Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volby 2010

Od: babkazov® odpovědí: 51 změna:

novinky.cz/... *cteni*Myslíte, že by to bylo něco platné? Že by se něco změnilo?*modla*

51 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

babca*
hodnocení

0x

Změnilo by se to k horšímu. Nyní jsou tam dinosauři, kteří už mají nakradeno. Já vím, že nenažranost nezná mezí, ale ti co přijdou místo nich budou ještě horší. Nadržení a hladoví, aby na ně ještě něco zbylo.Budou se snažit bezohledně urvat co nejříve co největší majetek. To je můj názor.

ar*
hodnocení

0x

Pokud se nebude tunelování , uplatkářství a krádeže tvrdě trestat tak tam můžete zvolit koho chcete a bude to stejné a možná ještě horší

kytka*

Pokud přijdou jiní, budou si stejně chtít co nejdřív napakovat pro sebe, nevěřím obrat k lepšímu. Doba je taková.

ar*
hodnocení

0x

Tento článek je daleko pobuřující novinky.cz/... nemá cenu to snad ani komentovat , snad se jenom ptát proč se ještě nadále jmenovat Občanská a demokratická

arimas*
hodnocení

0x

no to by se zjistilo az tim ze bychom to zkusili :) ja porad vaham zda mam dat hlas male strane a to svobodnym obcanum... ale presne jak to pisou na vymentepolitiky.cz/... i ja se bojim jako spousta dalsich , ze muj hlas nakonec propadne *zed* tak nevim...

lide budou volit ty co jsou hodne videt... opet dukaz toho ze REKLAMA fakt funguje!

abych pravdu rekla tak o SVOBODNICH nikde nic nevidim *ee* a proto bych se nedivila kdyby polovina naroda ani nemela paru o tom ze nejaka takova strana existuje *smich*

vojtazanda*

Taky volím SSO a i kdyby nic jiného, tak za můj hlas dostanou nějakou tu korunu za kterou se můžou propříště zviditelnit víc a něco dokázat. Lepší než volit ODS s tím že je stejně nesnáším, ale míň než oranžové... Je to těžký a každý si to musí srovnat sám...

arimas*

jeeeeee to jste prvni o kom vim ze by volil nebo bude volit SSO *smich*

vojtazanda*

*smich* Ale je nás dost, jen široko daleko nechrlíme síru na ostatní "ptáky, socany nebo komouše".

Pro mě je to prostřední "S" - slušných ;)

arimas*
23.04.10 12:41

*placni*

bena*

Je prakticky jedno jesti vyhraje volby ODS nebo ČSSD. Ta vládnoucí garnitura už několik let mě štve a já volím Sdružení pro republiku - republikánskou stranu Československa (SPR-RSČ). Docela se mi zamlouvá i Petr Cibulka a ten jeho Pravý Blok nebo jak tu píšete - SSO.

Teď ta nová strana VV (Věci veřejné) - to je hrůza, to je snad horší než ODS nebo ještě blbější TOP09 s tím spacím panákem.

Řekněte DOST! vladnoucí garnituře :)

jirbar*
hodnocení

0x

Lidi jsou nepoučitelní a vymývárna mozků funguje pořád. Já nehodnotím podle momentálního stavu, ale podle charakteru. A charakter to je mít třeba blbý názor, ale stát si za ním a ne se pořád "přizpůsobovat" abych měl profit.

Standa Gross. V oblíbenosti na prvním místě žebříčku. A jak dopad. Charakter žádný.

Dnes na prvním stupni figureje Jón. A charakter. To neví co je. Ukázal to v osobním životě.

Kalousek. Nedávno se pachtoval s komunisty, dnes je to ultrapravičák.

Švancenberk. Jednička u Zelených. Tam pšenka nepokvete tak hurá jinam.

Zeman. To už není ten Zeman. Dnes to je ukřivděný důchodce z Vysočiny.

vojtazanda*

Co píšete je zajímavé. Zajímalo by mě co si myslíte o tom do jaké míry ovlivní osobní názor(charakter) jednotlivého poslanece jeho rozhodování v prostředí kde se hlasuje podle příslušnosti k dané straně.

Nemám na mysli to že s charakterem se dá vstoupit jen do některých stran, ale vliv jednotlivce na jeho hlasování.

Díky

babca*

Třeba Langer, to je křivák a darebák už od pohledu, já se divím, že ho policajti nezabásli, už jenom proto jak vypadá. Lže, že už ani sám sobě nevěří.

arimas*

a co teprve takovy DRaaaaaaath nebo Sobotka to jsou zjevy a lide jim take veri . z oci jim kouka podlost ... ale to bychom tu mohli jmenovat do zitra *zed*

jirbar*

Tak tohle je typicky český volič kterého potřebuje ODS. Vidím bradavici - nevolím. Kdo to je DRaaaaaaath. Tím je asi naznačen úšklebek. Či-li emoce. No a něčem se rozhodovat v emotivním stavu to dělá jen trouba.

