Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zábava na každém rohu jsem v kruhu

Od: darka odpovědí: 9 změna:
Ahoj celý čas trávím nudou,but čekám až něco příjde nebo sedím hodiny na židli a čekám až bude noc. Celý roky jsem čekala na prázdniny a doufala ze budou super ale nebyli,but jsem trávila čas na táborech kde jsem se chovala jako debil nebo u babičky kde nic nebylo a do teď se tam nudím když tam přijedu nikdy jsem nebyla na dovolené nevím jaké to je být u moře nikdy jsem nikde nebyla dokonce ani v Praze nikdy jsme nikde nejezdily ani na výletech,moje rodina nesnáší vodu a mají fobií z tobogánu.jsem opak.chodila jsem rok na plavání ale nic jsem se nenaučila nového.jezdila jsem na kole ale nikdy me to nebavilo dokonce mi ho i ukradli. V mém okolí nejsou kroužky o který bych měla zájem. Ven jsem přestala chodit protože jsme se přestěhovali před 2 lety. S místními sem si nikdy nerozuměla a být venku sama je vždy o ničem. Kamarádky nemají čas a obvykle napíšou "nevím" a některé jsou něčím zaměstnané svými"hobby" kdysy moje zábava byly počítačové hry a mobil počítač se mi rozpadl po čase a s mobilem jsou časté problémy už jsem ztratila mou poslední "hobby" ve škole mi to moc nejde.moc toho nenamluvím a někdy se chovám jak pako při zkoušení neumím mluvit a při písemkách často zapomenu polovinu.vše teď utíká tak rychle že to nestíhám jde z toho smutná.jsem ráda že to už v sobě nemusím dusit a že se tady můžu svěřit v anonymitě. Co by jste mi poradili vy? Darka (14) a omlouvám se za gramatiku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

venkov4ever*
hodnocení

0x

Zkus lovit Pokémony. *smich*

tomas11*
hodnocení

0x

Začni třeba běhat pro zábavu , nebo navštiv nějaký sportovní klub a pod.Tam najdeš hodně kamarádů.Přeji zdar.

hodnocení

0x

Ahoj, zeptej se kamarádek, co dělají, že nemají čas a dělěj to také ;)

hodnocení

0x
Zdá se, že už se nudíš roky.
poradte.cz/...
Co takhle doma něco pomoct a mamka tě místo uklízení vezme na výlet!?
rodic

Jak to, ze jeste v noci nespis? Byt moje dcera, nevedela bys, kam driv skocit, jak bych ti prohnal perka *bezim* a to, ze vsechno rychle utika, je spis postesknuti duchodce, nudicim mladym se cas obvykle vlece *smich* Vyber si nejaky sport a hejbej se, zkus se naucit dobre nejaky cizi jazyk, nebo najdi zalibu v manualni praci - vareni treba je ted in ! Do krematoria mas jeste daleko :)

hm*
hodnocení

0x

Píšeš, že celý čas trávíš nudou a přitom, že vše utíká moc rychle. To jde nějak proti sobě. Ale budiž. Najdi si zábavu. Jakou, no to musíš sama vědět, co by se ti chtělo dělat. Třeba si pořiď foťáček a začni fotit (přírodu, historii, společenské události, ..., nauč se fotky dobře editovat, pak si najdi nějaké internetové fotografické fórum nebo diskusní skupinu, kde se hodnotí, radí, debatuje o tématu, a tam se můžeš vyřádit skoro víc, než při samotném focení), s tím můžeš i cestovat. Nebyla jsi v Praze? Udělej si svačinu, sedni na vlak/autobus a zajeď si tam.

A že se ti rozpadl počítač? To je nějaké blbost, počítače se obvykle nerozpadají. Přeinstaluj si ho, nauč se o něm něco a bude sloužit dál; jen nebude stačit na nové hry. Ono naučit se pořádně s počítačem jednak docela trvá a jednak je to i docela zábava, když zjišťuješ, co a jak funguje a kolik věcí tam je, o kterých nemáš ani potuchu. (Ale uznávám, že někoho to prostě nezajímá.)

culdabulda1*
hodnocení

0x

- a pak, že je život nějakej dar ! - a to ještě nepáchá sebevraždu jako jiní !

uza78*
hodnocení

0x

Darko, nezlob se na mě, ale myslím, že už je na čase vyhledat nějakou odbornější pomoc. Za to se nemusís stýdět, na odborné pomoci není nic špatného. Víš, mám dceru ve tvém věku...zaráží mě, že se nudíš:(, dnešní doba přece nabízí tolik zábavy... Promluv si o tom s mamkou, ona by tě měla pochopit a pomoct ti z toho kruhu ven. Hlavně se neuzavírej do sebe, to by nebylo dobrý. Jsem ráda, že jsi se alespoň tady svěříla s tím, co tě trápí.

davidc
hodnocení

0x

Ahoj,

Problém je v tobě, taky jsem to tak měl jednu dobu. Neměl jsem moc kamarádů a dostal jsem radu od jedné starší osoby, že bych měl začít trávit čas sám se sebou a mít se rád. Začal jsem chodit na procházky, kolo, kino, nákupy a zlepšilo se to. Měl jsme ze sebe lepší pocit, byl jsem štastnější a to se odrazilo i do okolí a pomohlo mi to získat kamarády. Pořád jsem spíše introvert, ale to neznamená, že si kamarády nezasloužím :) Každopádně, základ je zlepšit svůj vztah vůči sobě. Lidi si toho pak všimnou, když budeš vždy přátelsky naladěná, učesaná, oblečená (dnes na tom mladším celkem záleží). Zkus si najít nějakou zálibu, všechno nejsou jen mobily a počítače. Můžeš zkusit šít, malovat, hrát na nějaký nástroj a díky tomu se můžeš dostat i do nějaké komunity se stejnou zálibou = možnost komunikace :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]