Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nátlak na očkování

Od: sirokko odpovědí: 68 změna:

Mám problém s tou věcí, že je různými způsoby činěn nátlak na očkování populace. Tím myslím mediální masáže, hrozba zákazu různých činností neočkovaným a jejich perzekuce.

Přitom se tak nesmí dít. Rád bych znal vaše názory.

68 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

5x
Už mě nesystematičnost našich vládců natolik krká, že reálně uvažuju se i s dětmi "nakazit" od aktuálně pozitivně testovaného synovce a zajistit si půl roku pokoj od vládní šikany. Covid už jsme měli, protilátky mám i po třičtvrtě roce a neklesají, už jsem i měla doma pozitivní dítě a podruhé se nenakazila, takže by spíš šlo o ušpinění svojí nosní sliznice slinami pozitivního dítěte těsně před testováním a doufáním v pozitivní výsledek. Teď by se to docela hodilo, mezi svátky chci jet na hory a chci aby jel starší v únoru na lyžák a ne trávil týden co týden bez užitku v karanténě. Když už má týden sedět doma, tak může dva a pak půl roku mít pokoj.
stall
23.11.21 14:12

*alene*

72mona
hodnocení

4x
Nátlak dělají jen takový, jaký si dovolí a jaký jim dovolíme my. Zatím nikdo neuvažuje o povinném očkování. Proč asi?
Zítra i proběhne demonstrace: ceskenoviny.cz/... M.
idanova*

Zdravím. Máte pravdu. Souhlasím s tím, že: politici by neměli rozhodovat o epidemických opatřeních. "Prosím, vezměte tuto nemoc politikům a vraťte ji lékařům, kteří si s ní poradí nejlíp," řekl David Tesař. A dodejme, že hlavně epidemiologům, virologům a laboratořím. Ida

Jen ať tam jdou, aspoň se jich par zase nakazi

@idanova - lékařům? Jako že ti ví, co se má dělat? To byste musela zase určit, kteří jsou ti "správní" lékaři. Nevím, jestli jste si toho všimla, ale ti v tom plavou úplně stejně jak politici. A hlavně je důležité jít demonstrovat. A´t se to roznese co nejvíc. Nápad hodný myslitelů.

tomaso
hodnocení

4x
Bez si fnukat třeba k Landovi. Tady to myslím už nikoho nezajímá, další covid téma...
sirokko
hodnocení

Už máš tečku, která tečkou není? *smich*

idanova*

Zdravím. Maso, jsi vedle jak ta jedle. Covid nezajímá leda tak ignoranty, jinak každého. A jít "brečet" k Landovi, je rozhodně lepší, než srazit paty, stáhnout zadek a nechat se šikanovat. Ida

tomaso
Tak jo máš pravdu, další tema o covidu ve kterém se bude jenom plkat tuto poradnu velmi posune dal a zajistí všem lepší život.

rajskyprotlak
hodnocení

4x

"Pokud vás někdo musí přesvědčovat, napomínat, tlačit, lhát, lákat na pobídky, nutit, zastrašovat, odhalovat, obviňovat, vyhrožovat, trestat a kriminalizovat, tedy pokud je toto vše považováno za nezbytné k získání vašeho souhlasu, můžete si být naprosto jisti, že to, co se propaguje, není pro vaše dobro."

Ian Watson

idanova*
hodnocení

4x

Zdravím. Oni toho očkování/neočkování mají plné zuby už i odborníci, jelikož nesedí se založenýma rukama, a za ty 2 roky o kovidu ledacos zjistili. Ale politici to nechtějí vzít na vědomí. Např.: " Epidemii způsobují očkovaní, kteří si myslí, že nemohou být infekční. Jsou to nevědomí vrazi," říká imunolog Šinkora. zivotvcesku.cz/... Ida

asd1
hodnocení

4x

Žádný nátlaky bych nedělal, jen kdo odmítne očkování i když měl možnost tak ten se bude léčit sám doma. Je to přece neškodná rýmička *smich*

Následky vedlejších účinků očkování automaticky odškodnit - černýho petra si vytáhli v zájmu zdraví ostatních.

pb®
Jo a ti co kouří až si vykouří rakovinu plic, ti by se faké měli léčit doma, měli možnost nekouřit. A ti co žerou až se prožerou k cukrovce, vysokému tlaku, zelenému zákalu, infarktu, mrtvici, zničeným kyčlím, ti taky, nikdo je žrát nenutil, dělali to sami a dobrovolně.
ellen*

A ti co mají blbý kecy by si nový zuby taky měli platit sami, až jim je někdo vymlátí.

hodnocení

4x

Běžte už někam s tím rozšiřováním antipatíí o očkování vs neočkování! Projděte poradnu a velice rychle naleznete názory rádců od extrémních neočkovaných po extrémní očkované!

