Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ulevilo se Vám dnes?

Od: maky® odpovědí: 27 změna:

Dobrý den, dnes u nás pořádně zapršelo, zahrádka zalita, sudy přetékají, vzduch je svěží a chce se mi dělat spoustu věcí najednou...zkomplikovat vám někomu déšt život nebo u vás vůbec nepršelo?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Okolí nízkého jeseníku-bez jediné kapky,sice je oblačno ,ale nepršelo už asi 20 dní.*ee*

jofa*
hodnocení

0x

Zatím nezkomplikoval, protože tady v Podkrkonoší, alespoň někde, ještě ani kapka. a teď je 22° C.

hahanaj*
hodnocení

0x

Zapršelo krásně,ale právě že je pod mrakem nechce se mi dělat vůbec nic - den bude odpočinkový..;)

pt®
hodnocení

0x

"maky", v noci přišla bouřka a lilo až do pozdního rána, zahrádce se ulevilo určitě, kytičky měly žízeň, ale i stromy se rády napily. No dýchá se krásně, jen mně bolí nohy, ale jinak je prima, krásný víkend přeji...*placni*

hodnocení

pt vám též přeji pěkný víkend...píši z Berouna, teplota 18 stupnů, stále se hodně mračí, nohy vás asi bolí vlivem změny počasí, at vás to brzy přejde...:)

hodnocení

0x

V Krkonoších zatím ani nekáplo. Letmý pohled na teploměr a ukazuje 25°C.

doplněno 17.09.16 12:01:

Tak kousek od Vrchlabí to teď slezlo na 24°C.

jofa*

Jenyk: to snad né 25°C . Mám Krkonoše pár km jak na dlani a všude je zataženo, jen začít něco padat. Je 21°C a půjde to zřejmě dolů.

doplněno 17.09.16 11:53:

Na větru, v meteo budce 21°C. v Podkrkonoší

Ulevilo se Vám dnes?
hodnocení

jenyk Beroun 18 stupnů, zamračeno jako čert :)

72mona3*
hodnocení

0x
Vysočina: 16°C
Ráno kolem osmé bylo ještě teplo a pak to přišlo.
Chvilku poprchávalo, ale teď už nic. Lépe se dýchá, mrznu, ale jinak žádná změna ;) M.

Mělník, 20 stupňů a napršelo 39 mm, dělat se mi nic nechce, větrám barák

nikdo*
hodnocení

0x

Jablonec nad Nisou. Tady byla celý den mlha a nic. Teď už asi hodinu prší takovým tím drobounkým deštíčkem zahradníčkem.

hodnocení

V Berouně v 8.00 hod. bylo 17 stupnů, čerstvě po dešti, vzduch svěží - polojasno :)

hodnocení

0x

Dobrý den, včera celý den zataženo, dopoledne nic, v poledne začalo tzv. "svinit". Prostě drobný déšť který nelze ani nazvat zahradnickým. Teplota kolem dvaceti.

Nicméně nám to zkomplikovalo plány, jelikož sportovní odpoledne pro děti spojené se seskoky parašutistů a prohlídkami letadel, na které jsem měl v plánu s dcerou zajet, se díky nízké oblačnosti a nepřízni počasí nekonalo.

Dnes od rána skoro jasno.

xy
hodnocení

0x

ne :)

Nemám ráda vedra. Ale to astma :) příchodem vlhkého počasí a mlhy se začnu dusit. Vždycky se leknu:) když si ostatní libují, jak je pěkně vlhký vzduch a dobře se jim dýchá - to znamená , že budu v noci turistovat po bytě

hodnocení

0x

Proč a kým byla bez vysvětlení smazána moje včerejší odpověď? Jaké pravidlo jsem porušil?

pt®

" magdon", nespletl jste se? Koukněte sem:

poradte.cz/...

pt - Ne nespletl jsem se. Moje odpověď byla přímo k této otázce a byla jako první. Včera před polednem jsem odpověděl, že pršelo celou noc, že se ochladilo, že mi to žádné problémy nezpůsobilo a že se mi nic nechce dělat. Nic ví, nic míň. Druhý den dopoledne už tam moje odpověď nebyla. Bez jakéhokoliv varování, či vysvětlení.

