Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je mi 25 let a neustále se podotýkám s problemy hledání práce na Karlovarsku hlavně na Ašsku kde už nemáte šanci aby vás vzali do nějaký fabriky, vše je obsazeno ukrajincema, Madarama Rumunama A Bulharama, nedávno jsem oběhal i ty nejhorší fabriky a všude máme plno ale oni plno nemaj oni jen drží fleky cizincum protože je můžou platit míň než nás čechy takže v tom je jen byznys dnes nikoho nezajímá že lidi nemaj práce. Dřív jste se dostali kamkoliv ty vrátka jste měli všude otevřený všude dnes vás nevemou ani do těch nejhorších montoven fabrik prostě máte smůlu.
Tento týden jsem i odvolal i pár agentrum v Německu a prej nemaj žádný nabídky a že mi řekli že v Německu je to s tou práci každym rokem horší, vždycky jsem nějakou tu práci našel ale agentura mi nidky neřekla že je to bohužel jen na chvili a za 2 měsíce výpověd že není práce a že není už co dělat a v týhle době pak plánujte jako mladý lidi bydlet, rodinu, a dělat si takový naděje ale bez práce to nejde prostě a když nás nechtěj brát tak co ty lidi pak maj dělat?. Ašsko a Chebsko je uplně nadně mi to příjde už jako Ukrajina další, Karlovarský kraj se vylidnuje a není tu skoro nic, a všechno jak tu krachuje toje smutný když si vzpomenete jak to tady před pár lety fungovalo a dnes všechno zavřený zkrachovaný a všude samej rus ukrajinec. Mě je normálně zle co se tu děje, to není ani jako dřív že dnes příjdete o práci a máte druhej den jinou to může klidně trvat i 3 měsíce než něco seženete. Fakt plánuju že sbalim kufry a odjedu odtud fakt pryč už toho tady mám dost, akorát se to tady vylidnuje všichni odtud odjíždí pryč, samí cizinec a samí typi lidi jako fetáci a další tyhle vrstvy lidi. Jsem z toho fakt zklamanej. Člověk chce pracovat ale tenhle stát na vás z vysoka kašle mě příjde jako kdybyste už neměli ani pomalu nárok v tomhle státě na práci a ty zamětnavatele jak se k vám chovaj dnes arogatně.
A pak vás pracáky a uřednici šikanují nadávaj vám že proč nemáte práci a když jim říkáte 100X do kola že jsem se tu všude poptal ale že nikde neberou tak co máte potom dělat, poznamka neživym se tim čim jsem vyučenej ale mě se z toho chce zvracet, dříve aspon před těmito problemy zachranilo Německo ale už to ta taky není takový jak bejvalo. A pak v tomhle planujte život Hnus. Asi bych fakt měl sbalit ty kufry a odejít odtud tady život v tomhle kraji uplně skončil a je to o každej rok čim dál horší tady to se nedá už opravdu, tady se žít fakt nedá už.
Ten kraj velmi dobře znám a pár let jsem tam dělala mzdy pro různé fabriky, české i německé. Za tu situaci si můžete sami, vy Češi odtamtud. Šílená fluktuace, věčné marodění, exekuce, nespolehlivost. Nemístné požadavky a žádná velká produktivita, i ti Mongolové tam makají lépe. Tak se zamyslete, až někde nastoupíte a do měsíce se hodíte marod, jestli není chyba spíš ve vás.
To si děláte srandu? Někdo bude stavět dálnici do Aše a do každé řiti okolo? Jako dálnice Aš - Luby?
Mám pocit, že tohle jste tu psal i loni a předloni. Stejné problémy. Jste to Vy? A taky jste vyhrožoval, že sbalíte kufry. Proč se toho, podle vás beznadějného, regionu držíte? Co umíte? Že byste mohl někde dělat údržbu na hotelu nebo v horské chatě. Co jste si zjišťoval o pracovních možnostech jinde v ČR?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.