Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výhra? Jak by jste reagovali?

Od: honzzaa odpovědí: 22 změna:

Dobrý den,

přišel mi mail s textem:

"Vaše e-mailová adresa byla vybrána v roce 2010, Microsoft Velikonoce, a ty byly vybrány na výhru 500.000 dolarů. Prosím, kontaktujte pastor.

George Peters
Já jsem odpověděl, že reaguji na výhru a přišel mi druhý mail:
"OZOR: Lucky vítěz,
To je Vám oznámit, že náš úřad jako regionální koordinátor
Microsoft kanadské západní Lotto 6 / 49 pásmový v Africe mají
byl řádně informován o vašem vítězství. Já jsem Rev George Peters důvěrník
agent přidělen na váš případ.
Ty byly proto schváleny požadovat celkovou částku $ 500,000.00
USD (pět set tisíc amerických dolarů) v hotovosti připsána na
Soubor ref: ILP / HW čtyři tisíce devět set pět desetina z celkové
peněžní cenu $ 5,000,000.00
rozdělit mezi deset šťastných výherců v této kategorii. Všech zúčastněných
byly vybrány prostřednictvím počítačového systému Volí tažených Nine
sto tisíc e-mailových adres z Kanady, Austrálie, Velká
Států, Asie, Evropa, Střední Východ, Afrika a Oceánie jako součást naší
mezinárodní propagaci programu, který se provádí každoročně.
Tato akce byla propagována a podporována konglomerátu některých
nadnárodní společnosti jako součást své společenské odpovědnosti
občanům v komunitách, kde mají operační základny. Další
Další vaše údaje (e-mailová adresa) spadá do naší africké
reprezentativní kancelář v Lagos, Nigérie, jak je uvedeno v našich čerpat
kupon a vaše cena na $ 500,000.00 USD budou uvolněny na vás z
této regionální pobočku v Nigérii.
Ty jsou povinny zaslat níže informace k tomu, aby mi procesu
převod vašeho cenu na svůj účet z naší platební banky.
Ujistěte se, že všechny informace jsou správné, a nejlepších vědomostí
aby se zabránilo ukončení vaší cenu.
1. Plná jména:
2. Úplná adresa:
3. Telefonní číslo:
4. Země:
5. Vaše Název banky:
6. Adresa banky:
7. Číslo účtu:
8. Další bankovní informace:
Z bezpečnostních důvodů jsme radu všem vítězům, aby tyto informace
důvěrné z veřejného dokud je vaše tvrzení, zpracována a vaše
cena propuštěn na vás. To je součástí naší bezpečnostní protokol, aby
se zabránilo
dvojí tvrzení nebo využít tohoto programu
Non-účastník nebo neoficiálních personálu.
Ještě jednou gratulujeme!
Rev George Peters
(Svěřenství pohledávkách Agent)"
Co by jste prosím dělali? Může to bý pravda?
Děkuji za Vaše názory a rady

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Za celý život mi nikdo nic zadarmo nedal. *plac*A nemyslím si, že mi někdo něco jen tak dá. A proč taky? Proč by si někdo urval od huby jen proto, abych se já měla dobře?*cert* Takovou poštu vůbec neotevírám, ještě bych si zavlékla nějakého vira nebo červa nebojak se takové pašklivosti jmenují.;)Honzo, neblbni! Ani vteřinu!

doplněno 27.05.10 21:48:

A zadej to do filtru, jinak tě budou otrvovat furt!

hodnocení

0x

otevřte si tento odkaz a čtěte si...

google.sk/...

nebo poradte.cz/...

nebo poradte.cz/...

8976*
hodnocení

0x

HA,HA,HA ...a vy tomu snad věříte, no tak ty data pošlete a průběžně nás informujte, pro ty co budou zase škodolibě blemcat, že jsem neporadil - z příspěvku nevyplývá, že by zde byl pověšen pro pobavení a obveselení normálně uvažujících lidí...Hezký den

honzzaa - proboha neodpovídejte a okamžitě to smažte a dejte odesílatele do blokování at Vás neobtěžuje...

luckapucka*

zskuste to oni ty vaše data pak nějak překroutí a vvýhru budou chtít po vás ... toto bych radši ani nezkoušela být vámi nevěřte tomu!

