Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Loterie Babišova

Od: uctenka odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, mohu se zeptat z kolik vás hraje uctenkovku
já ji třeba nehrají nemá to smysl ti hrát
Denní denně vidím někoho sbírat u obchoďáku účtenky a jde potom k dalšímu to jde hrát i s cizími účtenky nebo ne

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zatím mi nikdo z těch chytrolínů, co melou o tom, že učtenková loterie bonzuje nedokázel uspokojivě vyvětlit v čem to bonzování spočívá *haha*.

Je to zase o ovčanech, někdo v médiích plácne, že to je bonzování a ovčané se toho chytnou.

Když jsem byl v roce 1975 ve Švédsku tak jsem byl upozorněn na to abych si z obchodů bral učtenku, že mohu být před obchodem zastaven a vyzván k prokázání, že účtenku mám, jinak budu považován za zloděje, neboť bez účtenky jsem nejspíš zboží ukradl ;)

hehe

Uz podle dotazu je poznat, co za človeka se ptá, je to zkratka nechápavý nebo špatne informovany obcan, ktery si to ve sve hlave nedokazal zatim srovnat, ale touzi po spravnem pochopeni jako dite po dudliku. Myslim az mu to dojde bude chtit taky hrat, i kdyz treba tajne, ale nekde v hospode bude radeji drzet basu s primitivnim davem kecalu. Škoda kazde uctenky, ktera zustane ladem! Nepodporujte zlodeje, máme šanci zatnout jim tipec! Nebo snad chcete, aby kdejaký "zelinár" si mastil kapsu a vysmival se poctivcum, ze on si dokáze nahrabat a zit na vysoke noze aniz musel vystudovat, co vtipu na tohle tema se tahne českou kotlinou od dob znarodneni a nadvlady "stranicke inteligence", ale dnes uz by nemelo byt normalni, aby se ruzni vychcankove napakovali na ukor statni kasy nás všech a hlavne tech potrebnych. Výber dani si kazdy stat musi hlidat, kdyz chce prosperovat!

hodnocení

0x
tomas11*

tu na se dozvíte vše

uctenkovka.cz/...

hodnocení

0x

Mně to připadá trapné, onehdy po baráku pobíhala jedna planí za baráku a žebrala účtenky nebo viděla vybírat koše.

Mně by fakt nebavilo schovávat horu účtenek a pak ještě kontrolovat výhry.

Považuji to za nesmysl a ty peníze by více prospěly třeba ve zdravotnictví nebo domovech důchodců.

Kdyby lidi byli zvyklí brát si účtenku třeba i když jí vzápětí hodí do koše, nemusela by být tato nesmyslná loterie :-D

hodnocení

0x

Celý život jsem si brala účtenky, protože to bylo pro mne samozřejmostí. Já zaplatila za zboží a mám dostat účtenku, kde je jasně napsáno co jsem koupila a kolik jsem za to zaplatila. Tady se asi ten zvyk nebrat si účtenky, vznikl v dobách, když se rozmohly ty všelijaké trhy s Vietnamským zbožím a ti snad ani neměli v té době žádné kasy. Nevím, jen dedukuji. Já teda chci účtenku vždycky, bez ohledu na pana Babiše. Ale tu účtenkovou hru teda nehraji a nikdy hrát nebudu. To mne prostě a jednoduše nebaví. Ale úplně klidně si dovedu představit, jak někteří lidé pobíhají a prohrabují koše, nebo obíhají sousedy. *hledam*

jentak*
hodnocení

0x

Mám poznámku k té části lidí, která nehraje kvůli pocitu jakéhosi "bonzování", nebo jak to nazvat. Nemusíte hrát s účtenkami od holiče, automechanika, nebo z hospody, co já vím, prostě od podnikatele, u kterého to považujete z nějakého důvodu za nefér. Stačí hrát s účtenkami z těch běžných obchodů s potravinami, z ochodních řetězců, kterých stejně za měsíc máte násobně víc než třeba z hospody. Je to na každém, jak si to srovná se svědomím. A kdyby jste začali počítat kolik těch účtenek každý měsíc máte, tak by jste se možná divili.

wanesa*
hodnocení

0x

Já jsem zaregistrovaná a posílám pouze své účtenky.Nikdy by mě nenapadlo odesílat cizí.Stejně si je schovávám,protože většinou platím kartou,tak pro případnou kontrolu...

Já jsem se ještě účtenkovky nezúčastnil, ale ono je něco špatného poslat učtenku která mi nepatří?:-D

Ony jsou učtenky nějak podepsané nebo co? *haha*

Dopustím se tím nějakého podvodu?

Zahozená a nalezená účtenka svůj účel splnila - byla vydána, pak ať si jí do loterie zařadí kdo chce, ne?

hehe
Bmbx- samozrejme je to tak a event.vyhra patri tomu, kdo se namáhal uctenku zaregistrovat pod svym kontaktem, nikoliv tomu puvodnimu majiteli, ktery ji pohrdave odhodil a pak se treba vztekal kvuli vyhre. Kazdy sveho štesti strujce *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]