Nejste přihlášen/a.
Nejsi sama, komu se stýská. Zrovna čekám zprávu od vnučky,ktrá nastoupila na ek.školu a moc se jí stýskalo. Ted jsou dva dny na výletě "seznamováku", tak jsem zvědavá, jak se jí líbilo. To pojedete také, ne? Neboj se, zvykneš si.
Dobrý den, u někoho to je normální - změní se prostředí, změní se spolužáci, změní se učitelé a je z toho smutek a stres. Musíte to vydržet a časem to odezní (až se na nové škole více "zabydlíte"). A dnes není problém se spolužáky z minulé školy být na internetu či mobilu, tak takto můžete udržovat minulá kamarádství. Zdravím!
Do základní školy jsi chodila dlouhých 9 let, tak je jasné, že sis to tam oblíbila, měla tam spoustu kamarádů a těžko se Ti odcházelo. Ale jednou to přijít prostě muselo, jsi starší, musíš se posunout dál.
Bylo mi také smutno. Po kolektivu, po kamarádech, po některých učitelích, kteří mě už nikdy nevyzkouší. Ale nic nenaděláš a život jde dál.
Přeji Ti, ať se Ti v nové škole tak moc zalíbí, že budeš jednou také vzpomínat, až ji opustíš. A neboj se, přijdou i školní srazy, kde se znovu s bývalými spolužáky zasmějete a zavzpomínáte. A bude Ti líp. Všechno jednou končí. Máš ale ještě možnost setkávat se s bývalými spolužáky i mimo školu. Při sportu, návštěva kina, nějaká vycházka apod. Jaga.
Tyto informace o věku opravdu nemám. Přečetla jsem si dotaz znovu, o věku není nikde zmínka, ani o tom, že se jedná o víceleté gymnásium. Domnívala jsem se, že děvče zvládlo klasickou základku a zhruba v 15-16 letech nastoupilo do gymnásia. A podle toho jsem reagovala.
Skutečně nikde nevidím ani náznak, že by to mělo být jinak. Zajímalo by mě /v dobrém/, jak jste na to přišla. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.