Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak byste vy reagovali na cizoložství dcery?

Od: mum odpovědí: 15 změna:

Dcera cizoložila a její fajnový muž se proto oběsil. Můj muž, který celé dětství dceru velmi rozmazloval, na cizoložství reagoval jen a pouze půlhodinovým velice klidným, zcela neemotivním rozhovorem. Tím to sfouknul. Dcera mi pak psala, že se mám chovat stejně jako otec - který by ji zbožňoval, i kdyby někoho zavraždila. Dcera běžně žije s někým na hromádce, k sexu má "volný postoj", chtěla po svém manželovi povolení polyamorie. Reakci mého muže považuji za velice škodlivou motivaci páchat cizoložství znovu a znovu. Jak se vám reakce mého muže jeví? Zajímalo by mě, jak byste na cizoložství své dcery reagovali vy?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

13x

Tak to je slušnej oddíl. Jediný relativně normální z tohoto spolku mi přijde Váš manžel. Dcera zahýbá a je tak pitomá, že se to provalí. Manžel dcery idiot, který místo aby ji vykopal, si hodí mašli. Rodiče oběšence - rozbít dceři hubu, budiž, ale i to je na hraně. A do toho se chcete montovat Vy! Nechte to být, jen to zhoršíte. Mmchdm, výraz " dcera cizoložila " mi přijde podivný...

tomaso
hodnocení

8x
Je to její život, může se cizolozit s kým chce a rodičům do toho nic není. Ona vám taky předpokládám nekecá do toho, s kým spíte.
mum
hodnocení

To máte tedy drsný názor. Odpovídá až 60% rozvodovosti v ČR. Myslím si, že rodič by měl buď mlčet nebo cizoložství neschvalovat. Rodiče zesnulého zetě chtěli naší dceři rozbít hubu - a víte, já jim jejich reakci nevyčítám. Je přirozené, že do tragédie chcete vstoupit.

tomaso
Jak můj nazor souvisí s rozvodovosti?
mum
hodnocení

Pohled společnosti na rozvodovost byl vždy naprosto zásadní. Dříve přece byla rozvodovost minimální - rozvedený člověk byl pohrdán. Je důležité, jak se i jako jednotlivci stavíme k rozvodům, cizoložství, potratům atd.

tomaso
Dříve se také upalovali lide, které někdo nařkl z čarodějnictví...
Takže je lépe setrvávát v nefunkční manželství než se rozvést? Třeba vás případ? A výsledkem vašeho manželství je skvělé vychovaná dcera, gratuluji.

id
hodnocení

6x
Mum- nyní můžete jen mlčet a přihlížet, ignorovat.
To v mládí vaší dcery jste udělala chybu ve výchově i když jí otec rozmazloval. Tím více jste měla jednat. Teď je pozdě.

nov
hodnocení

6x

Je přinejmenším zvláštní, že to znovu musíte rozebírat viz níže.

poradte.cz/...

break
hodnocení

5x
To už tady bylo , ne?
Dcera je egoistka s veselým rozkrokem. Starej je zase blb...

ltz
hodnocení

2x
Musí vás to štvát, i když je dcera už dospělá. Bude asi hodne chladná, kdyz se jí moc nedotkne ani oběšěni jejího manžela a to kvůli ní. Svůj nazor jste ji určitě řekla a ta vás hned odkázala na sdílení nazoru vašeho manžela, tzn. schvalování jejího chování. Reakce vaseho manžela je také divna, jako kdyby i on toto provozoval, tak to bere jako normální všední věc. Byt vámi, dcera se asi nezmění, žije si svůj zvláštní život, nechte to být.

michalverner
hodnocení

2x
Muž jí rozmazloval.Muž s ní měl rozhovor.Kde jste byla v tu dobu Vy?Rodiče bývají dva a na výchově se podílí oba a ne pouze muž.
mum
hodnocení

Poslouchala jsem pod oknem ;). Nikdy u nás neexistovala společná výchova. Manžel velice tvrdě odmítal nějakou společnou výchovu. Nic nepomáhalo. Já dceru seřvala už předtím během pěti minut - a ty ji myslím stačily. Samozřejmě vím, jak by ideální rodiče měli dítě vychovávat, bohužel můj muž byl skutečný exot co se týče ne/výchovy :(. Takového jen tak nepotkáte.

lee*
"Poslouchala jsem pod oknem" ještě s šibalským smajlíkem... Vy dceru vůbec nesuďte, protože vaše povaha bude stát za to. Vy budete z těch, co se tváří že spolkli Bibli ale samotné vám slušnost nic neříká, že?
michalverner
Takže zde máme klasickou nefungující rodinu.Znovu tu máme :manžel odmítal,manžel je exot.Kde jste v příběhu Vy?Vy nic.Vy jste jen tiše koukala pod oknem.
Nevím čemu divíte když se pak dcera chová jak se chová.Asi má chování po vás.
berger*
Lee - "spolkli Bibli" - přesně toto mě napadlo, když jsem četl, že dcera "cizoložila".*palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]