No jo to byste se asi musel daleko víc namáhat hledat a číst !

tabletka*
hodnocení

3x

Předpokládám, že zítra v revoluční den převezme Žito vládu nad naší sužovanou zemí a vypráská covid zpět do Číny, takže jsem optimistická, očkování je zbytečné.

Vzhledem k tomu, že to není problém jen naší republiky o tom dost pochybuji. Ale jestli se mu to podaří, tak klobouk dolů a příště ho možná i budu volit.

hodnocení

3x

Jakýkoliv nátlak na očkování je odpovídající dané situaci.

A je to něco podobného, jako výchova dětí za mých mladých let.

První strupeň byla výstraha, pak následovalo napomenutí a potřetí už následoval trest.

Takže když se lidé po více než roce pandemie nejsou schopní naočkovat, a ještě ani nedodržují základní pravidla proti šíření nákazy, tak musí nastoupit tvrdší režim a sankce.

nox®

Možná se zkuste zamyslet, proč se lidé nenechávají očkovat? Kromě špatně cílené kampaně, pohnutků vlády a celkové únavy z tak urputného tlaku na svobodný život, tak máme taky mraky lidí, kteří jsou zdraví, cítí se zdravě, neví, proč by měli být jakkoliv omezování a trestáni. Covid si třeba už prodělali a to tak, že o něm ani nevěděli nebo měli rýmu. Co dál? Snad jen už začít střílet do lidí, kteří mají jiný názor. I když to už se také začalo. Pokud někdo musí přesvědčovat, donucovat, zastrašovat, nutit, obviňovat, vyhrožovat a trestat, tak to zcela určitě nebude pro vaše dobro.

Snad jen už začít střílet do lidí, kteří mají jiný názor. I když to už se také začalo
zase lež, ale klidně jí věřte.

nox®
Jak myslíte... dutchnews.nl/...

@nox - mraky lidí, kteří jsou zdraví, cítí se zdravě

To se u některých duševních poruch cítí taky *smich*

hodnocení

2x

Řešit to nátlakem jistě správné není. Jakýkoliv nátlak budí odpor, i kdyby byl míněn sebelépe. Příslušné instituce by Vás měly přesvědčit, že je nezbytné, abyste sám a ze své vůle očkování vyžadoval. Jenže to (nejen) naši politici jaksi neumí.

sirokko
hodnocení

Pokud se někdo o očkování přesvědčit nechá, s tím problém není. to je v pořádku. Ale není v pořádku, pokud neočkovaným je bráněno v normálním životě.

seznamzpravy.cz/...

tabletka*

kdyby na to byl čas, tak by nejspíš jen přesvědčovaly. Ale na druhou stranu, oponenti jsou poněkud zmatená squadra různých laiků, většinou i ne moc vzdělaných, kterou přesvědčit nelze, protože víra je víra.

idanova*

Zdravím. @siroko, tady pravdu úplně nemáte. Pokud se někdo "přesvědčit nechá" za použití vydírání, nátlaku a vyhrožování ztrátou práce apod., problém s tím je, a hodně veliký. To je šikana. A ta do demokracie ani právního státu nepatří. Ida

Která demokratická země nemá povinné ani jedno očkování?

72mona
Ra252 - a proč není povinné očkování na kovid? M.
witch*
A to je kámen úrazu. Na demokratický stát si jen hrajeme. Nebo snad máme svobodu slova, když např. napíšeme pravdu a dostaneme banána?
Je to totalitní režim jen v rádoby demokratickém kabátku. Stejně tak jako chřipečka dostala "smrtelný" kabátek s názvem covid. A hle, jak část populace je najednou těžce poslušná. Měli byste si uvědomit, že MY - davy lidí, máme větší moc než pár mocnářských pablbů.

