Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MICROSOFT loterie

Od: gogofm* odpovědí: 27 změna:

Dostal jsem email tohoto znění a chci znát názor lidí co to dostali taky co si o tom myslí:
MICROSOFT loterie PROMO
19 Ul, Essex, PE9 2YP, Londýn
Velká Británie.
MICROSOFT AWARD CENA OZNAMOVÁNÍ.
Vážení vítez,
To je Vám oznámit, že vaše e-mailová adresa práve vyhrála
ty
získaná £ 1,000,000.00 (jeden milion Velké British
Liber) od spolecnosti Microsoft Lottery
Mezinárodní
on-line podporu, které se konalo 4. cervna 2009.
Výberové rízení bylo provedeno pomocí náhodných
Výber našich
Email výberem pocítacového systému (ESS) z databáze
nad
250000 e-mailové adresy všech kontinentu s
Svet
Microsoft Lottery zadání je schválen britskou
Gaming
Rady a také Licencováno pod záštitou Mezinárodní asociace
Gaming
Regulátory (IAGR). Jeho loterie 2 je svého druhu a my
hodlají
citlivá verejnost.
No byli tam i nějaké PINY.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtahavel*
hodnocení

0x

Vůbec si toho nevšímejte, jsou to jen podvody, vždycky. Smažte to jako spam

alanduras

Já jsem dostal ten samý email (dneska 16.7.2009) a tak jsem se podíval na internet a zjistil jsem, že jsou to samé podvody. Po lidech budou chtít poplatek za převod ale výhru nikomu nedají!

alanduras

Někdo psal, že by se to dalo soudně vymáhat. Tak to se svalně zeptam strejdy, on je místo přeceda krajskáho soudu v Plzni :)

vlaja

Mladej,jak můžeš napsat tolik chyb v tak krátkém textu.Tvůj strejda asi taky studoval v Plzni,když má takového *afro*v příbuzenstvu.

hodnocení

0x

Hlavně nikam neodepisuj, je to jen a jen podvod a ještě k tomu, díky naší češtine, naprosto průhledý.

alf*
hodnocení

0x

nevím jestli jsem to dostal, podobné bez čtení buď automaticky nebo po ručním označení končí ve spam koši.

Nemyslel jsi si snad, že jsi vyhrál? To se mi vybavuje takový starý vtip

Byl jeden Skot, co se každý den po 30 let modlil, aby vyhrál v loterii. Pak zahřměl z nebes hlas: "Synu, kup si aspoň jeden los!"

Nebo staré heslo sazky kdo nehraje nevyhraje. Pokud jsem se neúčastnil nějaké loterie tak přeci nemohu něco vyhrát

Doporučuji hoax.cz/... tam máš výher hromadu

gogofm*
hodnocení

Jasně ,že jsem vědel že jsem nevyhrál ,chtěl jsem vědet jenom názor Děkuji*palec*

toni*
hodnocení

0x

Milý hochu,

pokud nevíš co s penězma, tak mě můžeš sponzorovat. Rád vymetám veřejné domy, ale docházejí chechtáky. Ale daleko lepší bude, když je prosouložíš sám. Rozhodně uděláš líp, než když je nacpeš do chřtánu Sazce nebo jiné pochybné instituci.

kryspina2006*
hodnocení

0x

ahoj ,smázni to já to dostala také .LUMPÁRNA

myse*
hodnocení

0x

je to podvod. nikam nic nepiš a nevěř. Takové maily okamžitě smazat, přílohy neotvírat!

alig
hodnocení

0x

Koukněte sem

technet.idnes.cz/...

upozorňuji, že článek je z 1. dubna

nanita
hodnocení

0x

Je to teda pekná blbost, raději bych nato nereagovala je to asi apríl!

frank*
hodnocení

0x

Zdárek,

tento e-mail mi přišel taky. Obávám se, že nejsme jediný, komu tato zpráva přišla. Zajímalo by mě, jestli jsme doopravdy vyhráli nebo je to jen nějaký pokus o podvod a získat tak osobní údaje.

