Život ve dvou (po/..., a ještě tady Bývalí partneři (/... a dál už nehledám :-D

No a jsme doma. já tušil že to odněkud znám*alene*

dohnivak
hodnocení

hele, jedu babička se ozvala, vás zdravím obzvlášt, vy tu jste stále, ale máte hezkou fotku když jste byla mladá, už jsem vám to jednou psala.

Jakou fotku? *sok*

janaa*

Dáda si plete jedubabicku a babujagu. *frajer*

Paní Ohníváková, pletete si jablka a hrušky. Paní @jedubabička tady žádnou fotku nemá. Já ji sice mám, ale do tohoto vlákna přispívat nehodlám. Nedobrali bychom se žádné změny k lepšímu. A nepsala bych ani teď, kdybyste nás nepopletla dohromady.

Proč? Protože v nejlepším se má přestat. A myslím si, že to "nejlepší" je už dávno pryč. Hodně dávno. *bzum* Jaga.

dohnivak
hodnocení

ále houby, to nejlepší může každého teprve čekat.

nov
hodnocení

0x

Udělejte jedno jediné. Zeptejte se své dcery, zda používá antikoncepci. Může se totiž stát, že budete hlídat jejího syna, vlčáka a ještě mimino. Kolik let je ve skutečnosti vaší dceři? Vloni jste uvedla, že 25 a letos už 30.*zmateny*

hodnocení

0x

Dcera Vám o něm básní, i když jste jí dala najevo, že se Vám to nezdá. Trochu divné, ale dobře. Píšete, že si je dcera vědoma, že to nemá smysl. Nechce ho tahat od přítelkyně, dítěte, chce si jen užít. Máte tedy na budoucnost stejný názor - nemá to smysl. Takže buď:

1) Dceru nechte, ať si nějakou dobu užívá, hlídejte vnuka, poslouchejte, jak se Vám svěřuje a básní o něm. V tomhle případě byste měla alespoň trochu změnit svůj postoj, chudák dcera, jestli Vám o něm vypráví a Vy si v duchu myslíte jen to nejhorší.

2) Rozhodněte se, že to opravdu nezkousnete a rázně zakročte - nebudete hlídat vnuka, když si jde dcera užít, v horším případě jí můžete říct, že nechcete, aby s Vámi bydlela... a zkazíte si asi hezký vztah, co máte.

dohnivak
hodnocení

Děkuji vám za logický a přímý náhled na věc, já jsem dost nerozhodná, takže nějaké rázné zakročení zatím nehrozí, holt váhavý střelec, ano máte pravdu,taky mě napadlo, dítě nehlídat at se stará sama, ale počkám ještě chvíli,co bude,ona mi řekla,že to nějak neřeší,bud a nebo, bud to vyjde, nebo ne, vyhození z domu to bude jako poslední možnost,ještě jednou vám děkuji a jsem s pozdravem,d

p23®

Držím palce. Ať se vše zlepší.

dohnivak
hodnocení

děkuji vám,d

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]