Půjdete na Vánoce do špitálu rozhodovat za doktory, koho dát na dýchač a koho nechat umřít na chodbě?

witch, napíšeme pravdu a dostaneme banána?

Kdo rozhodl, že to je pravda? Vy, nebo ten, co Vám dal banán?

Stejně tak jako chřipečka dostala "smrtelný" kabátek s názvem covid

Pokud toto vydáváte za pravdu, ani se nedivím.

Milane - v devětaosmdesátém se přeci bojovalo i za banány ;) .

ra252, když dneska vidím cenu za banány klině i 15 Kč, tak Vám dávám za pravdu.

Když vidím cenu za kubík plynu, lituju, že banán nehoří ..

72mona
hodnocení

2x

V dřívějším dotazu poradte.cz/... jsem uvedla výňatek z mailu ředitele. Slíbila jsem pokračování, pokud bude další mail. A je. Předlouhý. Tímto se omlouvám za pokračovaní v jiném dotazu, ale myslím, že téma je stejné. Tento nový mail byl reakcí na odkaz na stránky PROLIBERTATE ( prolibertate.cz/... ), který mu kdosi nejmenovaný prý poslal v souvislosti se zjišťováním, kdo je očko a kdo neočko v zaměstnání. Nejdřív je jedna důležitá větička: " Rád bych se k němu vyjádřil způsobem, abyste všichni znali můj názor a mohli předvídat můj způsob rozhodování v roli zaměstnavatele vůči zaměstnankyním a zaměstnancům"...Pak se zmiňuje, že mohou existovat protichůdné právní názory. A že dokud nerozhodne soud, bude se řídit rozhodnutím vlády (ve zkratce). Poté znovu a znovu píše, že respektuje jiné názory, ale ty s jinými názory (nikde se nezmiňuje konkrétně o očkování) žádá, aby své postoje přehodnotili. Moc hezky vyzývá k solidaritě, k návštěvě nemocnic a rozhovoru se zdravotnickým personálem (hned jsem si vzpomněla na Landu a hygienu*alene*), dále vyzývá ke vžití se do role politiků, lékařů, ošetřovatelek, hygienické služby... Až mi slza ukápla. Pak to ovšem nabývá na dramatičnosti. Obzvlášť pokud to spojím s onou zvýrazněnou větičkou výše: "Závěrem opakuji již v podstatě napsané: Každá buňka v těle má svou roli a musí respektovat řád. I takový, který jí nevyhovuje. Pokud to přestane respektovat, vznikne neřízeně rostoucí, okolí utlačující zhoubný nádor. Ten ve finále zahubí celý organismus, tedy i tuto konkrétní buňku, která se z obecného řádu chtěla vymanit a celý proces započala. Každá včelka v úle má svůj úkol. Pokud přestane respektovat společenský řád, je z úlu vytlačena. Pokud není vytlačena, ohrožuje celé společenství. "

Pokud tohle není nátlak a vyhrožování, tak už nevím. Momentálně má každý zaměstnavatel přesný seznam těch, kdo ještě nemá tečku. Těch nepřizpůsobivých. Tak si buďme jisti, že každý z toho seznamu už tečku má, ale s jiným významem. Takže mne ani neuklidní poslední věta mailu: "Nesmíme se nechat totuo epidemií ani jinými krizemi rozdělit natolik, že se navzájem přestaneme respektovat. Osobně akceptuji diverzitu v názorech a nepovažuji zastánce odlišných myšlenkových proudů za své nepřátele. Buďme k sobě navzájem tolerantní a laskaví. Děkuji."Mějte pěkné dny. M.

tabletka*

A co konkrétně chcete? Aby přestal nátlak? To by se mi také líbilo, zejména pokud by vzápětí nastal bezcovidový stav a my zas mohli žít pěkně postaru, flusat na zem, kašlat kde se nám zlíbí, navštěvovat staroušky a toulat se prázdnými nemocnicemi (nebo se aspoň dočkat operace páteře, kyčle, nádoru či kýly). Máte recept, paní 72mona? Nebo máme jen plakat nad maily?

