Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výhra od loninské banky

Od: trafika odpovědí: 10 změna:

:)potřebuji poradit nebo jestli už nekdo dostal imeil že vyhrál od loninské banky penize

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

edus*
hodnocení

0x

podívej se do rubriky microsoft loterie a bude ti určite jasnější všechno

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*O těchto mailech tu toho bylo napsáno již spoustu.Viz. - poradte.cz/...

doplněno 12.03.10 14:52:

*jasne*Jen si uvědomte, že pokud Vám to přišlo jen tak, aniž by jste vyvíjel(a) nějakou snahu,je to podvod.

edus*
hodnocení

0x

podívej se do rubriky microsoft loterie a bude ti určite jasnější všechno

vosikac*
hodnocení

0x

trafika
hodnocení

to je všech krásne ale ta výhra je stará jeden a pol roku stara ja sen natu výhru nereagoval až niní a přesto mě napsaly

Vy naivní člověče... a Vy jste sázel, nebo se účastnil nějaké hry, v níž byste byl mohl vyhrát?

Napíšou Vám ještě mockrát. Je to obehraný reklamní trik, ale pořád funguje - i Vy jste se nechal nalákat. No, když už jste měl tolik rozumu, že jste se na Poradte zeptal, tak nám taky věřte a poslechněte nás: tahle oznámení o bombstických výhrách bez zbytečného přemýšlení hažte do koše. Budete i líp spávat.

lidus*
hodnocení

0x

už jsem to tu psala, máte tu odkaz kde to najít. Zajisté po vás chtějí číslo účtu, tak pokud chcete přijít o peníze tak jen do toho. Vám už dal někdo něco jen tak?

arimas*
hodnocení

0x

dobre rano dobry den vstaaavat a cvicit a hlavne promnout oci a mozna sem tam se trochu profackovat a ono se vam udela jasno :) a pokud i nadale budete snit tak to pak mate opravdu tvrdy spanek *smich*

martina*
hodnocení

0x

okamžitě vymazat a vysypat z koše. Budou chtít Vaše čísla a iniciále. Nereagujte,pokud budete odpovídat nataháte si s tím spoustu virů.

hodnocení

0x

V životě nikdy bch neotvírala mail od někoho, koho neznám. To je stejné, jako pozvat si do bytu úplně cizího člověka.:(A že těch mailů chodí! Spousta! A můj pc Vincent je hned rve do spamů a já mažu. *hej*Už vidím někoho v balíku, jak se zahledí do dálky a řekne: V Ostravě je fajn babka, nechám ji vyhrát nebo jí dám něco ze svého. Ať se má, holka, fajn.*sok* Je tohle srandovní? A vaše uvažování je úplně stejné!*cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]