Nejste přihlášen/a.
My jsme si v nemocnici nejvíce povídaly. Pokoje byly totiž tenkrát vícelůžkové, takže se vždycky našel někdo povídavější a semlelo se, co se dalo. Nezřídka to člověka ukolébalo k spánku. Vždycky ten čas uběhl hrozně rychle. Co chvíli nějaká návštěva, televize, čtení, já jsem se jednou věnovala malému chlapci, který byl po operaci se slepým střevem a byl tam sám. Povídali jsme si, já mu dávala hádanky, apod.. myslím, že to byl dobře strávený čas. Pokud to zdravotní stav dovolí, podívej se po takovém malém pacientovi a zpříjemni mu pobyt v nemocnici.
Ráno kolem 6 se přiřítí uklízečka, pak sestra s teploměry, odběry krve... snídaně a už lítáte po různých vyšetřeních, pokud ne tak opět sestra co utírá stolky, vyzita-když velká tak je to na dýl, oběd a zase všemožná vyšetření nebo třeba napíchnutí infuze, když je štěstí konečně si chvilku po obědě zdřímnete, ve 14h návštěvy-nevím proč si myslí, že musí nemocného oblažovat až do 17h, večeře, rozdávání léků, teploměry. Konečně si můžete chvilku číst, dívat se na TV, pustit si rádio, pokecat se spolupacienty a pak dobrou noc. KDY MÁTE ČAS SE NUDIT? Ležela jsem půl roku na spinálce, ještě 2x denně přiletí fyzioterapeut a týrá vás. Nudíte se, vždyď na klíně máte PC (jinak byste nám nepsal). V nemocnici čtu knihy co znám nebo Červenou knihovnu, ještě se mi nestalo, že bych u čtení nebyla vyrušovaná. Brzy se uzdravte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.