Nebo "z očí kouká podlost". To se nějak měří.

A když již jsme u toho. Ta ikonka doufám že není Vaše foto. Mně to totiž taky připadá takový baziliščí pohled. Je to ovšem jen věc názoru.

arimas*

HIHI potrefena husa! *palec*

doplněno 23.04.10 14:05:

krom toho ja s vama souhlasila a nikterak vas nenapadala ... vy jste zacal nebo zacala utocit *smich*

doplněno 23.04.10 14:06:

A ANO JE TO MOJE FOTO :) Ukazete mi sovoje at je to 50-50?

jirbar*

Ale vůbec né. Třeba ten Sobotka vypadá solidně. Tak proč zjev. Jenže už mu je alespoň 70 a tak asi v té politice dlouho nezůstane.

Jen se snažím používat hlavu. Nepotřebuji ji ani aby mi nepršelo do krku, ani na klobouk, čepici či čelenku.

doplněno 23.04.10 14:10:

Nějak divný souhlas.

arimas*

cs.wikipedia.org/... sedmdesat?

doplněno 23.04.10 14:12:

ano souhlasila jsem a jen jsem pridala par dalsich ... vas se to ocividne dotklo tak jste se na me vrhl *smich*

jirbar*

Sorry jenom 66.

premyslsobotka.cz/...

arimas*

mluvime kazdy o jinem sobotkovi...

vojtazanda*

:D Přesně o čem jsem psal o kousek výš... Síru už cítím, za chvíli tady budou "lítat modří ptáci". Nevím proč mají někteří lidé tak silnou touhu přesvědčovat ostatní o své pravdě:(.

doplněno 23.04.10 14:27:

Viz třeba aktivita Mádla ml. V zásadě se snaží o dobrou věc, ale dělat ze starých lidí "blbečky"neschopné vlastního názoru že je potřeba aby jim "uvědomělý vnuk agitátor"řekl co je dobré, mi přijde jako přinejmenším nešťastný způsob.

zpravy.idnes.cz/...

babca*

Divím se, že tam ty dva kripli neřekli sestřel svou bábu, svýho dědka. Chce mi s nich blít, to je elita národa, herecký šmejdi co nemají úctu před nikým.

ar*

Tak to vám gratuluji, pokud budete volit "levou" "pravou" a nebo "střed" podle vzhledu politiků váš myšlenkový pochod je evidentně demokratický.

arimas*

no nejde o to jak jsou obleceni nebo jaky maji uces nebo nos.. jde o charakter ktery z cloveka vyzaruje nebo nevyzaruje.. a samozrejme pak to co vypusti z ust uz netreba komentovat... to vas jen utvrdi v tom co jste z cloveka uz predem vycitil *smich*

ar*

Největší podvodníci se právě proslavili hlavně tím,že znich vyzařovala důvěryhodnost a solidnost. Každý máme evidentně jiné měřítka. Každopádně vám přeji hodně štěstí při volbě "Misek" a "Misáků"

arimas*

nemame kazdy jina meritka ale kazdy vnimame jinak.. nekdo se podiva na clovek a precte si ho jako otevrenou knihu.. nekdo na nej cumi a vsimne si jen povrchnich veci .. o tom mluvim!

hodnocení

Jéžiši, o čem je řeč. Já jsem se úplně ztratila *klik*O tom jak kdo má oči nebo nos?

hodnocení

0x

to nedopadne dobře...

sebod*

už se perou, už se perou? *cert*

Kašlete na politiku, Tady to stejně nevyřešíte. *nevi*

sebodko, 1* a *palec*

s o u h l a s í m

marenka*
hodnocení

0x

Pojďte mě kamenovat *uspech* u voleb jsem nikdy v životě nebyla a nikdy nepudu.*fn* Nerozumím tomu a dát hlas jen tak, abych pak koukala co zas se kde za hnus vyvalí s tím, že jsem jim hodila hlas.. ne. Jo, kdyby byli vylučovací volby, koho nechci, tak ty lístky ani neunesu.*frajer*

arimas*

*smich* kdyz vite co nechcete tak vite i co chcete ne?

marenka*

Vím co chci.. bylo to slíbeno, ale nikdy to žádná strana nesplnila. Asi tak.

arimas*

no to je prave to .. a duvod proc to nesplnila je proto ze nikdy zadna strana nemela takovou vetsinu aby si ty svoje nazory prosadila... tudiz to bylo vzdy o tom ze VY SI PROSADITE TO a MI SI PROSADIME TOHLE a prakticky se nikam nehneme.. KDYBY konecne uz jednou mela nejaka poradna strana naprostou vetsinu tak by si pak mohli prosadit mnohem snaz to co prosadit chteji...

jirbar*

Všichni Ti hajzlové v politice si právě libují jaké mají voliče či spíše nevoliče Marie, Máni či Mařenky.

