Nejste přihlášen/a.
jééé, díky že se vám mnou navržené video líbilo. Ale: pokud má pisatel deprese, a mně se zdá, že jako opravdu jo, tak mu ani tisíc motivačních videí nepomůže, je to špatná chemie v mozku a chtělo by to léky. Ne neurol, to není antidepresivum, ale nějaké nenávykové AD, co mu sednou. Já AD taky papkám, bez nich by mě už sbírali po kolejích.
Chybí mi tam kontakt s vrstevníky. Je potřeba mít určitě jednoho kamaráda, blízkého. A když se zadaří i víc, či partu. Pokecat, uskutečnit nějakou aktivitu, na něco se těšit. Z kultury, či sportu. Jakmile by to bylo možné, najít kamarádku a uvidíte, jak se svět prozáří a je mít pro co žít, pracovat na sobě, zlepšovat se.
Štěstí, Rande, Seznamka, Společné aktivity apod.. Nevím, jestli ještě existuje Líbímseti ...
Přestaň se ve všem nimrat. Dokázal jsi shodit 18 kilo, pevnou vůli zřejmě tedy máš. Musíš získat sebedůvěru.
Moje mládí se sice odvíjelo v 70. letech min. století, ale mohu napsat po pravdě, že takový uzel nervů, jako jsi ty, jsem nikdy nepotkala. Všechno to byli normální kluci a holky, dělali jsme vylomeniny, pomáhali doma, učili se a občas taky ne. Skutečně, neznám nikoho takového, jako jsi Ty.
Myslím, že je to dnes taková nějaká móda, být psychicky labilní, nervozní, potřebovat psychiatra. Za mě "frčela" migréna. Já jsem jí netrpěla, ale pár žen z mého okolí ano. Dneska je v kurzu nervozita, labilita...
Chlap má být chlapem a ne nějaké nedomrlé kuře. Měl bys chodit do společnosti, tím nemyslím hned tančit, ale mezi mladé lidi. Třeba na hřiště, na kolo...Komunikuj s nimi, upevňuj si sebevědomí. Určitě se to časem zlepší, ale musíš chtít sám. Nikdo jiíný Tě z toho nedostane. Jaga
Škola Tě nebaví, doma Tě to nebaví - a co bude, až nastoupíš někam do práce? Taky Tě nebude bavit a budeš jen natahovat ruku k sociálce? Kruciš.
Hlavně neseď doma u obrazovek. To bývá na podzim s tím počasím. Málo sluníčka zhorší náladu. Procházka přírodou funguje, jako antidepresivum, tělo se prokrví a okysličí. Léky zbytečně neužívej. Vyrážej na cesty, jez zdravě /špatná strava zhoršuje deprese!/ a zařaď fyzickou práci. Plánuj si nejen učení, ale i zájmovou činnost, výlety. A když se spatříš v zrcadle, tak se pozdrav a usměj se na sebe a řekni si: Franto, jseš fešák a je to dobrý!
Hezký den, vlastně jste si sám odpověděl... bude vám mnohem líp, až doděláte školu a bude si žít třeba o čínské polívce a ovesné kaši ale psychicky vám bude líp
Já bych Vám doporučila v takové situaci návštěvy kostela, pustit do života Boha
Možná se tomu někdo bude smát , nebo odmítat , ale skutečně takové otevření se pomáhá
Pokud ho do svého života "zařadíte" , uvidíte, že vám všechno začne jít líp a s pomocí Ducha Svatého
Prosím , špatné komentáře si nechte každý pro sebe
Tohle co máte v sobě je nepořádek, stěžujete si víc na své zdraví? Nebo psychiku?
Zapracujte na svém zdraví samozřejmě a psychicky se zklidněte
Hezký víkend a přeju vám lepší dny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.