Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenství s učitelem

Od: anonymka odpovědí: 5 změna:
Ahoj, potřebuju pomoct. Jsem žákyní 9.ročníku ZŠ a je mi 15 let. Asi před měsícem jsem začala mít vztah s mojim učitelem. Začalo to tím, že jsme se scházeli o přestávce a po vyučování u něj v kabinetu. Párkrát jsme se spolu vyspali, nějaké to líbání, dárečky, atd... Bohužel tenhle vztah k ničemu nevedl, nemohli jsme projevovat žádné city na veřejnosti, tak jsme se rozešli s dohodou, že zůstaneme nejlepší přátelé. Teď jsem ale zjistila, že jsem těhotná. Vůbec nevím, co mám dělat. Dítě mít v 15 nemůžu, ale na potrat taky nemůžu jít, protože je moje rodina věřící. Jak mu to mám říct, nebo co mám dělat? Učitelovi je 35 let a nemá rodinu.
výtka
Upozornění od sys strejc 28. 11. 2017 22:46:36
Jak to opravdu je? :-D poradte.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Chtěla bych vidět kantora, který kvůli měsíci "potěšení" s nedospělou kačenkou bude riskovat minimálně zákaz činnosti, ne-li přímo potrestání. Sazba je tam myslím do čtyř let.

Zlé ale je, že mu taková kačenka může klidně škaredě zavařit nejen co se trestního zákoníku týče,

hodnocení

2x

tady moc možností nevidim

prvně bych to asi probral s učitelem at ví co ho čeká

pak byste asi měli oba zajít za rodiči a říct co se stalo,veselý to asi nebude ale vzhledem k náké té víře vašich rodičů by to neměla bejt až taková tragédie

pak to bude jen o tom jak se domluvíte

v každým případě se to nesnažte tajit mohla byste se dostat do situace kdy by stim něco dělat šlo ale váš těhotenský stav už to nedovolí

hodnocení

1x

S ucitelem zajdete za rodici.
I verici rodice zmneni nazor na potrat pokud se to tyka jejich rodiny.
Proc by mel byt ucitel pedofil? Nektera devcata jsou brzy vyspela a je jen nedockavy:-/

iz*
hodnocení

0x

Česky. A co nejdřív!

doplněno 28.11.17 23:21:

Strejci, díky. (Tušila jsem, že je to nějaká "kulišárna".)

doplněno 30.11.17 13:05:

Učitel má poměr (nikoliv vztah) s patnáctiletou žačkou deváté třídy? A dívka z věřící rodiny otěhotněvší se svým učitelem? Já tomu nevěřím...

hodnocení

0x

Nějak se mi tomu nechce věřit, pokud to je pravda, tak nechápu, že jako věřící si začínáš už v 15, to Ti rodiče nevysvětlili, že máš na to čas, že jsi nezralá a už vůbec nechápu toho učitele, to snad musí být pedofil. A vůbec se nedivila rodičům,že Tě pošlou na potrat a jeho udají, on měl mít rozum, já bych to jako matka udělala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]