Vzpomeňte si na pohádku jak babka s dědkem tahali řepu. Právě ta myška to zvrátila.

Přesně stejně může chybět jen ten Váš hlas.

pt®

Co takhle vhodit prázdnou obálku? /z nedostatku výběru/ PT /stařenka/

marenka*

A to by bylo jiné, než nejít vůbec? Já se v tom fakt nevyznám, až když vidím ty plakáty, hlásající budete platit za chřipku a já nevím co, teď ten klip.. Bože můj, co to je? To je přesně obraz naší společnosti, házet špínu jeden na druhého, zlost a závist a zášť, šmejdi se mají dobře, nemakačenka taky a ty co dřou od rána do večera tak co? Když mi babička brečela, jak moc se stydí za to, že jí musíme podporovat, tak mě bylo hrozně. Já jsem díky tomu co se děje ráda že stárnu! Fakt. Lituju, hrozně lituju dnešních mladých lidí. Ne těch s ostrými lokty, ale těch obyčejných, poctivých, co jsou šikovní ve svém oboru, neumí podnikat a pracují někde jako zaměstnanci za minimální plat, chtějí mít rodinu, střechu nad hlavou a klidný život. Lidi jsou na sebe zlí, všude. *plac*

pt®

Mařenko, asi to vyjde na stejno. PT /stařenka/

doplněno 24.04.10 13:19:

Myslela jsem, že asi vyjde na stejno, jestli člověk hodí prázdnou obálku, nebo nejde k volbám. Jsem poslední dobou nějaká nesoustředěná a odpovídám napůl, tak se omlouvám. PT /stařenka/

marenka*

Už jsem to pochopila *hi*:D...

pt®

jirbar, proč se musíte pořád do někoho navážet? To jste tak v životě nešťastný, že vidíte lidi jen špatně? Každý jsme jiný, tak to trochu tolerujte, dík. Anebo, že by to bylo věkem? PT /stařenka/

jirbar*

Ano vidím lidi kteří nadávají a "brečí" na poměry ale volit nejdou.

Ano vidím študáky kteří jsou líní se zabývat triviálním příkladem a raději si to nechají spočítat, spíš je zajímá Facebook a hry na PC.

Ano vidím ty, co všechno musí mít, nechají si vymít mozek a pak nechtějí platit exekutorovi.

A máte pravdu. Bude to věkem. Naštěstí ne u mne.

doplněno 24.04.10 19:20:

A házet prázdnou obálku. To je neschopnost zaujmout nějaký postoj a postavit se buď "vpravo", nebo "vlevo" pořípadě jiný výběr.

Ale mít nějaký postoj. O tom to je. Aspoň se nemusím stydět, že jsem pro to nic neudělal. I ta myška pomohla vytáhnout řepu.

pt®

jirbar, tak fajn a jak to chcete změnit? Proč myslíte, že ti jmenovaní jednají, jak jednají? Že by to byly jen hry a PC? Možná se mýlíte, a těch mladých bude u voleb víc než dost. Oni totiž na tom PC získají spoustu informací, já bych to tak černě neviděla. A bude to u nich tím mladým věkem. PT /stařenka/

doplněno 24.04.10 19:24:

A prázdná obálka není vždy nerozhodný postoj, ale může to být signál, že není na výběr. Každý to může vidět jinak.

jirbar*

Váš názor, můj názor. Nebudu je konfrontovat. Mám před sebou úkol upravit nějaké moje programy které jsem programoval před osmi lety. To je pro mně dilema zda se v tom mám za "pár prdů" babrat jen z důvodu vlastní prestiže, nebo to odmítnout ať si to zadají proeisionálovi, který za to bude chtít nejméně 10x tolik než nabízejí.

