Daval sem tu otázku: poradte.cz/... A dostal sem jednu odpověď která mi samozřejmě byla jasná, ráno ji ani nepozáte (nejpravděpodobněji) K tomu mě napadla tedy otázka proč se musí aplikovat makeup každý den a nejde ho mít na trvalo aspoň holka ušetří drahocenný čas místo kterého mohl být treba sex Vůbec si neumím představit na kolik taková kočička a její "vylepšení"měsíčně vyjde.. Jelikož každý makeup a další příspěvky je voděodolný a jedlý tudíž se s kočkou může dělat co chce a nerozmočí se, tak proč se ráno budit zbytečné vedle "méně přitažlivé holky"(myslím že zas taková zrůda nebude že by vypadala jak zlobr Jak tedy aplikovat makeup natrvalo aby z ní byla kočka už "navždy"?
Pantane, tady není žádné "vykecávací fórum" a odpověď už jste dostal v předchozí otázce → pleť si potřebuje odpočinout.
NAVÍC: Víte vůbec, co je make-up? Zkuste se v něm jednou vyspat a můžete si jít koupit nové povlečení. Přestože by měl jít vyprat, ne vždy (spíše málokdy) se to podaří dokonale...
Člověče, vy máte docela závažný psychický problém. Ale existují partnerské poradny, sexuologové, psychologové a psychiatři a ti by vám jistě dokázali pomoct. Jen tak pro zajímavost, prozradíte nám váš věk a zda jste zadaný případně jak dlouho?
janm*
Proč problém? Třeba jednou najde takovou co to pro něj udělá, z lásky mu bude třeba "strašidlem"
Udělat si plastickou operaci + implantaci extra dlouhých a zahuštěných řas (a ještě možná některé další "vylepšováky" dle chuti). Popř. nosit nějakou krásnou divadelní masku.
janm*
Není to tak časté ale jak jsem si všiml nalepovací řasy už zase "frčí" narazil jsem na "slečnu/paní" jú ta měla krásné "kartáče", dlouho jsem to neviděl ale jo "slušelo"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.