Nejste přihlášen/a.
Pokud nešlo o omyl, tak se vaše číslo dostalo do databází, které tito volači využívají k telespamování. Volání bude přibývat a jazyk není až tak důležitý.
Než číslo zvednete, prověřte si ho online.
Existuje i db http://nevolejte.cz/ kde můžete nechat své číslo zablokovat. Vyžaduje ale uvést email.
Mě nikdo takový nevolá, protože své číslo nikomu kromě zvolených osob nesděluji, a to včetně webů, eshopů atd. To je základ.
Buď podvodník, který vás chce připravit o peníze tím, že zavoláte zpět přes půl zeměkoule (dodnes nechápu, co on z toho má), nebo telemarketing. Já mám telefon služební, takže si bohužel nemůžu stanovit komu číslo dám a komu ne, takže na cizí čísla nevolám zpět a po pracovní době cizí čísla ani neberu. Aplikaci "nevolejte.cz" mám nainstalovanou a je to tak 50/50. Oni ti spameři často mění čísla takže když ho zablokujete, pomůže to jen na chvíli.
Ono ani striktní hlídání komu číslo dáte a komu ne nepomůže vždy, protože někde mají automat, který vytáčí náhodná čísla a když to začne zvonit, přepne to na operátora.
"Přijde mi to opravdu divné a příště už asi nic nezvedam.”
A mně přijde divné, že čím dál více můžu trpí různými fóbiemi, chovají se zženštilé, kam se vytratila maskulinita?
Jo stalo se mi to kolikrát, no prostě se snažím zjistit koho volá a kdo volá a proč - většinou jde o nějaký omyl, ale už se mi taky kolikrát stalo, že aplikace nevolejte nebo jak se to jmenuje kdo mi volal, ukazuje varování a mě volá přímo banka a nebo něco, co potřebuju. takže já to zvednu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.