Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
před nedávnem jsem o něco zmenšila porce. Ne za účelem zhubnutí, prostě mi přišlo, že jím až moc. To bylo v pohodě, už jsem si zvykla. Ale poslední dobou u sebe pozoruju výčitky, kdy si dám něco "nad rámec." Dneska jsem si během dne dala dvě čokoládové pralinky a hlodají mě výčitky.
Jak se takových výčitek zbavit?
Dneska jsem si během dne dala dvě čokoládové pralinky a hlodají mě výčitky. Jak se takových výčitek zbavit?
Tak si ty pralinky priste nedavej a nebudes mit vycitky. To prece neni zadnej hlavolam
Rada: Jíst často a málo. A zvolna odcházet od pralinek třeba k lehce slazeným kaším - těch se dá sníst větší porce při stejné kalorické hodnotě jako mají ty dvě pralinky. Ono je to hlavně v hlavě. Mně od chuti na sladké osvobodil - věřte / nevěřte - B komplex forte. Náhodně, měl původně odhánět klíšťata . Zásada: nikdy nemít pocit hladu. A platí to i o večeřích: ty nevynechávat. Jen je dělat lehčí a lehčí...až budou nejlehčí na celém světě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.