Nejste přihlášen/a.
Jsi husa, že ti není rovno. Jseš ožrala, musím napsat, že ožralá ženská je ještě daleko sprostější, vulgárnější, než ožralý chlap. Nechápu, co je to za firmu, když Tě nevyhodili, protože jsi se místo práce ožrala.
Píšeš: NA NIC NEMÁM PENÍZE. Ale jak to vypadá, tak na chlast más vždycky. Místo práce jdeš do hospody. Jak dlouho myslíš, že ti to budou tolerovat?
Nebudu ti nic rozmlouvat, nebude tě hájit. Pokud se rozhodneš pro odchod z tohoto světa, je tom jen tvé rozhodnutí. Jsi úplně zbytečný člověk. Máš plno dluhů, chlastáš, občas nechodíš do práce. Ano, jsou podobné pijavice mezi námi. Takže tě nelituju. Jsi jen další zbytečný člověk na světě. Kaktus si nekupuj, ten se nedá pít. Ale pokud se rozhodneš pro odchod ze světa, kdo za tebe tvé dluhy zaplatí?
Možná proto jsem tolik nesmířlivá, že mým životem prošli nechtěně dva alkoholici. A proto mám k němu neskutečnou averzi. Ani se nedivím, že tě odevšad vyrazili. Nezřízený chlast je to nejhorší, co může člověka potkat. Nezlob se, ale to oběšení považuji opravdu za ten nejrozumnější nápad, který dokázal vyplodit tvůj alkoholický mozek. Je to tak. A nikdo se na mě proto nezlobte. Protože o ožralech já vím své. Jaga.
Já se nezlobím, jen nesouhlasím s tím kaktusem. Kdyby si koupila agáve, tak by z toho šla vypálit tequila nebo mezcal.
No to si snad děláte srandu? Kde berete tu drzost rozhodovat, kdo je zbytečný člověk? Dejte si facku a smažte to.
Bylo byl fajn, kdybyste reagoval na podstatu mého příspěvku a nesnižoval se k osobním útokům. O mě tady nejde a i kdybych byla také alkoholička, nejsem předmětem této diskuze. Pokud má v sobě jaga nezpracované zážitky s alkoholiky, měla by je vyřešit a až poté se k alkoholikům vyjadřovat. Žádný příčetný člověk nenapíše člověku v depresi, že sebevražda je to nejrozumější, co ho mohlo napadnout.
Mařeno, uvědomte si jednu jedinou věc: tazatelka je třeba Vaše dcera. V jednom kuse nametená, místo do práce od hospody, dluhů jako kvítí. Když píše, že na nic nemá peníze, kdo ji tedy živí. Živila byste ji Vy, jako dceru? Koukala byste se, jak sama sebe pomalu ničí, nic nedokáže, nic nezvládne, nic ji nezajímá, jenom chlast? Zajímalo by mě, jak byste to řešila. Pro léčení se pacient musí rozhodnout sám. Jediná výjimka je soudní rozhodnutí.
Co byste s podobnou troskou dělala? Platila za ni dluhy, živila ji, dávala jí peníze, které by ona vzápětí utratila za chlast? Proto si dovolím tvrdit, že takový člověk, pokud se nehodlá změnit, je opravdu na světě naprosto zbytečný. Nikomu k užitku, nikomu nepřináší radost, lásku, zajímá ho jen to jedno jediné. Proto jsem napsala to, co si myslím.
Něco jiného by bylo, kdyby dotyčná psala, že chce svůj život změnit, léčit se, přestat s chlastem, platit své závazky...Ale o tom není nikde zmínka. Nechce, snaha nikde žádná. Vážně si ještě pořád myslíte, že podobný člověk není zbytečný? Jaga.
Navíc píše, že nesnáší, nenávidí lidi. Novodobá Olga Hepnarová? Ještě pořád si myslíte, že není na světě zbytečná?
Nečtete dost pozorně. Já jsem netvrdila, že tazatelka na světě není zbytečná, protože si na rozdíl od vás nehraju na Boha a netroufám si rozhodovat o tom, kde tu je zbytečný a kdo není. Možná tu je zbytečná, možná ne, ale to ani já, ani vy nedokážeme posoudit. Nehledě na to, že kdo je zbytečný teď, nemusí být zbytečný v budoucnosti. Doufám, že si uvědomujete, že vaše vyjádření, že nejlepší, co může alkoholik s depresemi udělat, je oběsit se, si nebude číst jen zakladatelka, ale i jiní lidé v podobné situaci a jejich blízcí.
Psychiatra, ne psychologa! Ten ti napíše bluepills...
Jakou mas kvalifikaci nebo jsi skončila v 1 ročníku ucnaku nebo ještě drive?
zkuste si dva roky dělat 3 hod denně
A co je na tom těžkého si to představit? Vy si myslíteže celý národ pracuje jen pár minut denně?! Od vyučení s výjímkou SŠ a víkendů pracuji každý den á hodin denně v minuliosti bylo někdy klidně třeba v měsíci 6-8 Dvacetičtyřhodinových směn a k tom pár navíc! Takže když to shrnu , tak osobně pracuji 8 h.denně už cca 40 let a nejsem sám zde na poraďte je nás takovýc určitě většina, než mladých jako vy ! Přestaňte trollit a a pokud si jen stěžujete pak jděta do Bohnic na opsychiatrickou kliniku, kam tedy zřejmě patříte!
Děvče, jsi vyhořelá a dá se pomoci tvé hlavě a tím se pomůže všemu. Nedej na nepříznivé komentáře, uvidíš, že to půjde, i když tomu nyní asi vůbec nevěříš. Věřím, že chceš žít hodnotně! Napiš mi na ajka5-zavináč-volny-cz, nemusí být ani slovo, hlavně, že uvidím tvoji adresu a budu ti na ni moci napsat. Spojím tě s holkami, které na tom byly stejně jako ty a dnes žijí normálním a spokojeným životem. Držím ti palce a nevykašli se na to a napiš, ozvi se. Zdraví tě Ajka!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.