Mohu požádat o názor, co si myslíte, když má někdo trochu výraznější nos? Je mi 19 let, asi před dvěma měsíci jsem se viděl z profilu a nemohu se zbavit pocitu, že mám velký nos. Nejhorší je, že od té doby se mezi lidmi necítím již tolik sebevědomě. Neustále musím myslit na ten nos, a to tak, že už i reflexivně natáčím hlavu. Pořád si myslím, že je každý zaměřený na můj nos a že se mi směje. V životě jsem od nikoho sice neslyšel, že by mně říkal, že mám velký nos, já si však nemohu pomoct. Fakt se cítím strašně, nevíte co by pomohlo? Na nákladnou operaci nemám pochopitelně jako student peníze. Děkuji moc za radu.
Já mám také větší nos a nikdy jsem to nijak neřešil. Nikdy se mi kvůli tomu nikdo nesmál. Naopak jsem si sám občas s kamarády dělal legraci, ohledně mého frňáku.
Je úplně normální, že si ve věku -nácti let připadáme "nedokonalí". Já jsem si připadala, že mám malé uši (teď se tomu směju), kamarádce se zdálo, že má strašné nohy, spolužákovi se zdálo, že má velký nos a nikdo mu to nevymluvil ((byť jeho velikost byla zcela normální). Neboj, to tě přejde věkem.
Jste jaký jste. Smiřte se s tím a nepřikládejte tomu zase takovou důležitost. Říká se, že podle nosa poznáš kosa.. Tak na ten svůj buďte hrdý. Však ani ostatní lidé nejsou bez chyb, to se nebojte. Nikdo není dokonalý přece!
Jsem holka, dnes už žena, mám taky pěknou "skobu" nikdy jsem s tím neměla žádný problém,
ikdyž se někdo díval, nebo to komentoval... Jedna moje kolegyně má ještě větší, za mlada si zlomila nos
a když byla v nemocnici ,ptali se jí jestli ho chce zmenšit, když už se jí v tom budou vrtat, řekla NE,to je náš rodinný nos, máme ho všichni Vaše charisma nemusí být jen o nosu...
Zdravím. Proboha, hlavně vůbec nepřemýšlejte nad nějakou plastikou! Není nic hroznějšího a směšnějšího, než malý nos u dospělého chlapa. Takový, když mu pak narostou trochu vousy, vypadá jak přerostlý trpaslík, a to je to nejméně sexy, co vůbec existuje. Dospělý chlap musí mít poctivý nos; jinak vypadá jako divné dítě, a to věru ženy nepřitahuje. Ida.
Je zajímavé, že nikomu nevadí, že je blbý jak štoudev, že se s ním dá bavit jen o ho.ně, ale když má například subjektivně velký nos, tak je to celoživotní problém. Hochu, prober se, velký nos má rypouš sloní. A i kdyby, 12.11. hrají v Celetné Cyrano z Bergeracu, a vstupenky ještě jsou. Snad si z toho něco vezmeš.
Není každý/á krasavec, a je to subjektivní, pocit. Někteří kdyby si to brali by ani nevylezli ven. A někteří z vady udělali klad. To je na zblbnutí až suicidum. Neřešit! Vykazuj jiné hodnoty.
Tak jedině se soustředit na to, že vám až do dnešního dne nikdo neřekl, nebo že by měl nějakou narážku, že máte velký nos. Je to jenom vaše představa, úsudek. Mladý člověk chce být super a proto se stále pozoruje a kritizuje. Ale jestli vás to přesto bude stále deprimovat, tak si prostě představujte, nebo se uklidňujte, že si i vy jednou můžete na běžnou plastickou operaci nosu. Prostě si na ni našetříte a podstoupíte ji.
Moc se pozoruješ. A i kdyby, tak to může být přednost a ne nedostatek. Když bys měl nos malej, tak bys pozoroval velkej knírek nebo že knírek ještě neroste a měl bys depku z knírku?
Shlédni francouzské filmy: Samí velkonosí sexymani. Zvláště v romantických filmech. Tedy i v komediích. Malinký frňák truchu ubírá na mužnosti, dle mého .
Když už jsme u filmů, stačí i česká kinematografie. Film Dědictví aneb Kurvahošigutntág je jedna velká karikatura, ale scény vycházejí ze skutečného života. Že by šel někdo s malým nosem na plastiku, je přehnané. Ale že jsou chlapi s velkým frňákem frajeři, je fakt.
Ale přesněji jste nepopsal jaký máte nos jako píšete že ho máte velký ale nějaký s hrbem nebo tak bych neváhal na tu operaci jit jinak velikost nosu nechte to se pak musíte domluvit s plastickým chirurgem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.