doplněno 27.05.10 21:57:

neumím psát ...zkuste...výhru...omlouvám se ,jinak kdybych mohla Alfe měl by jsi bod!*smich*

alf*
hodnocení

0x

proč zakládáš nové téma, na tohle tu je založeno poradte.cz/...

ar*
hodnocení

0x

A to já bych to zase vyplnil a do kolonek bych zadal tyto údaje

Ing. Miroslav Kalousek, Zářečí 978, 391 65 Bechyně. číla účtu TOPky a hotovo. *smich*

O "úlklid" na účtu už se postará Rev George Peters

lidus*
hodnocení

0x

Honzo copak nečteš tisk a nesleduješ TV. Vůbes nereaguj jen tak ti na účtu zůstanou peníze.

knopka*
hodnocení

0x

Vyfotila bych fuck-off složený z mých pěti prstů a poslala bych jim odpověd s přílohou *bum*.

honzzaa
hodnocení

A co kdybych odpověděl a zadal své údaje s číslem účtu? Vždyť se nemůže nic stát? A pokud ano jak? Vysvětlí mi to někdo?

lidus*

tys vážně neslyšel že někomu kdo jednal tak nezodpovědně a údaje poskytl vybrali účet do koruny, nebo si na jeho údaje nakoupili zboží, vzali úvěr... Jestli máš jen trošku zdravého rozumu tak to vyhoď do spamu a víc nereaguj.

doplněno 27.05.10 22:56:

tobě vážně nevadí ten překlad do češtiny, já být jednatelem firmy co jen tak rozdává peníze tak si aspoň najmu překladatele. Když to bude bez chyb je možné, že se nějaký blb spíš chtí. Promiň nechci se tě dotknout ale dost vážně pochybuji o tvém zdravém rozumu.

cyril*

Máte-li v ústavu možnost vlastnit platební kartu, pak bych jako bonus k odpovědi připsal i její číslo včetně "PIN" kódu pro rychlejší průběh celé finanční operace. *ee**zed*

lidus*

Dobrýýýýýýýýýýýý

lm®

Asi takhle:Kdo tomuhle naletí tak ten si snad i zaslouží být okraden.(promiňte,nemohla jsem si pomoct).

Vážně jste svoji otázku mysel vážně?!?!

ar*

On ten podvod už taky funguje dost dlouho jamesmiller.com/...

doplněno 28.05.10 00:03:

teda myšleno používáním jména Rev George Peters

8976*

zadej třeba přijdou nějaké lováče...já bych to zkusil, a poslal to raději dvakrát...

marenka*
hodnocení

0x

Já kdybych to neházela rovnou do spamu, tak bych vám mohla zkopírovat, kolik peněz jsem už takhle vyhrála. To jsou miliardy dolarů. Nemyslíte, že je už podivné, když napíší deset výherců a dostane to každý druhý občan jenom v ČR? ;)

karina*
hodnocení

0x

honzzaa, samozřejmě, že to NENÍ pravda. Neotvírám takovéhle blbosti, rovnou mažu jako spam. Nejenom, že riskujete zavirování PC , ale riskujete, že vám někdo váš účet vykrade, když uvedete jeho č. *zed*Karina

hodnocení

0x

Holt ,,komu není rady tomu není pomoci" . *zed**zed**zed**zed**zed**zed**zed*

fidonet*

smál bych se až bych se za břicho popadal a meil smazal. Vtípků není nikdy dost

hodnocení

0x

Bohužel, ať se o tom mluví, píše a varuje jak chce, lidi jsou prostě nepoučitelní, a pak pláčou .

honzzaa
hodnocení

Ano samozřejmě že to nebudu posílat a už jsem to smazal, jen se chci informovat jak by mi někdo mohl vybrat účet když by znal jeho číslo a neznal pin a neměl ani kartu? To prostě nejde...Jak by si někdo mohl na mé jmého třeba půjčit když nemá ani můj občanský průkaz? Vždyť to také nejde, pokud ano jak? Děkuji

saga
hodnocení

0x

Ták, právě jsem se přihlásila do mailu a měla tam to samé :)) jupí...jednou třeba něco menšího vyhraji, ale ted to beru jen jako hoax který chodí asi každému...ale bylo by to krásné...no a jak jste dopadl?poslal jste informace které požadují k "vyplacení" výhry?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]