Nejste přihlášen/a.
Vyměňují se ještě nevyužité ohodnocení za peníze, které je možné poslat na charitu, nebo je to pozastaveno?
Jasně, že si každý může poslat sám něco na charitu, jde mi spíš o to, že jsem dosáhla na tričko, ale místo něj bych to raději poslala na dobrou věc.
Proč si vybral zrovna dobrého anděla? Nezdá se ti to moc komerční? V těch komerčních projektech se mnohdy většina peněz utratí na provoz a jen zlomek dojde k potřebným.
Já mám návrh a budu ráda, když ho zvážíš Co si tak najít nějaké konkrétní nemocné dítě, kterému by se ta "pomoc" posílala přímo. Věřím, že spousta lidí by se trička vzdala, kdyby bylo jisté, že ty peníze za něj doputují všechny k tomu dítěti. Nemusí pršet, stačí když kape, ale je důležité, aby kapalo do správné kapsy. U nás je bohužel spousta "charit" dobrý kšeft pro pořadatele
Řekla bych, že tohle je asi ta nejvyhlášenější poradna a chodí sem hodně lidí, tak třeba by někdo nějaké vážně nemocné dítě znal ze svého okolí. Bohužel pořád je hodně případů kdy pojišťovna rehabilitace nebo léčbu nehradí
Tak zvažuj a děkuji za rychlou reakci admine
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.