72mona

Paní tabletka, vy snad máte pocit, že když se všichni bez rozdílu necháme otečkovat, nastane bezkovidový svět? *smich2* A nebojte, já nebrečím. Jen nad tím kroutím nevěřícně hlavou. Slíbila jsem, že dám vědět pokračování, a to jsem také udělala. M.

tabletka*

naopak, píšu přeci, že nastane, když se použije řešení antivaxerů.

hodnocení

1x

Vydržte ten nátlak a nedejte se očkovat. Nenechte se masírovat.

Jen prosazujte Váš postup, jak zatočit s Covidem na světě.

witch*
Ještě spím nebo jste otočil proti očkování Milane.

To nevím, zdali spíte, ale jsem stále pro očkování, páč nic lepšího na světě není.To že přeji tazateli, aby vydržel ve svém přesvědčení a názoru, nemá s očkováním co dělat. Páč po celém světě je menšina lidí, kteří se nechtějí nechat očkovat. Tazatel je přesvědčen o své pravdě a nic ho nepřesvědčí o opaku.

Je tu asi 10 militantních odpůrců kteří zaplevelují každou diskuzi svými ohranými frázemi a když se tu dlouho neobjeví vlákno, kde by mohli svůj svatý boj obhajovat, tak si ho založí, jako tohle. Potřebují se ujistit že v tom, jak postupně vzrůstá tlak, nezůstali sami.

hodnocení

1x

Nejsem očkovaná, ale nepatřím mezi ty "rozeřvané" odmítače. Prostě jsem se tiše, a sama za sebe prozatím rozhodla, že se očkovat nedám. Covid jsem asi před půl rokem prodělala, vypořádala jsem se s tím celkem dobře, protože jsem neměla žádné jiné problémy, kromě ztráty čichu a chuti. To mne sice obtěžovalo, ale po týdnu jsem byla opět v pohodě. Je mi 73 let a proto jsem už byla dvakrát vyzvaná VZP, abych na očkování šla. Naposledy mi slíbili, že mi dají 500 Kč. k nákupu nějakého zboží v on-line lékárně, když prokážu, že jsem dvě očkování podstoupila do 28.2.2022

Já chápu, že už asi něvědí, jak některé lidi donutit k tomu, aby na to očkování šli. Ale já prozatím nemám v úmyslu na očkování jít. Ale protože jsem se tak rozhodla sama, tak sama za sebe budu respektovat příkazy, které vydá vláda. pro mne to znamená, že nebudu navštěvovat žádná místa, kde se očkování vyžaduje, a že budu nosit předepsanou ochranou, kdykoliv půjdu na nákup, protože to je jediné místo, kde přijdu do styku s veřejností. Všichni mí známí už očkovaní jsou a ti ke mně chodí. Vím, že oni mohou být těmi "přenašeči" a že já, jako neočkovaná riskuji nakažení. Ale je to moje rozhodnutí, můj risk. Kdybych ale byla mladší a musela chodit do zaměstnání, nebo toužila navštěvovat kina a tak dál, tak bych se očkovat nechala.

tabletka*

A zařídila jste si domů ventilátor atd.? Protože fakt, že neočkovaní senioři snáší covid velmi špatně a podruhé už by to nemuselo být jen "čich" je opravdový. Ale možná máte dost protilátek, ty vás ochrání, jen vám neušetří žádné peníze. Držím palce, abyste přežila ve zdraví, opravdu vás můžou nakazit i očkovaní. A vy někoho dalšího. Pro mne je váš postoj trochu nepochopitelný, těhotná už nebudete, abyste měla obavy, že se narodí dítě s malformacemi. A co bude za deset let vás už taky moc trápit nemusí, případné potíže z očkování se ztratí v záplavě stařeckých chorob. No, snad to bude v pohodě.

minsk

Suzymon, mám to stejně tak, jsem v mezích možností stále venku na zahradě a sklízím co se dá na zahradě i v blízkém okolí. A myslím, že to máme stejně, Vy navíc ty klíčky a kvašenou zeleninu.

Zdravá strava a veselá mysl, dostatek spánku, přiměřené cvičení ve dvou, pravidelný pitný režim, to vše se pozitivně odráží na zdraví. Co nejméně prášků, chemických doplňků stravy, očkování, strachu a tragických televizních zpráv.

