Nejste přihlášen/a.
Ahoj, když budu sedět u PC a jíst k tomu balíček brambůrků, zešpekatím z toho? Popřípadě za jak dlouho.
Zdravím,
ano, stanete se bečkou sádla, raz dva. Nemáte-li pravidelný pohyb a zdravou životosprávu, tak se za chvíli budete "valit" a nevyjdete ani schody.
btw. Mluvím z vlastní zkušenosti, nechápu, jak jsem se takhle mohla málem prožrat k imobilitě. Díky bohu jsem včas prozřela, radikálně zhubla a změnila životní styl.
Brambůrky jsou napité omastkem, kalorická bomba. A k tomu dřepět jak bedna kytu u počítače - výsledek jsou špeky jako pneumatiky. Svalstvo povolí, budeš jako tlustý rozklepaný sulc.
Volila bych raději kolo + kedlub. Je to rozhodně lepší kombinace. Jaga.
cpát se brambůrkama u PC znamená, že asi máte klapky na klávesici upatlané, mastné a plné drobečků a za rok budete kupovat novou klávesnici, podobně jako když někdo u pc kouří a popel z cigaret mu padá do mezer mezi klávesami. Ještě větší dobrodruzi jsou pijáci českého kafe s lógrem, tzv. turka, kde se občas někomu povede si kafe vylít do klávesnice a opět se kupuje nová
ale když vám brambůrky chutnají a dělají vám radost ze života, je to možná lepší než cucat sladké bonbóny nebo žvejkat žvejkačku (a tím ničit pralesy ze kterých se těží základní surovina pro žvejkání), nebo i bez brambůrků nejíst nepít a jen hodiny a hodiny s vytřeštěným očima na displej hrát nějaké šílené hry, hubnout stresem a žít v jiném světě. Brambůrky jsou dobré, ale nemusí jich být moc. Zkuste si udělat v troubě nasucho bez oleje vlastní brambůrky nakrájené na tenké plátky a jemně posolené. Jsou fakt dobré, není divu, že na ně máte chuť i u PC.
Já Vám odpovím protiodpovědí. Když budu od rána do večera sportovat, studovat a dělat jen správné věci, budu mít postavu jako baletka? Ne. Je to jen otázka psychiky. Prostě normální a chytrý člověk nepřemýšlí o tom, co by měl dělat, ale dělá to co mu dává instinkt. Pokud ho má zdravý, tak je to dobře.
Nebojte, já už řadu let jím pravidelně denně až 2 pytlíky brambůrek, u počítače sedím cca 4 - 5 hodiny denně a žádné zvláštní špeky, neúměrné věku, nemám (182 cm/86 kg). Ovšem za poslední rok se mi zvýšil cholesterol lehce nad povolený limit , takže se to chystám omezit do doby, než se mi zase sníží. Jen si marně lámu hlavu, čím po tu dobu brambůrky nahradím
.
Spíš si pokazíte žlučník / tukem/ a přetížíte ledviny /solí/ . A k přibylým kilogramům přibude časem zvýšený krevní tlak a žlučníkové kameny. K tomu ze sezení ohnutá záda a uvolněné břišní svaly, slabé nohy a ubohý hrudníček. Co se přibírání týká, záleží také na tom, jaké máte spalování , jak to máte v genech - viz rodiče a spíš prarodiče. Jsou lidi, co se cpou a nic a jiní si dají o knedlík víc, a už to pocítí na váze.
Napadlo mne přesně to samé jako Ildiku. Také si myslím, že to je stejný tazatel. Takže zabiju dvě mouchy jednou ranou. Ano, když budeš pojídat hranolky u Pc, tak zešpekatíš velice snadno. Tudíž není třeba přepočítávat cokoliv. Výsledek se dostaví rychle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.