Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s růstovými bolestmi?

Od: eliska* odpovědí: 5 změna:

Co vám zabralo na růstové bolesti u dětí?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nezakládala jste náhodou toto téma? - poradte.cz/... Pokud je to náhoda a jste někdo jiný, tak já jsem svou osobní zkušenost napsala už tam. Ještě jsem si vzpomněla, že velmi účinné je před spaním obložit holeně a lýtka lopuchovými listy (z lopuchu, který nekvete - listy na nohy položit tou zelenou stranou) a zavázat obinadlem.

hodnocení

0x

Na růstové bolesti hodně doporučují tymiánový krém od Justu, namasírovat a zabalit do tepla. Nebo zkusit Francovku,

kamarádka u syna používala krém Artrin, nohy sprchovala teplou vodou.

hodnocení

0x

Tímhle jsem hodně trpívala. Maminka mi masírovala nohy a dávala obklady a já nevím co. Brácha to měl podstatně mírnější. Když takhle začaly trpět mé děti, doktorka řekla, ať dáme půl acylpyrinu. To se ještě nedělal ten malý, pro děti. Vyzkoušejte při bolesti.*palec* Preventivně nepomáhá nic.

doplněno 31.07.16 16:14:

Kdo jsi? Mirka nebo Eliška? Proč to děláš? :(

mirkahorackova
hodnocení

Zrovna jsem to psala do podobné diskus,e my bereme Colafit Junior jako doplněk kolagenu, když si ho vyhledáš na internetu, vyskočí ti i v souvislosti s růstovými bolestmi... dle mého názoru je účinný a určitě ti to potvrdí i v lékárně

Proč to tazatelce neřeknete osobně, když sedíte u jednoho počítače?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]