Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám takový menší problém,už hodně dlouhou dobu přemyšlím že si zajdu užít na privát-do bordelu ale nevím kam jít...Kde je to lepší? Máte s tím nějaké zkušenost někdo z vás tu? Totiž takhle mě žádna holka nechce a já už fakt nevím co s tím mám dělat! Holky mě totiž odsuzují za to jak mluvím..(Mám od narození Vadu Řeči ale jinak jsem úplně fajt bezva kluk..Nevím co na mě vidí proč mě nechtějí? A je tu další problém! Jsem pomalu 23-panic a to už je varování že už potřebuji sex! Chci ale poprosit co nebo jak se chovat v takovém prostředí? Jak to tam funguje? Jak to tam probíhá? Jakože já bych už tam šel dávno,ale já na to nemám jaksi furt odvahu a navíc sem tak trochu stydlivka...
Děkuji za pomoc a za rady. Děkuji mockrát hezký den mějte Nashledanou
Vykašli se na to, je to nesmysl. Chápu, že tě láká zasunout, ale když si ho vy..., tak ušetříš prachy a ještě budeš vědět, že z toho neonemocníš. A navíc budeš moci vždycky říct:"Nikdy jsem za sex neplatil." Opravdu je nesmysl platit nějaké špíně za to, že ti roztáhne nohy. Uvidíš, že až budeš mít přítelkyni, tak budeš rád, že jsi tam nešel.
já mám taky vadu řeči..od malička mi to okolí dávalo dost najevo...když mne chtěli usadit nebo ublížit tak po mně přehnaně opakovali to co jsem řekl... a bylo to...dětí dovedou hodně ublížit...posléze jak jsem byl už starší tak už to posmívání vymizelo-no sem tam byly takové ty náznaky ale dalo se...okolí mne bralo už z jiné stránky...ale taky jsem se držel stranou s tím že nemám šanci..a právě k vůli tomu o mne projevila zájem dívka o kterou projevilo v té době více mých vrstevníků..a...už jsme spolu přes 40 let,máme dvě krásné a moc faj děti..posléze vnoučátka...no prostě neházej flintu do žita..návštěvu podobných zařízeni ještě určitě odlož!
Bordel jako Bordel
Pánové, jedno si ujasněme hned na začátku: bez bankovek nestrkejte nikam ani nos! Bordel je především byznys, ať se vám to líbí nebo ne! A vatou myslíme litry a víc! Pokud hodláte při placení sázet na prkno dvojku v kilech, počítejte s tím, že budete za vola!CENA:Všechno domlouvat dopředu! Aby vás ty dýmky míru nevyšly na 3 měsíční výplaty! Ono se sekuriťákem za zadkem už toho moc nenasmlouváte!Jinak bych raději volil fer-normal.seznámku.
Mě taky nikdo nechce a to nemám vadu řeči. Uvědomte si, že ta paní z bordelu, privátu vás nemiluje a nebude milovat. Bude to jen čistý sex. Do toho bych já nešla. Pokud chcete vztah, tak v bordelu ho nenajdete stejně a nebude to sex z lásky. Zjistíte, že to není ono nebo se vám to naopak zalíbí. Uvidíte. Taky nevím, jak to mé vrstevnice udělaly, že si přičarovali kouzlem chlapa, s ním mají jedno dítě, druhé dítě, třetí dítě a budou spolu spoustu let a pak ještě na hřbitově. Chtěla bych umět čarovat tak, jako ostatní ženy. Jste ještě mladý, trochu se otrkáte a pak někoho najdete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.