Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte nějaký nápad na článek?

Od: keira* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo náhodou někdo nějaký nápad na zajímavý článek?

Děkuji za odpověď :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nomad*
hodnocení

2x

Tak třeba tohle: poradte.cz/... . :-D

Ale neškodilo by stanovit nějaké obory.

hodnocení

0x
Třeba proč se Velká cena Mělníka bude letos létat v Olomouci.
clanek

Článek kam? Do bulváru? A jestli je jedno o čem, nebo na tema?

keira*
hodnocení

No, mělo by to být něco poutavého, třeba do prostředí středoškolského časopisu. Něco, co zaujme :)

Jenomže to víte jenom Vy, jaké je prostředí vašeho středoškolského časopisu, jaká tam jsou běžná témata, co zajímá studenty. Já bych měla nápadů na různé články, ale pochybuji že by to bylo zrovna do vašeho časopisu vhodné. To přece musíte vědět Vy co by mohlo Vaše spolužáky zajímat. Jinak nemá vůbec smysl abyste něco psala.

To jako kdybych řekla chci napsat román, ale nevím o čem. Můžete mi poradit?

hodnocení

0x

Já bych měl nápad,ale jen tak...Co bych potom napsal do své knihy kterou chci vydat.Dobře prozradím-povaha lidí,přetvářka,pravda,lež,skutečnost,empatie tolerance...stačí-to vše lidé v sobě mají i u vás i na obyčejném městě i na Václaváku.

liska*

Já bych vsadila na aktualitu. Třeba pozítří první koncert Leoše Mareše, nebo poslední duben, kdy se slétají čarodějnice, nebo už na májovou notu, jak uskutečnit polibek pod kvetoucí třešní, když tato zmrzla.

hodnocení

0x

Treba nedavno bylo vyroci prvniho cloveka ve vesmiru.

hoststary*
hodnocení

0x

Zkuste si v kalendáři najít den, kdy nebude svítit měsíc (bude tak zvaný nov, nový měsíc), a jeďte si pro zážitky někam, kde bude tma jako v pytli, například do Bradlína nebo na Kleť a vyzkušeje si jaké to bylo v dobách před Edisonovým vynálezem žárovky, kdy byla opravdová tma. No a máte i výlet i námět na článek. Když není vidět na krok, to je zážitek, ale to už dneska asi nikdo v přesvětleném světe nezná a nepamatuje.

nomad*

Předžárovkovou dobu jistě ne. Vlastně nevím o nikom, kdo by se dožil více než 130 let.

hodnocení

0x

Nejnovejsi trendy v tahacich a jejich skryvani pred uciteli.

hodnocení

0x

Tobě se ve škole líbí úplně všechno? Tak napiš o tom, co se ti fakt nelíbí. Anebo napiš o tom, co se ti líbí.

petulinka
hodnocení

0x
Ahoj,
pravidelně sleduji co se děje v mém městě a snažím se informovat novináře. Žurnalistika mě vcelku baví. Jsem z Prahy a ráda poradím. Prosím napiš na 609609609[at]mujmail.cz

hoststary*
hodnocení

0x

Zkuste udělat něco jako nerudovy feuilltony, něco faktů, něco úvah, trochu děje. Nemusíte psát o slamníku, kam s ním? Zkuste se podívat na parkoviště ve vašem městě a jiných městech a zkuste si všimnou barev-nebarev aut. A zkuste úvahu, proč je většina aut bílých, nebo šedých a velmi málo barevných. Ještě tak červené, modré skoro vůbec...

Nebo se podívejte na to, proč se dnes lidé schovávají za černou barvu. Stačí vlézt v Praze do metra a všichni jsou v černém. Stačí se podívat na televizi a i moderátoři jsou v černém. Stačí se podívat na pořad Popelka a dívky a paní jsou opět jako vrány nebo spíš straky černo šedé občas s bílou a nic barevného. Ale stačí dojet do nějakého okresního města a vidíte mnohem víc barev v oblečení. Čím, čím to je?

aktualniclanek
hodnocení

0x

Úhrady ze zdravotních pojišťoven se týkají každého (ikdyž s přibývajícím věkem je to ve větší míře).

Přesto, že jsem mladá a zatím moc po doktorech nemusím chodit, tak mě zaráží, že se neustále "žebrá" o podporu různé léčby, sbírají se víčka od petlahví a pod. Pojišťovny odmítají léčbu postiženým lidem uhradit, ale přitom - když někdo přijde s tím, že se "necítí ve svém těle" (je muž a považuje se ženu, nebo opačně), tak mu změnu pohlaví, která stojí téměř milión, uhradí. (Bylo to v TN asi před týdnem - nevymyslela jsem si to.)

I mladé lidi by mělo zajímat, jakou mají vyhlídku do budoucnosti - pokud se jim vyskytnou nějaké zdravotní problémy nebo nějaký úraz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]