Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde vzít hodně účtenek do loterie?

Od: eetman* odpovědí: 31 změna:

Dobrý den, kde vzít velké množství účtenek do účtenkové loterie? Diky za rady.

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

scv®
hodnocení

3x

Zrovna jsem někde na netu četl "geniální" tip: nakupujte každý den rohlíky (nebo něco podobného) po jednom, každý v jiném obchodě / pekařství.. 8 rohlíků denně = 240 účtenek za měsíc. Na zadávání do systému si pak ale asi budete muset najmout brigádníka *smich*

radkapod*

Vybírat koše za pokladnami. Už několikrát jsem u nás v obchodě zahlédla pána (slušně oblečený asi 55-60let) jak něco hledá v koši. Jednou jsem se ho zeptala: "Jestli si u nás v koši něco zapoměl". Odpověděl mi, že hledá účtenky. Lidé u pokladny se chichotali a někdo říkal, že by z něj Bureš měl radost *smich*.

Ale jak píší jiní výše, z jednoho obchodu můžete jen jednu účtenku denně.

eman*
No jestli ma z jednoho obchodu uctenky pro vic znamych, treba nejaka pokladni nosi sousedum za bakšiš, tak proc ne? :)

harro
hodnocení

2x

Můžete zkusit vybírat v obchoďácích koše nebo poproste prodavačky, jestli si můžete přehrabat ty jejich koše, co mají u pokladny, kam mačkají nevyzvednuté účtenky. Ještě můžete zkusit somrovat za kasami, jestli by vám nakupující nedali svoje účtenky. Je to sice v prvním případě trochu ekelhaft a v druhém dost podúroveň, ale pro někoho, kdo se chce ve velkém účastnit té bonzovací hry pana Babiše, to nebude jistě nic tak hrozného proti srsti, co by se nedalo zkousnout. Abych se přiznal, nevím co chcete slyšet, než že musíte hodně nakupovat, abyste měl svoje účtenky. Cizí účtenky se nikde ve velkém množství neválejí. Připomínáte mi tazatele, který se tu před časem ptal, kde se dá sehnat hodně elektrošrotu, že z toho chce dolovat vzácné kovy na kšeft. V obou případech je stejná rada, nevyplatí se to. Námaha, kterou vynaložíte na tyto nesmysly je vždy daleko větší, než případný zisk nebo snad výhra.

Tohle bude fungovat jen pokud by každou tu účtenku registroval na jiný email.

hodnocení

2x

Jeden se nestačí divit. Spoléhat se na to, že vyhraju v účtenkovce je stejné, jako být přesvědčen o tom, že musím vyhrát první ve sportce, nebo stíracím lose. Je to všechno o štěstí, náhodě.

Především mě zaráží ta snaha obejít vše tím způsobem, že si budu registrovat cizí účtenky a snažit se jinak vše obcházet. Ale není čemu se divit, jsme v Čechách.

Já každou účtenku po nákupu zaregistruji, pokud by se štěstí usmálo a něco jsem vyhrála, bylo by to milé. Ale abych se na to spoléhala, tak hloupá nejsem:)Pravděpodobnost výhry je opravdu vzhledem k počtu zaregistrovaných účtenek mizivá.

eman*
No ano, snad kazdy normalni clovek chape a veri tomu jako kazdemu jinemu sazeni, ale vyherci stejne budou jedni z nas:)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, musíte hodně nakupovat a brát si účtenky - přeci nechcete podvádět a těšit se z výhry na cizí účtenky. Hodně štěstí při losování. Zdravím!

doplněno 05.12.17 23:05:

A když vyhrajete na cizí účtenku, tak si výhru ponecháte nebo ji chcete předat původnímu majiteli účtenky?

doplněno 05.12.17 23:23:

A to se říkalo v TV, že prý to z lidí gamblery nemůže udělat .

eetman*
hodnocení

Kdybych soutěžil s cizími účtenkami, tak to není podvod. Pravidla nic takového nevylučují.

mnd®
hodnocení

0x

Od jednoho obchodníka lze z účtenek vystavených v jeden den registrovat pouze jednu.Tak si vemte dobrý boty a každý den obejděte sto obchodníků a máte je.I když byste ji chtěl registrovat ještě třeba na účet kamaráda,tak ji to už stejně nevezme - napíše to,že je už registrovaná.

alten*

Od jednoho obchodníka jen jediná účtenka vystavená v jeden den může být registrovaná/přihlášená do loterie na jediném účtu/e-mailu. Tato vaše úvaha je chybná! Podle vašeho výkladu by mohla být registrována jen jedna účtenka z tisíců účtenek v jeden den jediným obchodem ( např.Tesco, Billa ..).To by znamenalo, že jen jeden zákazník konkrétního obchodu v daném dni může účtenku do soutěže přihlásit , ale nepochybně to tak není. Pokus, který uvádíte, nedává smysl, ptrotože každá účtenka může vstoupit do loterie jen 1x. Pokud mám v jeden den např. 5 účtenek z jediné prodejny, mohu je přihlásit do loterie , ale každou účtenku na jiném účtu/e-mailu ( možná je omezením také IP adresa, aby si někdo nezaložil za tím účelem další účty/e-maily ).

hodnocení

0x

Jedině uskutečněnými nákupy. Pokud vyluxujete koš před prodejnou, nalezené účtenky se Vám stejně nezaregistrují, musí být z toho každého obchodu jen jedna účtenka denně. Jinak by lidé u pokladny zdržovali, když by chtěli rozdělit nákup za 28,50 na 3 účtenky. Je to proto takhle ošetřené. Pokud jste z města, oběhněte každý den odpadkové koše na parkovištích u prodejen. Určitě účtenky najdete, každý zákazník si je nebere domů. Ale byla by mě hanba někde se hrabat a vymetat koše. . Jistě nakupujete, jako každý druhý, použijte ty svoje. Jaga.

