Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motivační film

Od: asdf odpovědí: 14 změna:
Prosím poraďte nějaký opravdu motivační film jako Rocky, Forrest Gump, ...
Budu rád za cokoliv.
Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

asdf, moc tě prosím, vysvětli mi, co to je "motivační film". Jaký má účel? Nejspíše se mýlím, ale přijde mi, že je to proto, že se chceš podobat filmovému hrdinovi. *hej*Nebude ti záležet na tom, co chceš ty, čeho chceš dosáhnout a jak toho chceš dosáhnout, ale bude ti záležet na nějaké dobře vymyšlené story, na které se podílely desítky lidí a je to kalkul na diváky a na jejich peněženky. Myslím si to dobře? Ty nemáš svoji hlavu? Vadí ti řeči roičů, ale dáš na vypočítané divadlo cizích lidí? Fakt? No, neblázni" *smich2*

Souhlas. Navíc by mě zajímalo k čemu to má vlastně motivovat?

hodnocení

1x

Pokud ma neco motivovat, melo by to byt podle skutecnosti, aby si clovek nemohl vymluvit, ze je to jenom filmarska nerealisticka licence.

Mam rad motory na kolech, tak treba The Worlds Fastest Indian, Rush nebo treba Le Mans 66.

ellen*
hodnocení

1x

Za mě určitě toto: zadejte "cirkus buterfly", zde je odkaz na první díl, druhý si snadno dohledáte.

Je to teda bohužel s titulky a spíš takový filmeček na ČT2, ale mě zasáhl hodně. Motivační je určitě, ukazuje, jak i člověk s obrovským fyzickým omezením, který sloužil za atrakci v cirkusu, se dokázal klopotně vyškrábat ke svému štěstí. Není to žádný trikový film, ten herec opravdu nemá ruce ani nohy a prý žije spokojeným životem, filmuje, pořádá besedy, je ženatý a má údajně tři děti.

Ve filmu označen jako "člověk, k němuž se Bůh otočil zády".

Každý divák, který žije s pocitem, jak se mu osud mstí a jak to má v životě těžké, si snad po shlédnutí tohohle filmu uvědomí, že zas tak špatné karty rozdané nedostal.

kami123

Pěkné, diky.

5:16 - invisible man!

hodnocení

0x
Gangster Ka *palec*
vlsta2*

přesně, a hned pak Afričana *smich*

K čemu ten smích?
To je jasné, že Afričan navazuje.
vlsta2*

mno k tomu, aby motivace byla až do konce příběhu, vše v poho :)

kami123
28.10.21 19:35
hodnocení

0x

eman
hodnocení

0x
Dovolená s Andělem.

tyler
hodnocení

0x
Jako motivační film beru dodnes Klub Rváčů (1999). Napoprvé jsem nebyl schopný ho pochopit. Během několika let jsem ho zhlédnul tak 10x, pokaždé jsem si odnesl něco jiného. Po malých částech rozkrývám jeho poselství. Je to nadčasový film.

hodnocení

0x
Začal bych pohádkou Mrazík a pustit několikrát za sebou.

yesman
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]