Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce venku v přírodě

Od: terezkahonzicek* odpovědí: 22 změna:

ahoj lidi,jak Vám se líbí pracovat venku v přírodě,pro mě to je vždycky úžasné,já každou neděli jezdím na dřevo traktorem do lesa,je to sranda,a k odpoledni se vracím s malou dcerou vždy domu,jsme vymrzlé obě dvě,ale ten pocit,že žena to zvládne i bez chlapa je originální,dřív jsem se bála motorové pily,dřív bych ani neposekala v létě trávu,neuměla jsem ani třísky naštípat,abych si mohla zatopit,dnes už mi to jde,ráda si budu s Vámi tady psát,když dovolíte,ale nenadávej te mi, díky.

zámek
strejc uzavřel tuto otázku
Cosi je zde podstatně jiné oproti vaší včerejší zpovědi: poradte.cz/...

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Nezlobte se ale co je to dělat dřevo v lese matně vím (já jsem divák, sednu si a svačím), je to spousta práce pro dva silné a zručné chlapy. Co v tom lese dělá ženská s malým děckem a ještě na traktoru to si raděj nepředstavuji. Jinak máte pravdu, v létě je na zahradě či v lese bezva, v zimě to mám raděj panelák.

Pokud ty stromy nejsou příliš velké, je to v pohodě. Také občas nějaké kácím (a zase tak úplně malé nejsou), přičemž obyčejnou pilou–nemotorovou. To už dřina celkem je, ale zase ne tak hrozná.

terezkahonzicek*
hodnocení

tak to dělám také

terezkahonzicek*
hodnocení

když jezdím sama,tak řežu menší stromy,které bych unesla,jsou to břízy převážně,za borovice bych musela už platit,mámvyhrazené místo v lese,kde můžu si brát dřevo,a kolikrát jdu i na štěpky,ty dost také dobře hoří v kotli,a když se mnou někdo jede,z vesnice,protože,také jsou lidé,co topí ještě se dřevem,tak bereme větší kusy,někdo si už udělal zásoby dřeva přes celý rok,ale já žiju v barákzu tři čtvrtě roku,a dokonce jsem slyšela,že je trestné v létě řezat stromy v lese,hrozí za to pokuta

hodnocení

0x
Bohuzel, pokud nemate chlapa a mate barak , tak to , ale proste delat musite , i kdyby se vam nechtelo.
Ja radeji chodim na hory a do lesa na relax.
A radeji mam zenu v kuchyni nez aby vypadala zachvilu jak chlop.
doplněno 01.02.17 17:08: Pokud to neni vas les, tak se nesmi vubec kacet a brat si to domu. To bychom z lesa nemeli zachvili nic.
terezkahonzicek*
hodnocení

ne nemám muže,a vůbec mi to nevadí

satak
Je vidět, že nechodíte asi do práce...po dvanácti hodinách by jste mluvila jinak.
terezkahonzicek*
hodnocení

nechápu tvé otázce,co dřevo v lese,má společného se zaměstnáním? Zdali mám nebo nemám práci?

terezkahonzicek*
hodnocení

ano to máte pravdu,že je to trestné,já ale se starám o zvířata v lese,a tak mám za to povolené na nemalém úseku si brát dřevo,je jasné,že si vezmu někdy i co mi nenáleží vůbec,ale nenechám mrznout dceru,jinak jsem Petra a je mi 26 čau

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Já se jen divím, že si můžete jen tak jet do lesa nařezat dřevo. Ten les snad někomu patří, ne? To máte od něho dovolené?

doplněno 01.02.17 17:14:

Že vám to není hloupé se takto na internetu ještě i chlubit tím, že v lese kradete dřevo?

terezkahonzicek*
hodnocení

mám dovolené si brát sřevo popadané,po zemi,ale jsem hold lump

satak
Kolik tankujete do toho traktora a do té pily?Se nadřete a ještě proděláte...
terezkahonzicek*
hodnocení

já vím,jenže tenle dům,ve kterém žiju,hold je starší ještě kamenný,jsem ráda,že tu můžu žít,a že tu nemrznu,proto se přizpůsobávám životu,v tomle domě,jaký je mi umožněn,musím se starat

terezkahonzicek*
hodnocení

to je dobré,člověk at tady napíše cokoliv,dostane přes prsty,jinak ok lidi?Já vám neubližuji

lidus*

Ale nééé, já vam náhodou fandím i když těžko uvěřit, že si mladá ženská pochvaluje jak je to super bez chlapa a ještě v lese.

terezkahonzicek*
hodnocení

ahoj jsem moc emotivní,a v každém vztahu jsem pohořela,neumím se k chlapovi chovat,a bohúžel,jsem typ ženy,co nevydrží dlouho s mužem,který by jí říkal,co má a nemá dělat,raději jsem sama,a dělám si co chci,každé léto,je tu otevřená místní hospůdka a já si můžu tam jít sednout na terasu s dcerkou dát si malé pivko,zakouřit si,dcera má vždy limonádu a brambůrky,popovídám si s místníma,občas jsem šla na podzim vypomáhat na pole,sbírala jsem brambory,co nevzal kombajn,a dělám si co chci,a žádnej můž mi nenadává,a když něco potřebuji udělat na baráku,a mám na to peníze,vždydéle šetřím,tak mi to udělá bud soused anebo,kluci v okolíza basu piv a cigarety

klus

Chcete si zde povídat - OK. Mohu vás poprosit, abyste psala česky a neměla jednu větu na xxx řádků. Věta začíná "Velkým písmenem a končí tečkou", což mi u vás chybí. Váš text je špatně čitelný a k pochopení je nutné jej přečíst několikrát. Děkuji.

doplněno 01.02.17 18:29:

Mýlíte se - nedočetl. Takové texty jsou ztráta času a nefér k těm, od nich žádáte louskání vašeho dotazu.

terezkahonzicek*
hodnocení

ale důležité je,že jste to přečetl :))

iz*
hodnocení

0x

Nadávat Vám tu nikdo nebude, ale Poraďte je poradna, nikoliv chat...

satak
Přesně vyztiženo nejsi na "chatu"...
Sděl co nejpřesněji otázku a vyčkej odpovědi.
Pokud budete pracovat v zaměstnání dvanáct hodin,už nebudete mít chuť ani čas jezdit dělat dřevo.Tím jsem nechtěl říct, že nic neděláte, ale asi jste na mateřské...
lidus*

No tak, nebuťe zlí, je ve volné a asi to nezná, chtěla se podělit o svojí radost.

terezkahonzicek*
hodnocení

dobrý večer,pracuji osm hodin denně,kromě neděle´,to mám volno,a jednou za čtrnáct dní,pracuji i v sobotu jen 4 hodiny,člověk,který žije v baráku,musí makat i doma na domě,když příjdu domu,chci mít teplo,ale to teplo si musím vytvořit sama,zatápím každý den,i kvůli vodě,je to lepší ušetřím tím i za eletriku,protože mám bojlér kombinovaný,v létě jede na eletriku,a v zimě když topím,tak se ohřívá voda od kotle,ale na to musím mít dřevo a uhlí,a jelikož jsem ráda za každou korunu,tak topím jen dřevem,a štěpkami,pilinami,a je mi jedno,zdali píšu s chybami,na světě jsou daleko chytřejší lidé,a ti si můžou dovolit kritizovat a makat hlavou,já pracuji rukama,konec

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]