pohodové výšlapy v přírodě, bez lidí..prostě když si takhle jdete pěšinkou v lese a jen slyšíte zvuky přírody..wau..to je prostě relax. A když si tohle dáváte nějak pravidelně, tak i nálada je pak vpoho. Ale blbou náladu pravidelně chytá každý..tomu se vyhnout nedá a počítá se s tím. Jen těch lidí začíná být v přírodě nějak omnoho. Snažím se proto chodit méně známe trasy a tam většinou nepotkám nikoho. Pak ze žluté nebo zelené vylezu na červenou a začíná být Václavák.
Tak to mě drží nad ,,Vodou,, OTP. Okrasný tukový prstenec. Ne. Přece humor. Já se snad ani nemůžu zanořit. Jsem divný. Optimistický flegmouš pozitivního typu. Někdy tím nasírám své přátele.
jsem spis pozitivni a prace je mym konickem. Vetsinou proste pracuju, abych na to nemyslel. Jinak moc problemy nemam, a kdyz, tak stejne si to resim jen v sobe, ale celou zimu prohulim nebo propiju, protoze je tma, je mi zima a jak pomalu starnu zacina mi vyrazne vadit, ze kazdy rok mi protece 8 mesicu jen tak kanalem v domacim vezeni, to je mrhani zivotem. Tak vas tu brzo necham se 40% volebniho vysledku, tahle zeme uz je stejne bananovejsi, nez ta, kam utikam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.