Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se kde nejčastěji nakupujete zdravé potraviny? A jestli nakupujete spíše ve zdravé výživě nebo v supermarketu? A také jsem se chtěla zeptat kde si myslíte, že je to levnější?
Děkuji za všechny Vaše odpovědi.
Definuj, co si představuješ pod pojmem "zdravé potraviny"
90% potravin kupuju v Lidlu nebo Penny. Důvod? Mám to nejblíž.
Třeba taková pohanka, jáhly, qonia, luštěniny, ovesné vločky, ale i syrová zelenina, u nich se snad o jejich zdravosti přít nebudeme.
Ve zdravé výživě i v supermarketu. Obchod, který se na tyto potraviny specializuje, je zásoben mnohem větším výběrem těchto potravin, bohužel ale nemůže konkurovat cenami (a nemají třeba zeleninu). Takže základ (levnější) kupuji běžném obchodě (převládá Lidl), to co tam neseženu, v obchůdku menším. M.
Pokud vám to není jasné, tak tady poradte.cz/... to také nezjistíte Pro každého je to totiž něco jiného. M.
Já si pod pojmem "zdravé"potraviny představím něco, co není nadměrně nacpáno umělými barvivy, dochucovadly, solí, cukrem, tukem atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.