Milá "tabletko", jste moc hodná, ale v záplavě stařeckých chorob se těžko "utopím", protože v mých 73 letech neužívám vůbec žádné léky, jelikož jsem prostě zdravá. Jediné co beru už 30 let je hořčík a možná tak dvakrát do měsíce Ibalgin, protože mne najednou rozbolí hlava. Důležité orgány v těle mám všechny, akorát ten "slepák" teda už nemám. ;) Zuby mám také v pořádku a nemám cukrovku a ani tu inkontinenci nemám. Momentálně mne nenapadá žádná jiná nemoc, a ten "únik moči" mne napadl proto, že to pořád vidím v televizi a má to moje kamarádka, která je o dost mladší, ale bohužel má cukrovku, tak to má asi kvůli tomu. Ta teda očkovaná je. To, že si nevymýšlím a že jsem v pohodě, může potvrdit jedna zdejší rádkyně, se kterou jsem se před dvěma týdny sešla po několika letech. Jmenovat ji nebudu, když bude chtít, tak se ozve sama. A největší sranda je, že jsem zrovna dneska ráno přemýšlela, kolik let na tomto světě ještě tak asi budu, protože je logické, že nejsem "Kaščej nesmrtelný" , ;) ale tak jsem si to vypočítala ještě tak na 15 - 18 let, tak i je dost líto, že Vy jste to odhadla maximálně na deset. :-DAle uznávám, že se mohu sakra splést, třeba zítra budu přecházet silnici a nějaký blbec mne srazí.

Ale to už je život, prostě tady budu, dokavaď tady budu. Ale i já bych Vám ráda popřála, abyste byla ve stáří ve stejné kondici, jako jsem já, protože nevím kolik je Vám let. Ale podle toho co jste napsala, soudím, že budete ještě dost mladá. tak kolem padesátky, možná méně? :)

ocko
Já si myslím, že podle příspěvků je "tabletka" mnohem starší osoba, což ona asi nepřizná :)

Ještě jsem se zapomněla zeptat, jak jste myslela tuto větu: "Ale možná máte dost protilátek, ty vás ochrání, jen vám neušetří žádné peníze." Tomu vůbec nerozumím, mohla byste mi to vysvětlit? Moc Vám děkuji. :)

A pro "očko". Fakt? No vidíte, ale možná budete mít pravdu. Možná proto "tabletka" ví, jaké mají neduhy staří lidé. Ale všichni je přece nemají!

tabletka*

Suzymon, omlouvám se za těch deset let, je to oblíbený antivax časový údaj, tak jsem ho použila. A to, že jste dnes zdravá neznamená, že tomu tak bude i za těch deset let, tak jsem to myslela, ne ve zlém. Co se týče protilátek a šetření, tak jde o to, že odolná po prodělání covidu můžete pořád ještě být díky protilátkám, vytvořeným v době nemoci, ale nezbavuje vás to povinnosti se testovat, pokud byste někam šla (jistě, řeknete, že nechodíte nikam). A to je za peníze. Takže takto to bylo míněno.

Fandím všem zdravě žijícím, ne všude to je reálné (v Praze je to složitější), jen doufám, že je pak neskolí nějaká lapálie. Bývá to tak.

Nevěřím, že motivací očkovat jsou peníze nebo nucení kvůli ovládání lidstva. Snaha zabránit tomu, aby lidé plnili nemocnice je zjevná, i když v Čr dost chaotická. Kousek tady v Poradně nějaká paní běduje, že má velké neurologické potíže. I kdyby se k operaci rozhodla, tak si teď pár měsíců počká (možná i let). Myslím, že je to ta samá, co prohlašovala, jak očkování je fuj. Nedochází jí, že právě kvůli těm lidem na JIPech se operace hned tak nedočká, zatím je na opiátech a údajně uvažuje o sebevraždě, jaké má bolesti. Ale trvá si na svém. A tohle krátkozraké vidění mne rozčiluje, jinak by mi to bylo jedno. Ač se to často nezdá, lidi mám ráda a nepřeju jim potíže.