Nemyslím, že by moje odpověď byla něco světoborného, co by museli všichni vědět, ale nelíbí se mi, že někdo ze syslů (admina nepodezírám) maže cizí odpovědi jen podle toho, jestli se mu líbí, či ne a ani nenapíše proč (natož aby se podepsal). A není to porvé.

Očekávám, že ani tenhle můj příspěvek tu dlouho nevydrží. Doufám jen že si ho stačí všimnout Admin.

doplněno 19.09.16 06:52:

Admine, omlouvám se, tenhle můj příspěvek sem opravdu nepatří a proto žádám o jeho odstranění. Nicméně trvám na tom, že moje původní odpověď na tuhle otázku zmizela.

mýlíte se. Poslední odpověď, která vám byla smazaná byla z 15/8! : (tak tu marně přemýšlím, jak to souvisí s původní otázkou... )

doplněno 19.09.16 07:43:

ale to je ta vaše odpověď... ne moje. Proto je kurzívou. A opakuji: nic smazáno nebylo.

hodnocení

0x

Kruciš! Co se týká deště - nic, nic, nic!

Sice jakž takž zataženo je, ale na zem nepadá ani kapka. Všechno asi spadlo v Západních čechách, u nás ve Východních pořád vyschlo, až to praští. ;)

Jenom v noci je trochu chladněji a líp se spí. Jinak žádná změna. Dneska budu, jak to vypadá, zalévat zas. Já se z toho sucha zblázním. Jaga.

hodnocení

Beroun píše...zalito pořádně, zamračeno, 14 stupňů *tanec*

jofa*

V Podkrkonoší 13°C a jestli se to zlepší, tak max 16-17°C. Ještě takhle 2-3 dny a bude se přitápět. Dobrý ne? Ještě není ani podzim.

jendik

nevím já nic nenormálního nevidím. Lokalita Brno. Od roku 2010 si vedu historii spotřeby. Jen 2x za tu dobu (2011 a loni) jsem zapl kotel až v polovině října. Jinak mezi 20.9. - 1.10. Tedy naprosto nic mimořádného se neděje. Topit bych nemusel, ale v tomto období, které nadchází, je příjemné po příchodu domů na chvilku zatopit a celý dům zavlažit, aby bylo doma aspoň 20°C. Tedy spotřeba je ještě minimální.

Letošní léto hodnotím velice pozitivně. Skoro nebylo dnů, kdy by bylo horko k zalknutí. Narozdíl od loňska, kdy léto pro mě bylo téměř ztracené období. Jsem příznivcem aktivního odpočinku. Válení u vody mi nic neříká a vloni to spoustu dnů na nic jiného nebylo.

hodnocení

Dobrý den, v Berouně dnes 2.října pršelo v noci a prší i nyní,teplota 13 od ránal, zamračeno :)

cesmina*

Neulevilo.Naopak se mi dost přítížilo potom co jsem se včera večer v počasí dozvěděla o sněžení na horách v příštím týdnu.Takže rychle musím uklízet teplomilnější kytky domů.

hodnocení

Néééé to ještě né, na dvorku mám všelijaké rostliny, co se musí uklízet ...oleandr, muškáty, agáve...vloni o dušičkám, kdy přijíždí návštěvy na hroby, jsme až do večera seděli na dvoře a ještě vše bylo v plném květu a bylo teplo, podobně, jako včera. Ale sníh bude jen na horách...snad *slunce*

doplněno 02.10.16 14:19:

aha, tak to by se mi také přitížilo, hmmmm, je to nějak brzo *sok*

cesmina*

No a tam bydlíme.

hodnocení

0x

Teď, právě teď začalo v Ostravě lít. Hodně velký, vydatný déšť. Paráda! *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]