Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nebezpečné vztahy

Od: evavancatova odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

sleduji váš pořad "Nebezpečné vztahy" a zarazila mě jedna věc. Včera, tj. 23.6.2017 v podvečer byla v pořadu "Soudkyně Barbara" herečka, která se velice podobala paní z "Nebezpečných vztahů", která si našla přítele o mnoho let mladšího. Ten z ní tahal peníze, aby si mohl dobře žít se svou těhotnou přítelkyní. Namluvil jí, že má plat 12 tis. a nechal se vydržovat. Pak tam příšla i jeho přítelkyně a ta celou věc objasnila, že takový plán spolu měli. Měl být ukončen narozením dítěte.

Celý příběh řešila dcera podvedené paní.

Domnívala jsem se, že se jedná o skutečné lidi. Takže pokud to dobře chápu, příběhy jsou pravdivé, ale hrajíí je buď herci nebo neherci?

Děkuji za odpověď.

Vančatová Eva

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cechacek*
hodnocení

1x

V kapitalismu musí mít občan různorodou zábavu a dostatek supermarketů a poté dá pokoj, je poslušný a věrný vynikajícím politikům

scv®
hodnocení

1x

V těchto pořadech nehrají herci, ale obyčejní lidé, kteří kývli na to, že za nějaký menší honorář odehrají kdejakou pitomost.. kdyby se nějaký rádobyherec chlubil tím, že hrál v podobném pořadu, tak si podle mě mimo TV Barrandov už nikde nezahraje.

A "pravdivé" příběhy? Spíše bych to nazval "Výtvory duševně chorého scénáristy po několika pivech" :-D Všimněte si, že podobné pořady většinou začínají jakž takž seriózně, ale postupem času nabírají směr absurdní parodie.. neustálá recyklace téhož braku prostě nemůže fungovat a tvůrci musí přitvrzovat, aby udrželi vůbec nějaké diváky.

Podobně je to i u Výměny manželek, Prostřena a spousty dalších. Mě jen udivuje, že se na to vůbec někdo dívá.. člověk by řekl, že zde platí "kde je poptávka, tam je i nabídka" - jenže ono je to v téhle zemičce možná trochu jinak - "dlouhodobě tak moc mizerná nabídka, až se poptávající spokojí s čímkoliv" *zed*

ovczaak*
hodnocení

0x

třeba zde - poradte.cz/...

iz*
hodnocení

0x

Soudkyně Barbara je hraný pořad, vystupují v něm méně známí herci. Pořad Nebezpečné vztahy neznám, ale předpokládala bych, že to v něm bude podobné a že "pravdivé" příběhy budou "upraveny".

V pořadu Soudkyně Barbara je spousta nesmyslů, rozhodně bych nikomu nedoporučovala se pořadem řídit.

hodnocení

0x

Ano, jak tu bylo napsáno, je to všechno podle scénáře, akorát tam nejsou herci, ale normální lidi z ulice. Ačkoliv se na podobné pořady prakticky nedívám, zapamatovala jsem si jednu, která byla snad ve všem, co se vysílá. Je to taková tlustá blondýna s vlasy vyčesanými nahoru a jen co já vím, tak byla v tom Farmář hledá ženu, v Prostřenu, v tom pořadu o nejlepšího kuchaře, v té soudkyni i v tom druhém.

frtz
Zajímavé, prakticky se na tyto pořady nedíváte,ale víte kde vsude ta tlustá blondýna hrála

culdabulda1*
hodnocení

0x

inspirací jsou skutečné příběhy, ale zpracování příběhů je už fabulace a hrají je méně známí, nebo neznámí herci i neherci...

hodnocení

0x

Jedná se o skutečné lidi, roboti tam zatím nehrají. Toto téma se zde již obsáhle probíralo. Napíšu jen názor Musila o Nebezpečných vztazích. Tvrdí, že pokud někdo odmítne se dostavit, tak nastoupí herec, komparz,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nebezpečné vztahy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]