Aha, už rozumím. Ale já opravdu nechodím kromě nákupů vůbec nikam. A to ne kvůli Covidu, ale protože mne to jednoduše asi tak před osmi lety najednou přestalo bavit. A to jsem dříve žila velice společenským životem a nikde jsem nechyběla. A pak najednou z ničeho nic, mne to začalo nudit. Tak jsem se stáhla a všechna pozvání jsem odmítala a stal se ze mne samotář. Lidi mi vůbec nechybí a ty společenské události už tuplem ne. Dokonce mne šíleně otravuje, když jsem nucena jet pár kilometrů vlakem. Takže jezdím jenom tam, kam dojedu na kole, protože kolu velím já a to mi nebude poroučet kdy mám nasednout a kdy z něho slézt a nemá zpoždění, žádné odstávky trati, a nejsem nucena sednout někde na patník a čekat, až se mu uráčí pokračovat v jízdě, nebo běžet někam pro náhradní "kolo-spoj" . :-D Ale chápu, že zdaleka ne všichni by takový způsob života chtěli, nebo mohli mít. No a ti by se samozřejmě asi očkovat měli. Vlastně ne asi, ale určitě, protože nařízení jsou taková, že to jinak nejde.

Když tohle začalo, tak jsem ale byla mezi prvními, kteří tuhle nemoc brali velmi vážně a rozhodně jsem ji nesrovnávala s "nějakou chřipkou", jako mnozí zrovna tady na poradně, a se kterými jsem se tehdy docela přela. Takže já tu nemoc beru vážně. No a k tomu, že za deset let už nemusím být tak zdravá jako jsem teď jenom podotknu, že to může být i dříve, že mi něco v těle kiksne, ale pevně věřím, že to bude ještě nějakou dobu trvat a že už budou mít ten Covid nějakým způsobem ukočírovaný. Ovšem nerada, velmi nerada bych se mýlila. To mi věřte. :)

Já napíšu informaci, co jsem slyšel na německé televizi:

Nejlepší na protilátky je prodělat Covid a pak si dát očkování. Tady ale nikdo nedokáže zaručit, že tu nakazu covidem přežijete.

Druhý nejlepší způsob je dát si očkování a potom se nakazit covidem. To už je mnohem lepší šance na lehký průběh.

A vůbec nejlepší je mít očkování a covid nechytit.

Ale každý se musí zařídit podle svojí hlavy.

colombo, souhlasím s Vámi: Nejlepší na protilátky je prodělat Covid a pak si dát očkování
Páč žádný takový člověk ještě neskončil v nemocnici. (data z minulých 14 dní)

hodnocení

0x

Handrkování laiků nemá žádný smysl. Je potřeba poslouchat ty, kteří k tomu mají co říci z pohledu zdravotnictví. Třeba zde.

idanova*

Jako do bulváru, jo? *smich* Ida

idanova® - je jedno kde ten doktor mluví, ale důležité je co říká. Je to reálný člověk, žádné psané bláboly někde na pochybném webu.

witch*
hodnocení

0x
Zwyrtek Hamplová již podala trestní oznámení na Vojtěcha. Na to konto pak zamindrákovanej Vojtěch podal žalobu na Landu. Nám už snad pomůže jen Hamplová s Nielsonem a jejich klub.
Mimo jiné v USA už našli 800 "obytných center" s dvojitým ostnáčem dovnitř a se štosy plastových rakví. Do jedné se vejdou 4 lidé, štosů jsou stovky po 20-30. ALE! Nikomu to nepatří, nikdo tomu nevelí a zákon FEMA taky nikdo nesepsal. Jmenuje se to Pod rouškou tmy. Můžete si to dohledat. Pokud už to zase nezmizelo.

To si dohledejte, určitě jsou to "odborné články".*zed*

witch®

Myslíte tohle? To už je na internetu nejmíň 15 let.

aeronet.cz/...

