Nejste přihlášen/a.
Nezlobte se, jsem už starší kus, zažila jsem mnohé a tak vám radím, rozejděte se. Pokud partner pochází z rodiny, kde není vše, jak má být, potáhnete s sebou tu jeho rodinnou situaci jako kouli u nohy. Jako mladá bych vám radila, překonejte všechny překážky atd. blabla a jako stará vám radím, jděte od toho. Jste moc mladá na to, abyste se zbytečně trápila tím, co můžete změnit.
- v tomhle věku bych se rozešla . Nehledě na to, že partner o vztah taky nestojí, jinak by se choval jinak.
- pokud jsou spolu jenom rok, partnerce je 20 a ještě studuje - nebyla by pro partnera, který zřejmě potřebuje psychologa - oporou, ale spíše zátěží. Nepředpokládám, že by tazatelka byla Matka Tereza !
Vživotě procházíme různými zkouškami, já být na Vašem místě, tak bych chtěla obstát. Druhému by měl pomáhat vždy ten, co má starosti menší a záleží - li mi na něm a vím, v jak složité situaci se nachází, tak podpořím, bez ohledu na své potřeby, minimálně do doby, kdy se z toho vyhrabe. A pak se uvidí, nakolik je vztah ještě smysluplný, jestli se vše vrátí do uspokojující roviny, nebo se něco zásadního vytratilo. Teprve pak byste to měla řešit.
Vykašlat se na partnera v nouzi, není zrovna dobrá vizitka.
ještě ja musím být ta vše tolerující, podporující a neustále pozitivní
Vždyť je to snadné - nemusíte.
PS - zkuste si představit, že byste byla v jeho situaci. Hezky realisticky, se všemi, i ošklivými, detaily - možná leccos uvidítejinak.
Vy si tady evidentně z lidí děláte srandu a nudíte se, že? Ten příspěvek, který sem dala jedubabicka, jste evidentně psala také vy! Stačí se podívat.. Těžko radit, když se jednou partner stará o matku, jindy zas o otce...že?
Věřím vám, že je to velice bolestivé a navíc bezradné. Hlava říká něco jiného, než srdce. Také to, co bylo je ve vás velice hluboko a stále nemůžete věřit, že změna je trvalá. Šlo by, neprožívat? Jen přijímat bez uvažování co bude? Poděkovat za hezkou chvilku a zbytek neřešit? Asi by to nešlo, ale pokuste se! Věci a události se budou dít i kdybyste strála, bez pohnutí, uprostřed prázdné místnosti. Prostě, půjdou tam, kam směřují, ať už s vaším přičiněním nebo ne. Vaše stěhování to všechno popostrčí někam. Nikdo neví kam.
Každopádně vám přeji laskavý osud a hodně štěstí.
Pokud je vše idylické, budu s partnerem. Ale když není něco podle mě, tak ho hned odkopnu, viďte? Nezlobte se na mě, ale jste sobec! Partneretví-manželství není jen o těch hezkých věcech, ale o tom, jestli partnera-manžela podržíte i v těchto těžkých chvílích. Nejsem pambíčkář ani v žádné jiné víře, ale člověk, který hledí jen na sebe a svoje potřeby nemůže být nikdy šťastný. Můj názor.
Jejky, jejky, jejky. Honey a tazatelka jedno tělo i duše jsou . Navíc psychiatrické problémy má asi tazatelka, když sem neustále píše pod jiným nickem. Víz odkaz na starší vlákno u jedubabky
Honey alias emm, ale prosím Vás, jaké "pískle"? Není to tak dávno a dívky už ve dvaceti měly rodiny a děti a uměly se o tu rodinu postarat. Dneska tady dvacetiletí lidé skučí jak jsou nezkušení a přitom na druhou stranu už jsou sexuálně vyspělí ve dvanácti letech podle jiných dotazů. Vy tady zakládáte pořád stejné dotazy a tváříte se, že jste někdo jiný. Takže si z lidí evidentně utahujete a ještě se vztekáte, když Vás někdo prokoukne. Asi se snažíte trolovat, tak si o trolech napřed něco přečtěte a zjistíte, že je tenká hranice mezi trolem a trotlem. A pozor, tohle jsem nevymyslela já, abyste mne nezačala napadat, že Vás urážím. A ty "fatální životní situace" které si vymýšlíte jsou všechny na jedno brdo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.