Nejste přihlášen/a.
Obraz se zdá podle radiátoru docela rozměrný. Osobně bych jej udělal menší, vhodnou paspartu a potom by to bylo pro mne celkem přijatelné. Přece každý nemůže být mistrem malby.
A dám Vám radu. Nikdy nedávejte k hodnocení nedokončené dílo. Jedině tak ještě někomu nejbližšímu. "Hodnotit" až bude se vším všudy včetně rámu, pasparty...
Dobrý den, mně se to docela líbí a až to bude hotové, tak to bude ještě lepší. Oceňuji na tom schopnost zaplnit velký prostor i nápad. Kdo někdy stál před prázdným plátnem (nebo papírem), tak ví, že základ je vědět, jak začít a co chci vlastně stvořit. Takže, pokračujte a hlavně, že Vás to baví. Zdravím!
Kreslím a maluju (pro radost,ale jen za peníze) a ptát se takhle je hloupost.Hele já taky nemusím Ladu,Trnku,Zmatlíkovou,Borna...miluju Disneyho.To je prostě nebe a dudy.Líbí-Nelíbí?Nejde to srovnávat,každému se líbí něco jiného.
Příště se ptejte-Co bych měl zlepšit?vidíte nějaké chyby?Co Vás zaujme?Líbí se Vám barevnost?...ptala bych se více konkrétně,aby se člověk vyvaroval chyb,které sám nevidí.Já dělám převážně portréty a chyby,které jsem práskala dříve,jsem prostě neviděla.Ted je mi až stydno,když to vidím zpětně po letech.Na tohle je dobrý cizí názor,cizí oči vidí chyby lépe.
Pro mě je problém barevnost,přijde mě to jako omalovánka o pěti pastelkách.Aspoň ta zelená a obloha by snesly trochu plastičnosti.Jinak proč né?určitě to domácnost oživí
Relaxace při výtvarné činnosti je výborný nápad. Kdybyste byla moje dcera a občas vytvořila nějaké podobné dílko, měla bych z něj radost a někde si ho vystavila. Ne zrovna na WC, ale třeba na schodišti, v pracovně... Ale dceři bych zároveň, doporučila, aby relaxovala trochu "rychleji", ne u obrovských papírů.
Ale nejste moje dcera, tak se pustím do kritiky. První dojem z obrázku nebyl špatný, ale kazí ho:
- zjištění, že se k tématu opakovaně vracíte (odkaz přidaný rádcem karl).Pokud relaxujete stále a často s Hradčanami, tak tomu něco chybí. I kresba a la naivismus může mít v sobě sílu.
- vtíravá myšlenka na povídku B. Němcové V zámku a v podzámčí. Motiv Hradčan je proveden v šedi a realističtěji než barevné stráně pod nimi. Automaticky vyvstane otázka - proč?
- sníh nebo okvětní plátky. Pokud je to sníh, jsou koruny stromů moc zelené, pokud jsou to okvětní plátky, pak létají překvapivě do oblak (povětřím létající holka od Chagalla je něco úplně jiného).
Když to shrnu, tak vidím celkem zručnou kreslířku. Ale nevidím to na prodej. Na rozdávání babičkám a tetičkám ano.
Obraz není úplně špatný, jen bych použila příště více odstínů zelené, některé plochy světlejší zelenou a jiné tmavší. To samé u oblohy a domu, oblohu jiný odstín modré a dům také jiný odstín modré. Jestli máte jen základní řadu barev, odstíny si vytvoříte přidáním bílé do modré, u zelené přidáním žluté. Aby obloha nepůsobila jako tapeta, udělala bych na rozhraní, t,j. kde se setkává popředí s pozadím, prostě na obzoru udělat oblohu trochu světlejší. Ale možná to byl záměr, jinak obrázek je docela milý, pokračujte v tom, zapojte více barev a zase nám vás výtvor pošlete, já jsem tedy zvědavá. Malování zdar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.