Takže se asi budu věnovat programování, než se dohadovat zda něco vyřešíme, nebo nevyřešíme.

pt®

jirbar, to jste šikula s tím programováním. Ale, že vy máte rád, vždy poslední slovo? No už Vás nechám. PT /stařenka/

marenka*
Jirbare. Já se fakt v politice ani malounko nevyznám. Když si to vezmu, tak každá strana něco slibovala, a jediný výsledek co vidím, že to tady jde všechno čím dál tím víc do kopru. Jedno období je strana A, ta to pokazí, pak je strana B, ta to taky pokazí, tak je zase strana A. Máte pravdu v tom co jste napsal, cituji: "A házet prázdnou obálku. To je neschopnost zaujmout nějaký postoj a postavit se buď "vpravo", nebo "vlevo" pořípadě jiný výběr." já bych si musela hodit korunou, protože nevěřím ani jedné straně. A to Vám přijde správné, hlasovat z neznalosti, metodou ententýky? A víte co? To jsem zrovna říkala, když jsem zahlédla z auta docela agresivní plakát na to, proč nevolit zrovna nějakou stranu. Stačilo by, kdyby nějaká strana místo drahé kampaně řekla, že každému voliči dá tisíc korun. Já bych nešla ani kvůli těm penězům, ale kolik lidí by se nechalo koupit? Co myslíte? Ona už stačí předvolební kampaň kde dají guláš a pivo zadarmo.

8976*
hodnocení

0x

Jo zítra bude hezky až 22 stupnu tepla - tráva roste, stromy kvetou, co nám chybí - pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí, špinavé peníze neexistují, jsme v NATO, jsme v EU, jezdit můžeme kam chceme, poslouchat můžeme co chceme, koupit si můžeme co chceme, majetky jsme zrestituovali, křivdy jsme napravili, soudnictví je nezávislé, krást můžeme jak chceme pokud máme na zaplacení dobrého právníka který nas ze všeho vyseká, když nechceme platit daně můžeme firmu přesunout do daňového ráje, platy máme, já teda nechápu na co si porád ti lidi stěžujou vždyt tady je ta pravá amerika - země neomezených možností, benzín si dovezete od kud chcete a prodáte ho tady s pořadným ziskem - nezdaníte ho, chlast můžete vyrábět ve sklepě z technjckého lihu který si můžete koupit a hotový produkt prodáte s 300 procentním zskem, pokud jste snědé pleti a nechcou vám dát dávky date na soud žádost o svěření dětí/ 4/ do pěstounské péče a za pěstouny požadujete určit své rodiče - soud je určí ,na každé dítě dostane pěstoun 6.000 - vejvar je 24 - šábnete se rodičema, tak na co dělat - že jste slušní - ale běžte, tady se na slušnost nehraje - makejte a nestěžujte si a hlavně běžte volit...už čekáme na vaše hlasy - odposlechnuto po volebním mítinku když odstoupil Vlček, a nebylo to u růžovejch selátek...pravda co? takže přeju hezký den...

hodnocení

Strašné, smutné, pravdivé *plac*

hodnocení

0x

Když já bych chtěl volit ty lidi co se dokážou shodnout a dohodnout ...

Když ODS tak vehementně trvá na tom aby se platily poplatky a ČSSD je proti, tak proč se nedohodnou na tom aby je platil ten kdo má příjem třeba od poloviny průměrné mzdy?

Když jedni chtějí aby si lidi spořili na důchod, tak by taky měli zařídit aby za ty peníze stát absolutně ručil.

Já se už několik let dohaduju s kámošem, kterej volí ČSSD že v mojí situaci bych měl volit levici.

Proč bych ale měl mít na výběr jenom levice nebo pravice. Co když si myslím že některý nápady jak levice tak pravice jsou dobrý. Ale jenom některý.

Jak sem psal v 1. větě ,,Když já bych chtěl volit ty lidi co se dokážou shodnout a dohodnout", bohužel takový lidi nekandidujou!

Bohužel pro nás...

lui*

Ale kandidujou. Jen naše "nezavislé" TV, radia a noviny Vám o nich neříkají. Musíte se všichni trochu víc snažit. Sehnat si informace. Ona není na světě jen ODS,ČSSD,TOP09. Lidičky nenechte si vymývat mozky. Přemýšlejte co, kdo a proč vám to říká. A hlavně jděte k volbám. Volte třeba stranu, která se nedostane do parlamentu, ale budete mít dobrej pocit z toho, že jste pro svoji věc udělali, co jste mohli. A těch pár korun za váš hlas, které strana dostane, jí třeba pomůže v příštích volbách. Uvědomte si, že nejste sami. To zdání se ve vás snaží vytvořit velké strany. Aby vás znechutili jít k volbám. Říci si "to nemá cenu". Statistika je neúprosná. Nebraňte se myšlence, že v každém okamžiku přemýšlí stejným způsobem jako vy mnoho lidí. A stejně tak se i podobně jako vy i rozhodnou. Stanovte si svoje priority, a podle nich vybírejte. Mějte se, Volbám zdar, jednou to snad bude mít cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]