Nejste přihlášen/a.
Dotoho jsem ztratil práci v Německu důvod prej válka na Ukrajině došel materiál takže nebyla práce ze dne na den mi dali výpověď.
Tady i v ČR hledám práci ale nikdo vám hned neřekne už jako dřív že od pondělka bych mohl hned nastoupit věčně čekání jestli se vůbec ozvou samí vypisování formulářů a to je tak všechno. V Německu to samí sliby od agentury jak se ozvou a stejně nic ani v příhraničí toho moc není a hlavně ty práce nejsou stabilní dlouhodobí.
Nechají si vás tam měsíc maximálně dva a pak zas vás propustí když dodělate co potřebuji a pak vás už nepotřebují. Nevim pak člověk je ve stresu obvolava agentury nebo ponich po Německu litá a stejně nic to samí v ČR jen samí vypisování formulářů.
Hlavně že ukrajinci mají tady ve všem přednost, lžou vám zaměstnavatele jak mají plno a přitom drží volný fleky Ukrajincům ale Čech tu už nemá nárok na práci ani za těch par drobných . Čím dal víc je těžší hledat práci.
A k tomu mě trápí obrovská samota na vše se sám.
Lidi už nekomunikují nebo mi jen každej ignoruje a když někdo napíše tak jen že nemá náladu má starosti já tohle chápu ale co člověk má dělat když už nemá nikoho? Přijde mi ta společnost rozvrácena rozdělena i tou politikou i během toho kovidu i během ty války je ta společnost úplně v háji.
Bojim se strašně jako mladej o budoucnost že zůstanu sám nikdy nebudu mít rodinu nic. Prostě je to všechno hrozně těžký i díky těm sociálním sítím člověk se snaží ale i tak člověk nedostane ani odpovědi nic. Říkám si kolikrát kvůli čemu vlastně ještě žiji? Přidej mi to každej rok všechno horší i životní úroveň budoucnost nejistá a člověk se v dnešní době jen stresuje v práci a honí se jen za penězi lidkost prakticky ze společnosti vymizela i když dobrý lidi se dají najít ještě ale je to všechno hrůza. Nevíte co stim vším dělat jsem nešťastnej
Nejspíš. Ale je to společný charakter produktů liberální výchovy. Čím větší "volnost" v dětství, tím tvrdší náraz na realitu v dospělosti.
Existuje o tom příběh. Odsouzenec na smrt si na šibenici jako poslední přání chtěl promluvit se svou tetou, která ho vychovala. Když za ním přišla, řekl, že jí chce něco pošeptat. Naklonila k němu hlavu a on jí ukousl ucho. Ona: "To mám za svoji dobrotu!?" On: "Kdybys mě pořádně vychovala a nenechávala mě dělat si, co chci, neskončil bych takhle!"
2x
Tak já už nevím čemu a komu mám věřit. V televizi pořád slyším, jak tady chybí pracovní síla a jak jsou všichni nadšení z toho, že sem přišli Ukrajinci, kteří se práce nebojí a pracovat chtějí a vy tady pláčete, že žádnou práci nemůžete najít. S Vaší slovní výbavou a gramatikou, asi nebudete hledat práci někde v kanceláři, nebo na vedoucí pozici, ale spíš nějaké manuální zaměstnání. A to se divím, že žádné nenacházíte a že musíte neustále vyplňovat nějaké dotazníky. Mohl byste napsat, jakou práci vlastně hledáte? Ale já být Vámi, tak zkusím nějaký supermarket a třeba doplňovat zboží. Prý už v dnešní době platí docela dobře. Zkuste třeba "Amazon", tam prý platí hodně.
0x
Honil jste se za penězi i vy, takže váš podíl je naprosto stejný jako ostatních. Naučili jsme se mnozí žít jak "prasata v žitě" a když přijdou problémy a nesnáze je mnoho z nás v koncích. Nedokážou žít skromně a už vůbec ne si upřít různé vymoženosti a doslova postradatelné hlouposti. Je to daň za pohodlí, beztarostnost, že všeho bude, ve světě bude klid a jen si užívát a užívat. Ta doba bude nenávratně pryč. Budete se nuset víc starat a nejen čekat, že všchni vás, nás budou vítat s otevřenou náručí. Život bude těžší, pro někoho to nebude problém, neboť takové období pro něj bylo v životě běžné, jiný bude koukat jak může bát zle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.