Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na bolesti zubu?

Od: loolne odpovědí: 11 změna:
Zdravím, můžete mi poradit něco, co účinně pomáhá proti bolesti zubu? Včera jsem byl dělat kanálky a nehorázně ten zub teď bolí. Zkoušel jsem ledovat, vyplachovat.. Nic nepomáhá, pouze prášky, ale těch jsem už snědl tolik, že bych se jim rád vyhl. Diky moc

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Já teda nevím ale různé rady jsou jenom na chvilku pak stejně je nejlepší lék zubař*zed*

amo
hodnocení

2x

Ošetřené kanálky nesmí bolet, to je špatne a snad je nemáte už zaplnené, to by bylo na nové čišteni, vypadá to na nevyléčený zánet. Domluvte se s lékařem na penicilínové výplni, aby se zánet nešířil, bez antibiotik to asi nepujde.

hodnocení

1x

Mně vždycky pomohlo přiložit na bolavé místo rozříznutý plátek z aloe vera a mít ho tam i přes noc.Nedám na ni dopustit.

hodnocení

0x

nevím jak komu-mně na bolest zubů vždy pomohl jen lékař , zubař žádné prášky mi nepomohli.jedině pak láhev rumu či jiného alkoholu ale to pak ,při vystřízlivění může být ještě horší *smich*

hodnocení

0x

Buď hřebíčkový olej z lékárny na vatičku, nebo odvar z hřebíčku z obchodu a teplý (ne horký) držet vždycky chvíli v puse a proplachovat. Ale to je jen první pomoc - když se to neusadí, pak jedině zubaře.

hodnocení

0x

Zkuste jako první pomoc rozkousat hřebíče, prý to pomůže. Pro tyhle případy mám hřebíček naložený v lihu.

nikdo*
hodnocení

0x

Ataralgin. 1-2 hned, a když to nepomůže, tak 1-2 asi po 2-3 hodinách. Pak už brzděte. Ale prohlídněte si kontraindikace. Neznám je zpaměti. Taky bych musel hledat.
Na mě to funguje dost spolehlivě. Ale tak dva až tři dny. Pak si tělo zvykne a už nezabírá.

hodnocení

0x

Růžový IBALGIN 400.

Proč růžový, ted se vyrábí tmavé měkké kapsličky Ibalgin 400 a zabírá opravdu rychle.

zoubek
hodnocení

0x

Pasta z medu a skořice.

Stejný dotaz je i v jiné rubrice.

doplněno 11.11.18 14:59:

poradte.cz/...

O tom medu jsem to také již četla, ale nikdy jsem to na bolavý zub nevyzkoušela, ani jsem se neodvážila nekomu poradit, když to nemám vyzkoušeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]