Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozně těžký období mám

Od: freeway1994* odpovědí: 11 změna:
Já už to lidi psychycky nedávám, je toho namě už moc, člověk se snaží jak to jde a stejně je to jak vidím zbytečný.
Dotoho jsem ztratil práci v Německu důvod prej válka na Ukrajině došel materiál takže nebyla práce ze dne na den mi dali výpověď.
Tady i v ČR hledám práci ale nikdo vám hned neřekne už jako dřív že od pondělka bych mohl hned nastoupit věčně čekání jestli se vůbec ozvou samí vypisování formulářů a to je tak všechno. V Německu to samí sliby od agentury jak se ozvou a stejně nic ani v příhraničí toho moc není a hlavně ty práce nejsou stabilní dlouhodobí.
Nechají si vás tam měsíc maximálně dva a pak zas vás propustí když dodělate co potřebuji a pak vás už nepotřebují. Nevim pak člověk je ve stresu obvolava agentury nebo ponich po Německu litá a stejně nic to samí v ČR jen samí vypisování formulářů.
Hlavně že ukrajinci mají tady ve všem přednost, lžou vám zaměstnavatele jak mají plno a přitom drží volný fleky Ukrajincům ale Čech tu už nemá nárok na práci ani za těch par drobných . Čím dal víc je těžší hledat práci.
A k tomu mě trápí obrovská samota na vše se sám.
Lidi už nekomunikují nebo mi jen každej ignoruje a když někdo napíše tak jen že nemá náladu má starosti já tohle chápu ale co člověk má dělat když už nemá nikoho? Přijde mi ta společnost rozvrácena rozdělena i tou politikou i během toho kovidu i během ty války je ta společnost úplně v háji.
Bojim se strašně jako mladej o budoucnost že zůstanu sám nikdy nebudu mít rodinu nic. Prostě je to všechno hrozně těžký i díky těm sociálním sítím člověk se snaží ale i tak člověk nedostane ani odpovědi nic. Říkám si kolikrát kvůli čemu vlastně ještě žiji? Přidej mi to každej rok všechno horší i životní úroveň budoucnost nejistá a člověk se v dnešní době jen stresuje v práci a honí se jen za penězi lidkost prakticky ze společnosti vymizela i když dobrý lidi se dají najít ještě ale je to všechno hrůza. Nevíte co stim vším dělat jsem nešťastnej :(.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

@skyrim?

poradte.cz/...

a dalších nejméně půltuctu nářků na stále stejné téma.

nn

Nejspíš. Ale je to společný charakter produktů liberální výchovy. Čím větší "volnost" v dětství, tím tvrdší náraz na realitu v dospělosti.

Existuje o tom příběh. Odsouzenec na smrt si na šibenici jako poslední přání chtěl promluvit se svou tetou, která ho vychovala. Když za ním přišla, řekl, že jí chce něco pošeptat. Naklonila k němu hlavu a on jí ukousl ucho. Ona: "To mám za svoji dobrotu!?" On: "Kdybys mě pořádně vychovala a nenechávala mě dělat si, co chci, neskončil bych takhle!"

smode2
Nikoliv. Výchova (není-li jakkoliv extrémní) nemá na člověka prakticky vliv. Na 99% dítě pouze kopíruje chování rodičů (ať o tom ví nebo ne). Je-li rodič nula, bude nula i dítě a naopak.
vernon
@smode2 To je blbost. Mám rodiče nuly co nikdy nic nedokázali, sám mám uplně jiné životní hodnoty, funguju a jsem finančně zajištěný...
smode2
Vernon: ne, je to jak píšu. Ale týká se to většiny. Menšina (vy) jste si dokázal vědomě nastavit život jinak a to dokáže málokdo..ale jde to :) gratuluji*palec*

hodnocení

2x

Tak já už nevím čemu a komu mám věřit. V televizi pořád slyším, jak tady chybí pracovní síla a jak jsou všichni nadšení z toho, že sem přišli Ukrajinci, kteří se práce nebojí a pracovat chtějí a vy tady pláčete, že žádnou práci nemůžete najít. S Vaší slovní výbavou a gramatikou, asi nebudete hledat práci někde v kanceláři, nebo na vedoucí pozici, ale spíš nějaké manuální zaměstnání. A to se divím, že žádné nenacházíte a že musíte neustále vyplňovat nějaké dotazníky. Mohl byste napsat, jakou práci vlastně hledáte? Ale já být Vámi, tak zkusím nějaký supermarket a třeba doplňovat zboží. Prý už v dnešní době platí docela dobře. Zkuste třeba "Amazon", tam prý platí hodně.

id
hodnocení

1x
V dnešní době hledáte stabilní zaměstnání? Pardon, to je k smíchu. Vemte jakoukoliv práci, třeba v Lídlu a hledejte dál. Práce je, jen si nemůžete z počátku vybírat. Nemáte přátele? Neviste na soc. sítích a vyražte ven mezi živé lidi nejlépe stejně zaměřené na vaše koníčky.

nn
hodnocení

0x

Když dítě brečí, pomohou mu rodiče. Občas mu pomůže i někdo další, ale to není jisté. "Nečekej víc, než na co máš." To platí obecně - v obchodě, ve vztazích, všude. Je to dané vytvořenou karmou.

jiofa
hodnocení

0x

Honil jste se za penězi i vy, takže váš podíl je naprosto stejný jako ostatních. Naučili jsme se mnozí žít jak "prasata v žitě" a když přijdou problémy a nesnáze je mnoho z nás v koncích. Nedokážou žít skromně a už vůbec ne si upřít různé vymoženosti a doslova postradatelné hlouposti. Je to daň za pohodlí, beztarostnost, že všeho bude, ve světě bude klid a jen si užívát a užívat. Ta doba bude nenávratně pryč. Budete se nuset víc starat a nejen čekat, že všchni vás, nás budou vítat s otevřenou náručí. Život bude těžší, pro někoho to nebude problém, neboť takové období pro něj bylo v životě běžné, jiný bude koukat jak může bát zle.

break
hodnocení

0x

Práce je mrak, nejsou lidi. Umíš něco?...

vernon
hodnocení

0x
Chce to psychiatra. A učebnici českého pravopisu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]