Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nemít výčitky z jídla?

Od: flo odpovědí: 7 změna:

Hezký večer,

před nedávnem jsem o něco zmenšila porce. Ne za účelem zhubnutí, prostě mi přišlo, že jím až moc. To bylo v pohodě, už jsem si zvykla. Ale poslední dobou u sebe pozoruju výčitky, kdy si dám něco "nad rámec." Dneska jsem si během dne dala dvě čokoládové pralinky a hlodají mě výčitky.

Jak se takových výčitek zbavit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

0x
Výčitky z jídla: poradte.cz/...

michalverner
hodnocení

0x
Co je to dnes za dobu?Z komára se dělá velbloud a malichernost je problém.Když v tom vidíte takové neštěstí vyhledejte psychologa.

hodnocení

0x

Zabýváte se hloupostmi.

hodnocení

0x

Dneska jsem si během dne dala dvě čokoládové pralinky a hlodají mě výčitky. Jak se takových výčitek zbavit?

Tak si ty pralinky priste nedavej a nebudes mit vycitky. To prece neni zadnej hlavolam*nevi*

mraf
hodnocení

0x

Rada: Jíst často a málo. A zvolna odcházet od pralinek třeba k lehce slazeným kaším - těch se dá sníst větší porce při stejné kalorické hodnotě jako mají ty dvě pralinky. Ono je to hlavně v hlavě. Mně od chuti na sladké osvobodil - věřte / nevěřte - B komplex forte. Náhodně, měl původně odhánět klíšťata ;). Zásada: nikdy nemít pocit hladu. A platí to i o večeřích: ty nevynechávat. Jen je dělat lehčí a lehčí...až budou nejlehčí na celém světě.:)

72mona
hodnocení

0x
Co se týká výčitek všeobecně...
Já osobně bych se spíš bála lidí, co výčitky nemají. ;)
Mohou udělat cokoliv špatného, ale stále jsou v pohodě. Pak tu jsou lidé, kteří se výčitkami doslova trýzní. A jde většinou o naprostou hloupost. Vyčítají si, že někoho nepozdravili, vyčítají si, že utráceli... cokoliv, za co se mohou trýznit. Tak to vidím i u vás. Normálně člověka jen tak brnkne: to jsem si mohl odpustit. A jde dál. Pokud se však v "provinění" rýpe, je problém evidentně hlubší. M.

liska5
hodnocení

0x

Tak si stanovte sankce, škálu užitečných trestů. Za 1 pralinku uběhnu 1 km, za tatranku 2 km...A ideálně vyběhnout a klusat v době oběda a ještě lépe večeře. Tím se sníží chuť k jídlu, když se vyběhne nalačno..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]