Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nerozumím mu,ale miluji ho

Od: naivni* odpovědí: 3 změna:
Zakoukala jsem se do jednoho kluka,kdyz se náhodne potkáme,je na me nalepený,rika at si mu sednu na klin a takovehle recicky...potom ale kdyz se chci domluvit schuzku tak říká ze neví,nebo vecne nema cas a kdyz reknu at navrhne den/cas on tak to prechazi bez odpovedi,proc? A treba mi sam ani nenapise,kdyz se zeptam jestli otravuju a mam psat dal...tak neotravuju a mam ale nerozumim tomu,mam u nej sai nebo ho mam nechat byt.? Prosim poradte :-/ :)
výtka
Upozornění od sys strejc 10. 09. 2017 10:23:53
Tak jste naivní kluk nebo holka? poradte.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucka*
hodnocení

1x

Rozhodně neuhánět! :D Vůbec si ho nevšímej, jen se s ním třeba zdrav nebo tak,, řekni mu, ať se na Tebe nelepí, nesedej si mu na klín, nebo když Tě k tomu vyzve, řekni třeba něco jako ,,jo, Tobě určitě".. ne uraženě, v klidu, s úsměvem.. uvidíš, jak po čase obrátí, pokud se mu opravdu líbíš.. funguje to,věř mi! :)

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Nechejte ho být, neuhánějte. Takto vás má jistou, protože ho stále kontaktujete, a sám se nemusí vůbec, ale vůbec snažit. Asi má nějaký důvod, že vás nezve na rande.

lenicka*
hodnocení

0x

Asi bych to nechala volně, nepiš mu a uvidíš jak se zachová, pokud má zájem tak se ozve :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]