Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem v nemocnici a nudím se

Od: darka odpovědí: 10 změna:
Dobry den sem v nemocnici jen bile stěny a já potřebuju poradit co mám dělat když se nudím děkuju za odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak máš aspoň o mobil s připojením... nekonečná zábava.

hodnocení

0x

Nechat si přinést knihy (beletrii nebo učebnici angličtiny), koupit si časopisy, malý radiopřijímač se sluchátky a poslouchat hudbu, publicistiku a rozhlasové hry.

hahanaj*
hodnocení

0x

číst , spát , poslouchat hudbu do sluchátek...

lotus*
hodnocení

0x

Odpočívat, spát, rozjímat...

mil®
hodnocení

0x

V nemocnici hodně čtu a poslouchám celý den rádio do sluchátek z mobilu.

newyork
hodnocení

0x

Číst, být na internetu, brnknout kámoškám jestli se nechtěj stavit, korálkování, pletení náramků, luštit sudoku (kdyby jsi napsala kolik ti je let, tak by se radilo lépe).

pohanka*
hodnocení

0x

My jsme si v nemocnici nejvíce povídaly. Pokoje byly totiž tenkrát vícelůžkové, takže se vždycky našel někdo povídavější a semlelo se, co se dalo. Nezřídka to člověka ukolébalo k spánku. Vždycky ten čas uběhl hrozně rychle. Co chvíli nějaká návštěva, televize, čtení, já jsem se jednou věnovala malému chlapci, který byl po operaci se slepým střevem a byl tam sám. Povídali jsme si, já mu dávala hádanky, apod.. myslím, že to byl dobře strávený čas. Pokud to zdravotní stav dovolí, podívej se po takovém malém pacientovi a zpříjemni mu pobyt v nemocnici.

lidus*
hodnocení

0x

Ráno kolem 6 se přiřítí uklízečka, pak sestra s teploměry, odběry krve... snídaně a už lítáte po různých vyšetřeních, pokud ne tak opět sestra co utírá stolky, vyzita-když velká tak je to na dýl, oběd a zase všemožná vyšetření nebo třeba napíchnutí infuze, když je štěstí konečně si chvilku po obědě zdřímnete, ve 14h návštěvy-nevím proč si myslí, že musí nemocného oblažovat až do 17h, večeře, rozdávání léků, teploměry. Konečně si můžete chvilku číst, dívat se na TV, pustit si rádio, pokecat se spolupacienty a pak dobrou noc. KDY MÁTE ČAS SE NUDIT? Ležela jsem půl roku na spinálce, ještě 2x denně přiletí fyzioterapeut a týrá vás. Nudíte se, vždyď na klíně máte PC (jinak byste nám nepsal). V nemocnici čtu knihy co znám nebo Červenou knihovnu, ještě se mi nestalo, že bych u čtení nebyla vyrušovaná. Brzy se uzdravte!

hodnocení

0x

řekni si sestře o klystyr

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Pokuď máte notebook tak ten je nejlepší na volný čas.Máte v něm zprávy,hudbu,zábavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]