Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malovaný obraz názor?

Od: misa6 odpovědí: 20 změna:
Ahoj, namalovala jsem obraz Prahy. Je mi 20 a mě zajímá váš názor? Například zda se vám líbý zda by jste ho koupily a za kolik? Budu ráda za všechny odpovědi. I za ty špatné. Děkuji.
Malovaný obraz názor?
Malovaný obraz názor? #2
Malovaný obraz názor? #3

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych si je tedy nekoupila, otočila jsem Vám je ;)

Malovaný obraz názor? #4
Malovaný obraz názor? #5
misa6
hodnocení

Děkuji za váš názor.

Ta střecha je opravdu tak křivá? Já bych řekl že realismus moc lidi nepřitahuje, zkusil bych to spíš abstraktně. Vyjádřete barvy a pocity. Barvy hodně závisí na počasí, jak svítí slunko, jaká je obloha atd. Můžeš to zkusit přemalovat abstraktní technikou, vezmi barvy a snaž se rozbourat všechny hrany a rohy. V jednoduchosti je síla.

doplněno 01.10.16 13:41:

Čím to vlastně bylo malované?

cesmina*
hodnocení

0x

Omlouvám se ,ale na mě je moc takový"narýsovaný".Takže bych si ho nekoupila ,neladil by s naším interiérem.

hodnocení

0x

Nechci se Vás nějak dotknout, ale je to bída. Prodejné to bude stěží. Srovnal bych to s kresbami 10-12letých dětí.

misa6
hodnocení

Děkuji jen chci vědět váš názor. Vim ze nejsem Picasso.

hodnocení

0x

Dobrý večer - ono je to hlavně hodně špatně vyfocené - člověk neví, jestli je papír pomačkaný nebo je to obláček...

Trochu mi to připomíná domečky od Müllerova krtečka - nevypadá to tak špatně, ale prodejné asi ne...

iz*
hodnocení

0x

Špatné odpovědi na tuto otázku dostat nemůžete → žádný názor není špatný. Maximálně se setkáte s negativním názorem.

Mně to přijde spíše jako kresba než malba. Ani mně se nelíbí.

hodnocení

0x

Pokud jste na FB tak jsou tam skupiny ,které malují i kreslí...Je to šablonovité .vypadá to jako kulisy v divadle...Malujte -pokud vás to baví,,taky si kupte knihy o kresbě.Ale doporučuji FB,,také maluji a dodávám obrázky ,,je nás tam dost.I malířů slabších ale i kapacity,,,Když tak mi napište do schránky..

doplněno 01.10.16 07:56:

Kdyby jste to namalovala jen rukou bez pravítka,bylo-by to snad lepší.Ale prodejné to vůbec...cvičte! Zajděte si do plenéru a malujte třeba přírodu ,,,ale největší hra je z barvama to je už těžké,,třeba vodovkama zkuste..

hodnocení

0x

No, přičmáral bych tam více bizarního kubismu. Picasso je taky drahej (i když nevím proč) :)

Picasso umí malovat,,jen se dal na podivuhodný směr..

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, mě se kresbička docela líbí, ale klidně na tom ještě zkuste zapracovat. Pozadí nikdy neřešte tímto způspbem, buď ho - pokud je jen jodnobarevné neřešte vůbec, nebo ho přiznejte ve formě šrafování, toto rozmazávání delší hranou, jak to máte, celkově obrázek hodně kazí. Dále mě tam bije do očí nenavazující perspektiva.. Mohlo by to být schválně, ale tomu moc nevěřím :) Zkuste si pohrát s texturou střech, stěn. Určete na jaké straně je slunce a ještě si s obrázkem pohrajte..

hodnocení

0x

Kdyby se to zajímavě vybarvilo (třeba pastel), tak by to nebylo špatné. Ale i barevy jsou velmi důležité, musely by sednout.

hodnocení

0x

Tyhle obrázky na prodej, to vůbec. Ale jako odrazový můstek pro rozvíjení talentu, to určitě. *palec*Kreslete, malujte, tužkou, uhlem, barvami. Nepřekreslujte fotky, ale vytvářejte si zátiší z různých tvarů, materiálů a barev.Nechejte stát a pracujte na něm s přestávkami klidně několik dnů, dokud nebudete spokojená.;) Podívejte se do papírnictví, co všechno prodej nabízí. Papíry (klidně levný, balicí papír, hrubý, dřevnatý), kreslicí materiál, uhel, tužky, pastely. Plastická guma. Nebojte se větších fotmátů. Nešudlejte na A4. Nebojte se plochy. ;) A nemyslete hned na prodej, výdělek, úspěch. Kreslete pro radost!

hodnocení

0x

míšo a to je kresba tužkou nebo perokresba, je to černobílé? Jestli je to tužkou, tak to chce hodně měkkou tužku a nekde přitlačit na obrysech víc a někde míň, okrajové linie mohou být silnější a uvnitř tenké...nebo čím jste tvořila a na jaký podklad, právě z fotky mi to není jasné. Nejdůležitější je, když se člověk u nějakého tvoření čítí šťastný,toto je vaše prvotina?

jofa*

Uměleckou část nebudu hodnotit, tady je "znalců" dost, ale u mne je daleko důležitější konečná podoba, respektive umístění v paspartě, popřípadě rámů a následnou prezentaci díla. Obrázek dostane zcela jinou výslednou hodnotu, než takto špatně vyfocený snímek. I vaše dílko může vypadat dobře.

lidus*
hodnocení

0x

Nejsem obdivovatel příliš rovných linií, kresba mě moc nezaujala ale může se najít člověk co to koupí. Tchán v Praze koupil obrázek od pouličního umělce za 150,- je velmi podobný tomu vašemu.

gnc
hodnocení

0x
Tak prodejné to rozhodně není, vypadá to jako vyfocene v polovině díla. Aby to za něco stálo, muselo by se na tom pracovat ještě hodiny. Ten papír je poloprazdny.

hahanaj*
hodnocení

0x

Ne- nelíbí se mi to

iveta*
hodnocení

0x

Já tedy nejsem žádný znalec,ale není to tak špatné.Určitě bych ho teda vybarvila. Ale nekoupila bych si ho,nehodil by se mi do interiéru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]