Nejste přihlášen/a.
Pěkný den,milí rádcové,
přemýšlela jsem nad názvem otázky a nějak mi vyšlo tohle. Poslední dobou bývám často smutná,ale hodně mi pomáhá moje zvířátko-pejsek,bišonek,holčička to je...Občas sice zlobí(nechce se jí ťapat,vychovala jsem z ní tak trochu gaučáka,ale jinak je super,hlavně,když nemusí být na vodítku,tak řádí a je veselá).
Když je mi smutno,přitulíme se k sobě,když pláču,přijde za mnou a olízne mi slzy,dělá mi společnost na procházkách,mám spoustu jejich fotek. Naplňuje mě radostí,je krásná,milá,hodná,bezelstná. Tak mě napadlo téma do diskuse,co pomáhá vám,když jste smutní,co vás drží takzvaně nad vodou...Někdo zvířátko třeba mít nemůže a také každý jsme jiný...Budu ráda za vaše nápady,zkušenosti...pěkný den všem
Já už delší dobu poslouchám Dimaše Kudajbergena. Je to mladý kluk z Kazachstánu, a jeho dokonalý zpěv je přímo lékem na duši. Jeho příjemný, čistý sametový hlas hladí, a každé jeho vystoupení mi dodává energii... Ale každý nemusíme mít stejný vkus... Tak hezký poslech a v duši. Ida
Hello-
Dimash se Super Vocal Boys- vimeo.com/...
M.Jackson-
Duet s Mongolem-
Dimash Performs S.O.S.-
O kazašském lidu-
Z X-faktoru-
Já zaháním chmury několika způsoby
1. Sednu si na terasu, dám si s chutí cigaretku, panáčka, velikánský presso s vanilkovým sirupem
2. Vezmu si auto, pustím si nějakej hudební nářez tak nahlas, že se i teenageři otáčejí a jdu se jen tak zbůhdarma projet
3. Vezmu si terénní auto, vyrazím na bývalý tankodrom a naložím mu, co se do něj vejde
4. Zavolám pár kamarádům, koupím basu piva, steaky a dva, tři litry Jägermeistera a ožereme se do němoty
Ale já jsem životní optimista, takže všechno výše uvedené dělám i když mi smutno není...
Když je mi smutno, podrží mne kamarádky, napíšu některé "stížnost"a dostanu nějakou vtipnou odpověď. Nebo vezmu kolo a projedu přírodou, podle vody, pozoruji labutě, kachny, volavku a sleduji, co kde nového vyrašilo a rozkvetlo. Nebo si vlezu na balkon a čtu pěknou knížku. Nebo vypleji záhonek, vygruntuji, uvařím něco dobrého.
Nebo se jdu podívat na www.poradte.cz
Smutná jsem málokdy. Říkám, že všechno to smutné a nepříjemné jsem si už v životě vybrala. Teď žiju spokojeně a klidně, žádné hádky, žádné neshody. S manželem, s dětmi ani se sousedy.
Pejska bych taky měla moc ráda, ale prostě nemám. V mém věku je starost o zhruba 15 letý psí život už velkým závazkem a já nevím, zda bych to zvládla po zdravotní stránce. Zato všichni psi v okolí už vědí, že jsem jejich kamarádka a ochotně nastavují zádíčka k podrbání.
Když jsem nějak naměkko, vezmu hůlky a vyrazím do lesů. To pomůže vždycky. Nebo si pustím své oblíbené zpěváky: Nedvědi, Brontosauři, Wabi Daněk, Wabi a Miki Ryvolové, Hop Trop, Žalmani, Spirituál kvintet, Věra Martinová, Greenhorns, Zelenáči, Fešáci, Míša Tučný...a omlouvám se těm, které jsem zapomněla uvést. Je jich hodně.
Pěkná písnička zažene smutek. Prostě, chce to mít kolem sebe prima lidi, dobré kamarády, rodinu a na smutek není čas. Jaga.
Tohle jsou mí kamarádi, čokoládová Sally a Kirk, žádný z nich není můj, ale brala bych klidně oba. To by bylo v chaloupce veselo!
Ano, polosuché, ale někdy sáhnu po červeném, co je v Bille, Penny ve slevě.
Ten Dimasch jaksi ne, to není moje krevní skupina, spíše Petr Novák, Karel Kryl, Elvis Presley, Matuška a celá 60. - 70. léta naši zpěváci, skupiny.
V poslední době jsem si ráda poslechla i intuitivní zpěv Jany Cachové - Yannii, nebo šamanské zpěvy, či frekvenci 396 a jiné léčivé Solfeggio frekvence, které odstaňují negativní myšlenky, blokády a podobné.
Jinak, proti smutku a depresi je nejlepší pohyb, sport, tanec, cvičení doma na podložce, práce na zahradě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.