Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Makeup na trvalo?

Od: pantan odpovědí: 6 změna:
Daval sem tu otázku: poradte.cz/...
A dostal sem jednu odpověď která mi samozřejmě byla jasná, ráno ji ani nepozáte (nejpravděpodobněji)
K tomu mě napadla tedy otázka proč se musí aplikovat makeup každý den a nejde ho mít na trvalo aspoň holka ušetří drahocenný čas místo kterého mohl být treba sex :-D
Vůbec si neumím představit na kolik taková kočička a její "vylepšení"měsíčně vyjde..
Jelikož každý makeup a další příspěvky je voděodolný a jedlý tudíž se s kočkou může dělat co chce a nerozmočí se, tak proč se ráno budit zbytečné vedle "méně přitažlivé holky"(myslím že zas taková zrůda nebude že by vypadala jak zlobr :-D
Jak tedy aplikovat makeup natrvalo aby z ní byla kočka už "navždy"?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Pantane, tady není žádné "vykecávací fórum" a odpověď už jste dostal v předchozí otázce → pleť si potřebuje odpočinout.

NAVÍC: Víte vůbec, co je make-up? Zkuste se v něm jednou vyspat a můžete si jít koupit nové povlečení. Přestože by měl jít vyprat, ne vždy (spíše málokdy) se to podaří dokonale...

pb®
hodnocení

0x
Člověče, vy máte docela závažný psychický problém. Ale existují partnerské poradny, sexuologové, psychologové a psychiatři a ti by vám jistě dokázali pomoct. Jen tak pro zajímavost, prozradíte nám váš věk a zda jste zadaný případně jak dlouho?
janm*
Proč problém? Třeba jednou najde takovou co to pro něj udělá, z lásky mu bude třeba "strašidlem":)

hodnocení

0x

Udělat si plastickou operaci + implantaci extra dlouhých a zahuštěných řas (a ještě možná některé další "vylepšováky" dle chuti). *smich* Popř. nosit nějakou krásnou divadelní masku.

janm*

Není to tak časté ale jak jsem si všiml nalepovací řasy už zase "frčí" narazil jsem na "slečnu/paní" jú ta měla krásné "kartáče", dlouho jsem to neviděl ale jo "slušelo" *smich*

elbarto
hodnocení

0x

Make up na trvalo je obrovská zátěž na pleť,.nedoporučuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]