Nejste přihlášen/a.
Ta střecha je opravdu tak křivá? Já bych řekl že realismus moc lidi nepřitahuje, zkusil bych to spíš abstraktně. Vyjádřete barvy a pocity. Barvy hodně závisí na počasí, jak svítí slunko, jaká je obloha atd. Můžeš to zkusit přemalovat abstraktní technikou, vezmi barvy a snaž se rozbourat všechny hrany a rohy. V jednoduchosti je síla.
Čím to vlastně bylo malované?
Dobrý večer - ono je to hlavně hodně špatně vyfocené - člověk neví, jestli je papír pomačkaný nebo je to obláček...
Trochu mi to připomíná domečky od Müllerova krtečka - nevypadá to tak špatně, ale prodejné asi ne...
Pokud jste na FB tak jsou tam skupiny ,které malují i kreslí...Je to šablonovité .vypadá to jako kulisy v divadle...Malujte -pokud vás to baví,,taky si kupte knihy o kresbě.Ale doporučuji FB,,také maluji a dodávám obrázky ,,je nás tam dost.I malířů slabších ale i kapacity,,,Když tak mi napište do schránky..
Kdyby jste to namalovala jen rukou bez pravítka,bylo-by to snad lepší.Ale prodejné to vůbec...cvičte! Zajděte si do plenéru a malujte třeba přírodu ,,,ale největší hra je z barvama to je už těžké,,třeba vodovkama zkuste..
Dobrý den, mě se kresbička docela líbí, ale klidně na tom ještě zkuste zapracovat. Pozadí nikdy neřešte tímto způspbem, buď ho - pokud je jen jodnobarevné neřešte vůbec, nebo ho přiznejte ve formě šrafování, toto rozmazávání delší hranou, jak to máte, celkově obrázek hodně kazí. Dále mě tam bije do očí nenavazující perspektiva.. Mohlo by to být schválně, ale tomu moc nevěřím Zkuste si pohrát s texturou střech, stěn. Určete na jaké straně je slunce a ještě si s obrázkem pohrajte..
Tyhle obrázky na prodej, to vůbec. Ale jako odrazový můstek pro rozvíjení talentu, to určitě. Kreslete, malujte, tužkou, uhlem, barvami. Nepřekreslujte fotky, ale vytvářejte si zátiší z různých tvarů, materiálů a barev.Nechejte stát a pracujte na něm s přestávkami klidně několik dnů, dokud nebudete spokojená.
Podívejte se do papírnictví, co všechno prodej nabízí. Papíry (klidně levný, balicí papír, hrubý, dřevnatý), kreslicí materiál, uhel, tužky, pastely. Plastická guma. Nebojte se větších fotmátů. Nešudlejte na A4. Nebojte se plochy.
A nemyslete hned na prodej, výdělek, úspěch. Kreslete pro radost!
míšo a to je kresba tužkou nebo perokresba, je to černobílé? Jestli je to tužkou, tak to chce hodně měkkou tužku a nekde přitlačit na obrysech víc a někde míň, okrajové linie mohou být silnější a uvnitř tenké...nebo čím jste tvořila a na jaký podklad, právě z fotky mi to není jasné. Nejdůležitější je, když se člověk u nějakého tvoření čítí šťastný,toto je vaše prvotina?
Uměleckou část nebudu hodnotit, tady je "znalců" dost, ale u mne je daleko důležitější konečná podoba, respektive umístění v paspartě, popřípadě rámů a následnou prezentaci díla. Obrázek dostane zcela jinou výslednou hodnotu, než takto špatně vyfocený snímek. I vaše dílko může vypadat dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.