Dobrý den, je mi 20 let. Už je to asi dva roky, co jsem začal hodně vnímat, že mám velký nos. Každý den, pořád, každou chvíli na to musím myslet a strašně mi to kazí náladu. Nemohu se na sebe z profilu nebo z boku do zrcadla ani podívat, to pak mám několik dní náladu úplně na h****. Opravdu si připadám strašně a představuji si, jak by byl život rázem o tolik, tolik lepší bez toho velkeho rypáku. Chtěl bych se zeptat, zda někdo máte nějaké zkušenosti s operací, na kolik operace vysla, jak jste se potom cítili? N Děkuji moc
Váš problém je v nedostatku sebevědomí. Tedy, vědomí si sebe. To, že se nemáte rád a máte pocit, že se vám z nějakého důvodu nedaří, jste soustředil na nos. Nemá cenu vyjmenovat mnoho veleúspěšných nosáčů, B.Polívkou počínaje a G.Depardieu konče. Nehledejte problém ve velikosti nosu, ale v tom, jak vnímáte sebe.
Jestli se vám zdá, že to neustojíte, tak stačí najít si nějakou kliniku, podívat se na recenze. Můžete se tam objednat a prodiskutovat váš problém a i finančně. Potom už jenom stačí se rozhodnout. Buď zůstanete se svým nosem, nebo půjdete na tu operaci.
Víte, pokud to není na třikrát zlomený "rypák", tak se nic neděje. On si totiž každý člověk, který se necítí psychicky v pohodě, najde něco, čím zaměstná svůj mozek. Něco jako zástupný problém. Najděte ten hlavní a nos nechte nosem. Mám nutkání poslat vám fotku toho svého M.
Znáte herečku Babčákovou? Z comebacku? Ta má obrovskej nos a přitom si určitě někoho našla, když má syna. A srší pozitivní náladou a zřejmě o práci nemá nouzi. Možná nebudete největší krasavec, ale to není většina populace. Budete se muset naučit žít s tím, co máte. Jinak mi věřte, že z boku vás nikdo dlouze očumovat nebude. Musíte se překonat a do toho zrcadla zbytečně nekoukat!, protože pak vidíte i to, co tam není. Já znám ten pocit...pocit že tím něco vyřešíte, když do toho zrcadla budete čumět. Nakonec to začalo ovlivňovat i můj život, to na co jsem myslela a jak jsem se chovala. Musíte se toho zbavit a prostě se začít mít rád takovej jakej jste.
Plastika nosu stoji priblizne 1500€, ale pred samotnym zakrokem je potreba se dostavit na konzultaci, ktera stoji nejakych 30€, to zalezi na klinice, kterou si vyberete. Myslim, ze nema smysl vybirat nejakou nejlevnejsi. Na te konzultaci vam chirurg rekne, zda by bylo mozne plastiku podstoupit a zda by mela vubec smysl. Problem by mohl nastat ve chvili, kdyz byste mel moc tvrdou kuzi na nose. Nos se zespodu nastrihne, kuze se odklopi a je tvarovane to pod ni. V pripade tvrde kuze, ktera si sama o sobe zachovava svuj tvar, by stejne nebyl videt zvenku zadny vysledek. Navic se nekdy stava, ze jsou jizvy po zakroku tvrdsi a nos se muze jeste vice zvetsit, coz je nezadouci. To znamena, ze ne kazdy muze plastiku podstoupit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.