Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak byste vy reagovali na cizoložství dcery?

Od: mum odpovědí: 15 změna:

Dcera cizoložila a její fajnový muž se proto oběsil. Můj muž, který celé dětství dceru velmi rozmazloval, na cizoložství reagoval jen a pouze půlhodinovým velice klidným, zcela neemotivním rozhovorem. Tím to sfouknul. Dcera mi pak psala, že se mám chovat stejně jako otec - který by ji zbožňoval, i kdyby někoho zavraždila. Dcera běžně žije s někým na hromádce, k sexu má "volný postoj", chtěla po svém manželovi povolení polyamorie. Reakci mého muže považuji za velice škodlivou motivaci páchat cizoložství znovu a znovu. Jak se vám reakce mého muže jeví? Zajímalo by mě, jak byste na cizoložství své dcery reagovali vy?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

Tak to je slušnej oddíl. Jediný relativně normální z tohoto spolku mi přijde Váš manžel. Dcera zahýbá a je tak pitomá, že se to provalí. Manžel dcery idiot, který místo aby ji vykopal, si hodí mašli. Rodiče oběšence - rozbít dceři hubu, budiž, ale i to je na hraně. A do toho se chcete montovat Vy! Nechte to být, jen to zhoršíte. Mmchdm, výraz " dcera cizoložila " mi přijde podivný...

tomaso
hodnocení

8x
Je to její život, může se cizolozit s kým chce a rodičům do toho nic není. Ona vám taky předpokládám nekecá do toho, s kým spíte.
mum
hodnocení

To máte tedy drsný názor. Odpovídá až 60% rozvodovosti v ČR. Myslím si, že rodič by měl buď mlčet nebo cizoložství neschvalovat. Rodiče zesnulého zetě chtěli naší dceři rozbít hubu - a víte, já jim jejich reakci nevyčítám. Je přirozené, že do tragédie chcete vstoupit.

tomaso
Jak můj nazor souvisí s rozvodovosti?
mum
hodnocení

Pohled společnosti na rozvodovost byl vždy naprosto zásadní. Dříve přece byla rozvodovost minimální - rozvedený člověk byl pohrdán. Je důležité, jak se i jako jednotlivci stavíme k rozvodům, cizoložství, potratům atd.

tomaso
Dříve se také upalovali lide, které někdo nařkl z čarodějnictví...
Takže je lépe setrvávát v nefunkční manželství než se rozvést? Třeba vás případ? A výsledkem vašeho manželství je skvělé vychovaná dcera, gratuluji.

id
hodnocení

6x
Mum- nyní můžete jen mlčet a přihlížet, ignorovat.
To v mládí vaší dcery jste udělala chybu ve výchově i když jí otec rozmazloval. Tím více jste měla jednat. Teď je pozdě.

nov
hodnocení

6x

Je přinejmenším zvláštní, že to znovu musíte rozebírat viz níže.

poradte.cz/...

break
hodnocení

5x
To už tady bylo , ne?
Dcera je egoistka s veselým rozkrokem. Starej je zase blb...

ltz
hodnocení

2x
Musí vás to štvát, i když je dcera už dospělá. Bude asi hodne chladná, kdyz se jí moc nedotkne ani oběšěni jejího manžela a to kvůli ní. Svůj nazor jste ji určitě řekla a ta vás hned odkázala na sdílení nazoru vašeho manžela, tzn. schvalování jejího chování. Reakce vaseho manžela je také divna, jako kdyby i on toto provozoval, tak to bere jako normální všední věc. Byt vámi, dcera se asi nezmění, žije si svůj zvláštní život, nechte to být.

michalverner
hodnocení

2x
Muž jí rozmazloval.Muž s ní měl rozhovor.Kde jste byla v tu dobu Vy?Rodiče bývají dva a na výchově se podílí oba a ne pouze muž.
mum
hodnocení

Poslouchala jsem pod oknem ;). Nikdy u nás neexistovala společná výchova. Manžel velice tvrdě odmítal nějakou společnou výchovu. Nic nepomáhalo. Já dceru seřvala už předtím během pěti minut - a ty ji myslím stačily. Samozřejmě vím, jak by ideální rodiče měli dítě vychovávat, bohužel můj muž byl skutečný exot co se týče ne/výchovy :(. Takového jen tak nepotkáte.

lee*
"Poslouchala jsem pod oknem" ještě s šibalským smajlíkem... Vy dceru vůbec nesuďte, protože vaše povaha bude stát za to. Vy budete z těch, co se tváří že spolkli Bibli ale samotné vám slušnost nic neříká, že?
michalverner
Takže zde máme klasickou nefungující rodinu.Znovu tu máme :manžel odmítal,manžel je exot.Kde jste v příběhu Vy?Vy nic.Vy jste jen tiše koukala pod oknem.
Nevím čemu divíte když se pak dcera chová jak se chová.Asi má chování po vás.
Lee - "spolkli Bibli" - přesně toto mě napadlo, když jsem četl, že dcera "cizoložila".*palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]