Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem zajímavou volební radu : protože volíme strany a ne lidi,tak u vybrané strany zakroužkovat ty na posledních místech.Dostanou tak preference nečekaní kandidáti.Určitě je to lepší,než k volbám vůbec nejít.Co vy na to?
doplněno 21.05.10 09:58:To vhození prázdné obálky jsem četla, ale to by mohli volit třeba šimpanzi.Není lepší vyjádřit aspoň nějaký názor?Co kdyby to udělali všichni voliči?Stejně nakonec nějaký parlament být musí.Nebo ne?
Prázdná obálka nic neřeší. Sice to je taková osobní forma protestu, ale celkem k ničemu. To je ztracenej čas, nic víc.
Vhození prázdné obálky ( neplatný hlas) , je prakticky "zdržení se hlasování". To je tedy v parlamentu a jinde šimpanzů , co? Mně se to také nelíbí , znamená to - ani ne ryba ani rak. Co lze od takového individua očekávat! A co jsou ti . kteří nepřidou hlasovat? Mrtví brouci? miro
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.