Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fond pro Dobrého anděla

Od: venkov4ever* odpovědí: 11 změna:

Zdravím tímto admina. Na základě vlastní zkušenosti bych si dovolil navrhnout drobnou legislativní úpravu. Tu a tam - odhaduji, že přibližně jednou za tři až pět dní - se na Poraďte.cz stane, že je některá odpověď velmi vysoce hodnocena. Navrhuji, aby byl vytvořen zvláštní fond pro Dobrého anděla, do kterého za každou takovou odpověď (nejméně 10x nebo i 12x hodnoceno) půjde 1 Kč. Vzhledem k výše uvedené frekvenci takových hodnocení by toto opatření poradnu určitě nezruinovalo, zrovna tak se nedomnívám (a to nejsem politik), že by zavedení fondu odstartovalo lavinu laciné štědrosti v řadách "hodnotitelů". Tak tedy?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Neznám tuhle statistiku, ale pochybuji že jich je více než jedna denně. 365 Kč/rok mi přijde zatraceně směšně málo... :)
venkov4ever*
hodnocení

Pokud admin využije nápad jako takový a konkrétní cifry upraví k obrazu svému, nemám s tím nejmenší problém. *slunce*

Ten nápad není tak nový. Ještě loni něco podobného fungovalo, ale ve větším měřítku. Jsme vcelku průkopníky nových myšlenek v rámci poraden a jak je sleduji, máme pořád značný náskok nejen do myšlenek a provedení.
lidus*

Proč byl příspěvek na charitu "Anděl" zrušený? Tato možnost se mi moc líbila.

bylo to v době kdy šel mj adBlock nahoru a příjmy z reklam dolů, byl to logický krok. Určitě ale nic nebrání jednotlivcům, aby poslali peníze rovnou na účet Anděla. Není to složité :)

dobryandel.cz/...

vilik*
V zásadě to tak dělám. Nejsem zaregistrovaný právě z tohoto důvodu. Když jsem poradnu objevil, ta možnost přispět tu byla. Jenže než jsem stihl registraci, byla zrušena.
Protože jakákoliv oděvní součástka není pro mne motivace, registraci shledávám zbytečnou a moje rodina přispívá na Anděla přímo.
Mimo téma: Zůstanou neregistrovaným možnosti doplnit a opravit v limitu příspěvek? Nyní je obojí funkční, ale ještě dnes ráno mi obojí po poslední změně nešlo.
Dnes odpoledne jsem opravil chybu, která za to mohla. Od té doby by opravy měly fungovat.
vilik*
Děkuji za pozitivní zprávu. Myslel jsem, že je to schválně jako omezení neregistrovaných, a přiznám se, byl jsem pěkně zklamaný.
Jestli tedy ještě můžu, zjistil jsem problém i s návratem na hlavní stranu z otevřeného vlákna. Začalo to až během dneška. Občas jakoby se stránka po označení Hlavní strana zasekla. Možná chyba někde na mé straně, ale pro jistotu hlásím.
doplněno 20.06.16 11:03: Děkuji. Dnes ráno je to znatelně lepší. Asi chyba po cestě.

registrace nikdy nebyla povinná a ani do budoucna o tom neuvažuji, je pouze dobrovolná s tím, že poskytuje nějaké bonusy navíc. O záseku nic nevím :)

sebod*

admine, škoda že Ti nemůžu dát 100 bodů za dobrou odpověď.

Nějak se mi odpověď špatně zařadila. Patřilo to k tomu, kde píšeš, že si každý sám může najít číslo účtu na jakoukoliv charitu a příspívat jakoukoliv částkou

hodnocení

0x

Na Anděla také přispívám každý měsíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]