Pokud by to byla pravda, o čemž se dá polemizovat, jde z toho hrůza.

witch*
Tak on se taky Covid neplánoval od roku 2016, kdy zmizel manželský pár z laboratoře ve Wuchanu, kdy jim podstrčili složku a oni jim odpovědili, že s tím nechtějí nic mít. Možná se mýlím, ale ptačí, prasečí chřipka, nemoc šílených krav, byl jen předvoj tohoto, co se teď děje. Čekalo se, co to s námi bude dělat. Zika napadala hlavně nenarozené, a byli těžce doformovaní, ebola byla silně smrtíci a Covid bylo teprve to pravý ořechový. A ano, to jsou ty rakve. Netvrdila jsem, že je to novota. Na Coolu pořad Pod rouškou tmy vysílali před pár lety.
Hrůzostrašný to je. Taky když rakve ti "KONSPIRÁTOŘI"objevili, tak pár hodin na to přijely stroje a rakve se stěhovaly neznámo kam.
Přikládám odkaz, pokud by měl někdo zájem zhlédnout.
odysee.com/...

witch - tak jsem toho videa dokázal shlédnout asi 10 minut. Větší blábol, doplněný sestřihem nesouviejících obrázků už jsem dlouho neviděl. Vy tomu fakt věříte *sok*?

fram
hodnocení

0x

Také mi ten nátlak trošku vadí. To očkování mi přijde trošku na houby, dlouho nevydrží, očkovaní si budou virus předávat dál mezi sebou v různých barech a na stadiónech, neočkovaní nuceně zůstanou doma.

A také mi poněkud vadí ta centrální registrace. Jak slyším "centrální", naskočí mi totáč. Centrální plánování... Myslím, že to je na zodpovědnosti každého dodržovat 3R a tak. Tahle obrana je stejně účinná.

doplněno 22.11.21 10:56:

Povinně mi očkování dává smysl u profesí, které se hodně stýkají s lidmi a mohou se nakazit snáz - lékaři, sestry, zdravotníci, pečovatelé, učitelé... Zajímavé bude sledovat Rakousko - od února 2022.

ocko
Kdyby se vakcíny předem dostatečně otestovaly jak to má být než se schválí a napíchají lidem tak by se muselo zjistit krátkodobé působení a spousta škodlivých účinků na lidský organismus, nikdy by se nepovolily. Teď se teprve zjišťuje co je to za nespolehlivý šmejd, ale pořád se všem vnucuje tahle "jediná cesta"!
tabletka*

Jaká spousta škodlivých účinků na lidský organismus? Vedlejší účinek těsně po očkování není škodlivý účinek, který by prakticky hned neodezněl bez následků. Proč je to nespolehlivý šmejd? Od samotného začátku naprosto veřejně ohlašoval, že zabrání těžkému průběhu onemocnění, ne že nikdo covid nechytne. Lze dohledat, např. SUKL. A jak dlouho by se to podle vás mělo testovat? Připomínám, že probíhala a probíhá docela solidní epidemie, už dva roky.

tabletka*

Možná jsem chuděra, zdravá jako ryba, ale pořád čekám na vaše argumenty.

ocko
Osoba, která má možnost používat internet a umí si dohledat všechny informace, přesto se nechá ovlivnit covidpropagandou, není podle mne soudnou osobou schopnou správně chápat realitu. Je mi líto času.
tabletka*

Ocko, takže víte starou belu, jako 99% zběsilých antivax, nedokážete uvést argumenty, jen urážky. Hlavně že to nevadí správcům, kteří jinak nelení kárat za každé ostřejší slůvko. Nu, pro mě za mě, bojujte dál až do vítězného konce.

joudic*
hodnocení

0x
natlak je proto, ze si i ted po vsech novych a novych statistikach stale mysli, ze ockovani to zazracne vyresi a neboji se to stavet i na srovnavani jablek a hrusek, odlisnych nemoci a vakcin.
Co me covid ukazal v hole pravde, ze kdejaky vedec, ktery ma sice ve svem uzce zamerenem oboru vice titulu nez jmen, je casto ve skutecnosti jen naivni dite, coz jsem mel predstavu kapku jinou, ale je pravda, ze ne kazdy se cpe do tv.
Mozna je to tim, ze ve sveho casu vzdy kratkych jednorazovych vstupech vedcu, toto poznat nebylo, ale kdyz nahledneme pod poklicku a z nejakeho udelame malou celebritu, osobnost rozkvete a zjistime, ze je to spise omezeny prostacek ve svem uzkem koridoru vnimani fakt. S takovymi lidmi bych na slozitem analytickem vyzkumu teda pracovat nechtel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]