Jinak - neúčastním se, jen jsem si pročetla pravidla, abych věděla, o čem to je. Po pravdě, nic pěkného. Jen chtějí nachytat bonzáky na tučnou výhru.

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

klubicko*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

0x

Nemyslím si, že se to vyplatí (především kvůli nízké pravděpodobnosti výhry a poměrně vysoké náročnosti registrace účtenky ), ale zřejmě jediná možnost je zaregistrovat si velké množství účtů a vybírat účtenky z vozíků supermarketů.

mnd®

Toto jsme zkusili ze srandy s bráchou v prvním kole - nefungovalo to.Já svůj účet / on svůj ve vedlejším městě.Já ji zaregistroval a poslal jsme mu stejné údaje z dokladu.On ji už nezaregistroval,protože ty údaje už jsou jednou v systému.Tento fígl tedy mají ošéfovaný taky.Ale za zkoušku to stálo.Dál nehodlám sedět u PC a ťukat hlouposti do loterie.Mám víc práce jinde a ta je aspoň zaplacená.

lopata*

na PC mě zabere registrace účtenky 20s

janlauryn*
hodnocení

0x

A spočítal jste si už pravděpodobnost nejvyšší výhry? Ta je celkem minimální, i kdyby jste zaregistroval 1000 účtenek. Někde bylo napsáno, že do loterie bylo zaregistrováno v minulém slosování cca 11 milionů účtenek.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

poslu ti uctenky co tu mam za posledni mesic , akorat nejdriv musis poslat kilo na postu a obalku, vyplati se to? kdo umi napocitat do peti odpoved zna

jenda2*
hodnocení

0x

Jak lze snadno v Česku s vidinou nějaké výhry kohokoliv udat nebo sám na sebe státu sdělovat, kdy, kde, co a za kolik jsem co koupil. Máte toto zapotřebí?

eman*
Byt takovej cimprlich je zbytecne, co tajit na nakupu, kdyz treba na FB se prozrazuje mnohem vic. Kdyz uvazite, ze dane budou diky tomu platit hezky česky vsichni a šizunkove utrou hubu, bude i na zvyseni duchodu, protoze rozpocet v prebytku to umozni kazdy rok, pochopte uz konecne, ze bude lip, vsude se danove podvody prisne trestaji, proto je tam lepsi prosperita a tady v chudákove rvou hlavne jen cesky podvodnicci a jimi zblbli primitivni chudaci co ani nevi "vocogou".
lopata*

na každém eshopu a zadáváte defrakto to samé, pokud nechcete učastnit se nemusíte, nesmyslná argumentace

nox®

Sice to sem vůbec nepatří a soutěže se neúčastním, ale dovolil bych se zeptat, jak člověk někoho udává zadáním platné účtenky do slosování? Pokud účtenka platná není, pak by se to tedy dalo nazvat jako podvod ze strany obchodníka a stížnost je na místě ne? Kdyby někdo udělal podvod na Vás, předpokládám, že se také budete bránit, tak proč by to tak nemělo být i ze strany státu?

Jenda2, nechápu, jak jste na tohle přišel! Kdo koho proboha udává, když si vezme účtenku za zboží, které legálně zaplatil. "Účtenkovnu" sice nehraji, ale nevidím na tom nic špatného ani nic udavačského. Nikoho tím přece nelze poškodit. A státu je úplně jedno kolik jsem si něčeho koupila, čím víc, tím lépe, neboť peníze musí být v oběhu.

A pro tazatele, já bych se zeptala známých. Je jich hodně, kteří účtenky vyhazují i když si je logicky vezmou. Já bych Vám je klidně dala, kdyby to bylo možné. Ale posílat je poštou nebudu ;), to jistě chápete.

"...kohokoliv udat nebo sám na sebe státu sdělovat, kdy, kde, co a za kolik jsem co koupil".
Viděl jste někdy takovou účtenku *sok*? Docela by mě zajímalo, koho třeba touhle účtenkou udávám, či jak z ní stát zjistí, kolik a čeho jsem nakoupil *bzum*.

Kde vzít hodně účtenek do loterie?
mnd®

magdon: ale to co sem dáváte je pouze potvrzení že jste platil kartou a NENÍ to účtenka o nákupu konkrétního zboží.Není tam FIK//DIČ/BKP/režim atp...Účtenka vypadá jinak než co jste sem ofotil.A jinak dík za čísla vaší karty Visa.

souhlas. a čtyři poslední čísla karty, to se hodí, že? *smich*

mnd®

mikihans: pst *smich* rusové a bulhaři si s tím poradí.

Kde vzít hodně účtenek do loterie? #2

hodnocení

0x

U Kaufu,Tesca,Globusu,Lídlu,se jich docela dost ,,válí,,venku v nákupních košících,tak směle do toho! :--))

Ale ta informace do toho systému neputuje, putuje jen celková částka, čas, ičo a daňový vyúčtování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]