gogofm*
hodnocení

Ne , smazal jsem to

hlavicka*
hodnocení

0x

Jo, taky jsem to dostala , byla jsem zvědavá, kam až se dostanu , kdy budou po mně chtít peníze za něco , co nemám . Tenhle fór se jim moc nepovedl. čauky

8798756465465
hodnocení

0x

Takových mejlíků jsem už dostal hromady, dnes bych byl v balíku, k dyby se náhodou spletli a dali mi to co slibují, každopádně je to závazný slib a dle našeho práva jej lze soudně vymáhat, je otázkou na kom? Zřejmě toho "Dominic Gerard" asi nikdy nenajdeš? Ale taky se tam píše o nějakém Morganovi, kterému je tento mejlík určen, takže by to bylo na pováženou. Nicméně neodepisuj, pokud někdo zjistí tvůj funkční mejl s IP adresou, ze které jsi to poslal, tak ho máš za pár hodin viset na portu a pak hned v PS kde si nainstalije nějakýho hezkýho trojana, kterýho nenajdeš a pomalinku ti stáhne vše co bude potřebovat. Tak příště rychle mazat...

tomiki147
hodnocení

0x

Radši na to neodpovídejte! Já vám o to ho radit sice nemůžu,ale myslím si že je to jen podvod.

I když jenom možná,protože společnost Microsoft to má vyobrazeno na svýh internetových stránkách,tak je možné že to podvod není.

brzda*
hodnocení

0x

mě to přišlo taky chvilku jsem si myslel že jsem vyhrál ale pak mi došlo že to je uplná kravina bylo by to sice hezký ale je to nereálný je to blbost (škoda) :-D

papucok*

smazat.máš pravdu.*cert*

papucok*
hodnocení

0x

zdravím.

Nereagovat,smazat.jinak existuje stránka www.hoax.cz a tam máte přehled o takových věcech.

very*
hodnocení

0x

taky jsem se 4.8 stala milionářkou na uplně ten samej meil jen datum bylo novější a taky to šlo do koše.

egle*
hodnocení

0x

Zdravím, také jsem dostala ten samý e-mail, jen datum losování je 29. 8. 09. Co si o tom myslet nevím, ale myslím, že není

nic jednoduššího, než se odepsat na uváděný e-mail?

amlim*
hodnocení

0x

Moje dcera také volala,co si má o tom myslet,že jí snad vyslyšel bůh. Asi jsem jí zklamala,když jsem jí řekla,že je to blbost. Dnes je právě vhodná doba pro takové podvodníky, kteří by se ještě hojili na těch co jsou finančně na dně. *jasne*

bezjmena
hodnocení

0x

Smazat jako spam take jsem na to skoro vlitl ale takove stesti nemam :] *stop* *bzum*

edus*
hodnocení

0x

Zdravím

Já jsem tu blbost dostala dnes ve 4.00 ráno ,prý jsem vyhrála milion takova pičovina ubohá od nejakých podvodníku fuuuuuuuj

a ješte k tomu at jim dám adresu telefon ,celé jméno věk se posrali asi kokoti ,*bzum*radim vám dejte to hned vymazat po obdržení to je nejlepší co může každý udělat ,kdyby člověk neco vyhral taky musí neco hrát no ne?*smich*

lidus*
hodnocení

0x

Ano, také jsem šťastný výherce této loterie ale vzhledem k tomu, že nejsem padlá na hlavu a vím, že nemůžu vyhrát tam kam jsem se nijak nehlásila , tuto poštu již neotvírám a rovnou jí mažu. Jelikož tato pošta chodila stále, udělala jsem jednu věc , napsala jim e-mail, že pokud jsem vyhrála ať pošlou peníze složenkou a pokud nepřestanou obtěžovat podám na ně trestní oznámení a zveřejním jejich počínání v TV.Nevím jestli to zabralo ale každopádně je tři týdny pokoj.

Nezarazil vás ani překlad do češtiny? Předpokládám že u tak bohaté firmy kde rozdávají výhry za nic by si aspoň najali překladatele.

trafika
hodnocení

0x

je vubec možné abi někdo výhrál v teto loterie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]