Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvrdá nebo měkká matrace?

Od: ups odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, je lepší tvrdá nebo měkká matrace?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je to o tom na čem se ti lip leží
Jako mladej sem preferoval tvrdý matrace
Po operaci plotýnky musim mít měkčí na tvrdym bych se zblaznil

prestik*
hodnocení

0x

Jak pro koho. Obecně se dá říct, že otylcům vyhovuje spíše tvrdá a hubeným měkká. Jsou jistě výjimky a nepochybuji, že brzy nějaká vystartuje s ostrým nesouhlasem. *vtip*

72mona
hodnocení

0x

Jak pro koho. Ženám prý více vyhovují měkčí matrace, ale najdou se i výjimky. M.

doplněno 18.04.20 23:05:

Trochu si počtěte i zde: poradte.cz/...

pero
hodnocení

0x

Zde jsou nejlepší české matrace, můžete tvrdost vyzkoušet matrace-ostas.cz/...

Jinak bych doporučil klasiku pružinové matrace.

matrace-ostas.cz/...

Nejlevnější = většinou nejlepší. Cizí bych vůbec nebral. Pokud odejde pružina za 10 let, tak koupíte zase novou matraci. Jsou levné a dobré.

hodnocení

0x

Tak třeba mě vytvořil matraci kámoš čalouník. Na přání rozměru i složení. Tušší střed+ještě tušší 3cm vrstva na tom a 3cm měkká povrchová část. On má ale názor, že matrace mají být dělené. O třech kusech pro občasné prohození mezi sebou při proležení.

Přítelkyně má hodně měkkou matraci v celku o tloušce asi 30cm. Spát se na tom nedá, promačkává se a ležení na tom je jako v malé vaně. A skotačit na tom už vůbec nejde. A taky nemám rád dolní pelest v nohách. A výška horní části postele by měla být alespoň 70cm.

hodnocení

0x

Pro toho, kdo má problémy s páteří, je lepší tvrdší matrace.

hodnocení

0x

To záleží na každém z nás. Podle toho, na čem jste do nynějška spal, podle toho si vybíráte novou.

Já mám ráda tvrdou matraci, čím víc, tím líp. O dovolené v pěkném hotelu byly v postelích měkké. Lehla jsem si, jakoby do vaty, pronesla se na pérové drátěnce až k zemi. To bylo snad mé nejhorší nocování. Uvažovala jsem, že si snad vynesu peřiny na balkon a ustelu si tam.

Takže za mě tvrdá. Ale každý z nás je jiný, tak opravdu záleží na tom, co preferujete Vy. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]